Ben direk köşeye çekmiştim yakınlaştımm gömleğini tuttum kendime yaklaştırdım o ara birbirimize bakarken bir anda öpüşmeyi başlattı öpüştük falan..
Güzeldi..
Güzeldi..
Lise zamanlarımdı o zaman netten tanıştığım yabancı bir kızdı ama güzel arkadaş olduk sonrasında bizi kimsenin tanıyamayacağı yere gidelim dedik. Kınalı adaya gittik tabi kim bilecek bizi😂 sonrasında vapura bindik orda bakışmalar yanaktan öpmeler vs oldu ama insanların içinde yapamadık ufaktık 😂 adaya indik tepelere doğru çıktık hafif ormanlık bir yerde oturduk yaz günüydü tabi onda şort yakalı tişörf falan vardı. Otururken yakınlaşma oldu aramızda ben elimi boynundan tutup dudaklarımızı nefes mesafesinde bıraktım. O öpsün istedim. O da zaten bekliyodu bunu derken önce deydirip çekti. Bende cesaret alımca iki dudağımla alt dudağını emip öpmeye başladım ama sanırım aralıksız 3 4 dk öpüştük. Sonrasında da bişeyler oldu ama ufaktık çok ileri gitmedik😀
Teşekkürler eig için
Ortaokulda oldu ben nöbetçi öğrenciydim hatun da kütüphane kolundaydı sanırım onların boş dersiydi izin almış kütüphane yi düzenliyecek 😀 ilk orda okulun kütüphanesinde öpüşmüştük sonra belki yüzlerce kez öpüştüm çok daha ateşli çok daha tutkulu öpüşmeler oldu ama asla o an aldığım heyecanı tad ı o duyguyu veremedi hiç biri
Lisedeydim. Amaan hiç hatırlamak istemediğim bir insan. İlklerinizi hatılamak istediklerinizle yaşayın benden tavsiye
Yok hiç denemedim evleneceğim adama saklıyorum kendimi umarım oda bana saklıyordur🙍
Cevap
79Cevap
Evet öpüştüm lisedeyken beden eğitimi dersinde arka bahçede şakalaşırken birbirimizi gıdıklarken ellerken falan biraz daha yakınlaşmaya temas etmeye başladık etkilenmiş bi şekilde birbirlerimizin gözünün içine bakarak biraz gülümsemeye ardından öpüşmeye başladık, bikaç dakika öpüştüm keyifliydi, güzeldi ilk öpüşmem, güzel bi anım oldu, memnun kaldım, zevkliydi
Universitede 4un basinda sabaha kadar beraber uyumustuk gercek anlamda sadece sarilip uyuduk sabah kalktigimda canim onu cektim optum dudagindan sonra tesekkur ederim dedim oda tesekkur etme uykumdan uyandirdin demisti...
Tabii eyfel kulesin de drone uçuruyorduk bu salak elektrik tellerine taktı yapıştığım dudağına sinirden.
Hmm baya iyi
Bu benim için çok özel bir andı böyle bir platform da ozelimi sergileyemem.. senin kadar açık sözlü değilim
Allah Allah biz senin gibi terbiyesiz miyiz. Ramazan ramazan anlatalım amerika mi la bura çakma türk.
Öpüşmenin kitabını yazıyorum. istersen sana gönderirim.
Diyosunnn
dedimmm
hayir ben sevgiliye karsiyim ayrica midem kalkar bulanir benim iyy boyle cocukca aptal yapiskan kisileri sevmem
Benimde valla
15 yaşında öpüştüm ilk. Komşunun kızıyla oldu. Yeni evimizi gezerken elektrikler kesildi öyle gelişti. :)
Ilkler her zaman ozeldir anlatma sen de ozel kalsin
Anlatınca mutlu oluyorum
Sen bilirsin o zmn
Evet , lise de olmuştu arkadaşımla. Güzeldi ve zevkliydi biraz da tutkulu.
Hatırlıyorum. Peki erkek sana yakınlaştı mi öpüşürken
Çok oldu. Ama ilki sinemada olmuştu. detaylara gerek yok çok güzeldi :D
Birtek kisiyle bir cok kez ilk baslarda zir gibi gorunuyor ama zor degil
Süpriz olsun diye aniden yaptım durakta kafa attım kıza resmen
bütün okul dersteyken kızlar tuvaletinde tam 20 dakika. ikimizde çok ateşliydik. inanılmaz heyecanlıydı
Bende sahilde yasamistim 16 li yaslarda dalga sesiyle beraber guzel bir ortam vardi oda dayanamayinca bende karsilik verdim
Peki dil faln var mıydı?
Dilimi kullanmadan opusmem ztn dilim dilinde olmali :)
Uuu yok ya bende öyle olmamıştı zaten bir kere öpüştüm
Ondan ileri gitmedin heralde
Yok
Nefsin nasıl da haramı sana güzel göstermiş dimi... Birde bu yönden düşün!!!
Yok ben daha hiç öpüşmedim kendimi üçuncü eşime sakliyorum
Kahvaltı yapıyorduk birlikte sonra onu yiyesim geldi ve öptüm ama utangaç bir öpücük oldu
15 yaşımda 18 yaşındaki bir kız öğretti bana öpüşmeyi🙈
asansörde olmuştu zanlı ben neyeu gradigimi sasirmistim 😀😁
Aynen anlattığın gibi ama dil teması çok renk katıyor öpüşürken kalınve çıkık olacak dudaklar
Öyle bir anlattin ki zaten istekliydim fena oldum iyicene... Sahilde omuzumdaydi başi, çenesinden dudaklarini dudaklarima çevirdim... Öpüşmeye başladik.. Akşam üstü kimse yok, okşadik bir birimizi..
Gözlerini kapat dedi. Kapattım. Öptü, karşılık verdim
Bir arkadaş o gece aramızı yaptı kız demiş ondan hoslaniyorum aslında falan ben gittim lojmanda çimenlerde oturuyoruz bu geldi başladı öpmeye, sonra buna yin mi yimen mi 😂
Komikkk 😂😂😂
Sen anlat
Okulda sınıfta yalnız kaldık biraz konustuk bir sessizlik oldu 10 saniye bakıştık sonra ben atıldım oda kendinş bıraktı yaklaşık bir 5 dakika öpüştük.
Bende kayalara götürüp öpüşmüştüm sonra elleşmiştik
Sevgilimi ilk öpmemdi
Gözlerini kapat sihirbazlık yapıcam dedim bende öptüm dudaklarından
lisedeydik bizde daha 1 2 falan sinemaya gitmiştik orda güzel uzun bir öpüşmeyle başlamıştı. d
Ben Dudaklarımı evleneceğim kişiye sakladım inşallah evlendiğim kişi sevdiğim olur ondan başkasına dudaklarım haram
Film izlerken öpüşme sahnesinde göz göze geldik ve o an ikimiz de hızla birbirmize yöneldik ve dudaklar kenetlendi
Ben parkta gecenin bilmem kaçında yağmur altında sırılsıklam olana kadar öpmüştüm zorla.
iftardan sonrayi bekle agzina filan aldigini anlatirsin madem seviyorsun anlatmayi
Yapmadım
bana yaparsin
Sokak arasında birden tutup çekmişti çok şaşırmıştım ittim eve koşarak girmiştim hiç unutmam
Parkta birbirimize sarilip otururken istemsizce yapismistim dudaklarina
Herkesin kendi özeli.
Evet öpüştüm, sevgilim evdeyken beni kucağına alıp tezgaha koyup belimden tutup öpmeye başlamışdı
ilk öpüşmemi tam hatırlayamıyorum
Hmm
Gzüelmişş öpüştüm ama kısacık sürdü ya
Çok kez ama ilki lise döneminde
Hic opusmedim ama onunla en guzeli olsun isterdim
Keske benimde senin gibi bir sevgilim olsa keske
Öpücük çok masum kaldı sanki kuziş
Küçükken çocuk aklıylaydı.
Çok zekisin tebrik ediyorum 👀😂
Ne anlamda
Her anlamda
Nasıl sevistigimi anlatmam ama o benim ilkimdi. Uçakla sevgililer günü sürpriz yaptım. İlk sevgililer gunum dü. Bütün gün dolaştık ve her fırsatta sevistigimi itiraf ediyorum.
Hayatımda hiçbir kızla opusmedim bakir bir erkeğim
😂😂
hangi filim hangi filim
Erkek olan sen misin o mu 😁
Opmek mi 50 lesim var
Ne ne ne ne
50 kadini becerdim hemde evli... kimi 1 aylik cocuklu... sütlü... ama sut cok sekerli oluyor...
Deli misin
Isterbinanbister inamam
evet oldu ama anlatmak çokta uygun değil
Anlat anlat
Peki
Ben öpüşmem, elleşirim. Parmaklarım iyi çalışır 😍
Seni öpen sadece öpmekle kalmaz ya
Simdi yazrsam + 18 olur
Evdeydim
ŞAka mı
Nasıl yani
Ev de?
Onun evinde. İlk buluşmadaydık sarılıp yatarız dedi bende tabi 16 yaşındayım ay diyorum filmlerdeki gibi sarılıp yatıcaz çok romantik aşık olucaz birbirimize diye uçuyorum. Gittim yattık tabi de sarılma kısmı biraz azmış
Bakire misin peki şimdi
Hayır değilim 21 yaşında artık aptallığa yanıyorum
Niye anlatalim ne geregi var
Merak
Peki
öpüşmedim. Sevgilim de olmadı zaten
En iyisi
olmayacakta içim rahat en azından. Kafamı yormuyorum
Ay en iyisi valla
Opusmedim altin kaplama benimkisi
Gülerken öpmüştü çok ani oldu
lise de ıslattın beni demişti