4yıldır konuşuyoruz. Görüntülü konuşmak istesem müsait degilim der 3 kere felan konustuk görüntülü ondan geçtim telefon numarasınıda vermiyor instağram takip. İstegimi kabul etmiyor bulusalım dedim onada yok. Ama aramız çok iyi sohbetimiz çok fazladır
4yıldır bi kızla konusuyoruz sanaldan ben Ankara o İzmir beni iş için İzmir'e gönderecekti iş yerim buluşalım dedim?
Konuştuğu başkası olabilir. Takip isteğini kabul etmemesi hâlâ sence de düşündürücü değil mi? Numara dahi verilmiyor.. Ve dört yıl konuşuyorsunuz.. Size değer vermeyen birine bir saniyenizi ayırmayın. Bana çok teşekkür edeceksiniz bunu hayatınızda uygularsanız. Karşınızdaki insan kendini ön planda tutan birisi ve sizi görmezden geliyor. Atanmak, görüşmek... Ne alakası var ki evlenelim mi dediniz sadece görüşelim dediniz bahane inanmayın. Gelmek buluşmak isteyen yol yapardı. Köprüleri yıkmazdı.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bi kere Ankara'ya kadar gelmiş hiç bana söylemedi attıgı resimlerde görmüştüm ozaman takip ediyordum instağramda 11 aydır istek kabul etmiyor
4 yıldır konuşuyorsunuz 3 kere görüntülü konuşmuşsunuz sana numara vermiyor hiç bir şey vermiyor böyle sevgili mi olur? Numarayı vermeme nedeni zamanım yok demesi bir bahane.. Bu kız seni sevmiyor ve sana sıcak bakmıyor sen farketmemişsin, mesajlarından anladım. Bence tamamiyle bu kızdan vazgeç. Senin üzülmesini istemem senin için daha hayırlısı olacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben de böyle bir erkekle konuştum bir kaç hafta, numara vermedi, görüntülü konuşmaya çoğu zaman yanaşmadı. Ona bir hediye göndermek istedim adresi ve adı da dahil her şeyi yalan çıktı. Yani her şey çıkabilir, engelli, evli vs. 4 yıl nasıl konuştun göremeden anlamadım.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Get contact gibi uygulamalardan adını bulma diye numarasını vermiyor olabilir, muhtemelen anlattığı her şey yalan
Anlamadığım 4 aydan bahsetmiyorsunuz 4 yıldan bahsediyorsunuz. Nasıl vakti yok WhatsAppa girmeye? 4 yıldır neden numarasını vermeyen biri için vakit kaybettiniz? Büyük ihtimalle evli bence.
Üzgünüm ama senin sadece sohbetini seviyor vakit geçirmek için konuşuyor seninle sadece ve söyledikleri o kadar saçma bahaneler ki onun hayatında sadece vakit geçirmelik birisin
Sürekli bana iyi ki varsın. Diyor. Onu mutlu edecek motive edecek sekilde konusuyorum derdini dinliyorum yorum yapıyorum ama o bi buluşmayı bana çok gördü☹️☹️
Kızla görüntülü konuşurken kızı net şekilde gördün mü?
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet gördüm. Zaten bi kız arkadasım tanıştırdı bizi şimdi o kız arkadaşım gitti ben ve o kız kaldık konuşuyoruz da. Mesajlara çok geç dönüyor ve ders çalışıyorum diyor genelde 1 gün sonra cevap veriyor mesela 2 gün önce. Yazdım bugün yazmış
Whatsappa girecek zamanım olmuyor çok büyük bir şaka olmalı, her şey whatsapptan yürüyor şu devirde, formal ya da informal. Wpye girmemesi imkansız, seni oyalıyor bence
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kullanmıyorum diyor. Ondan geçtim. İnstağramdan takip istegimide kabul etmiyor
Evet çok kez. Sevdigimi belirttim üniversite sınavını bahane etti kabul etmedi beni bekle dedi sınavdan sonra ondan sonra 3 4ay konusmayı kestik üniversiteden birini bulmuş. Story atmıs banada bi arkadasım attı tabi bende ekli degil instağramda göremiyorum. Ondan sonra bana yazmaya basladı ayrıldı heralde
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 4yıldır bi kızla konusuyoruz sanaldan ben Ankara o İzmir beni iş için İzmir'e gönderecekti iş yerim buluşalım dedim?