Sevdiğimin ailesi beni istemiyor, ailesi istemiyor diye o da imkansızız diyor. Ne yapmalıyım?

Güzel bir ilişkimiz vardı ve ikimizde çok yara aldığımız için uzatmak istemeyip ailelere söyledik benim babam madde bagımlısı ve ayrı olduğumuz için babası beni istememiş o sadece iki hafta ikna etmeye çalışmış ve babası yok demiş bana soğuk yaptı uzaklaştı anlatmadı üzülürüm diye ben en yakın arkadaşımdan duydum çünkü hissediyordum benden bir şey saklandığını ve babamla 5 yıldır ayrıyız ve sonra hiçbir neden yokken benden gerçekten soğumuş hem kendimi kötü hissediyorum hemde çok seviyorum çünkü çok güzeldi ilişkiniz beni heryerden engelliyor bu benim için daha iyi olurmuş sadece dediği biz imkansızız ve ben bu kelimeden nefret ederim o imkansızsa onu başarmak isterim hırs ederim öyle yapıyorum ama hep elim boş dönüyor arıyorum özlüyorum konuşuyor benimle ama dahası yok buluşmaya korkuyor içimden atamıyorum başkasıyla konuştuğumu duyunca sinirleniyor gibi oluyor ve ben kafayı yiyorum onu düşünmeden yapamıyorum ve ben onun için dua edip duadan sonra uyudun rüya gördüm ikimiz bir yoldayız yol çok kötü ısrarla arabayı ben kullanacam diyorum ve o yoldan bizi ben çıkarıyorum

Unutmalımıyım
Beklemelimiyim
Kabullenmelimiyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevdiğimin ailesi beni istemiyor, ailesi istemiyor diye o da imkansızız diyor. Ne yapmalıyım?