Arkadaslar 5 yillik uzun mesafeli bi iliskiniz olsa
ve bi sinir aninda sevgiliniz size bitti diye (bu mesaj da sen benimle ciddi degilsin beni oyaliyosun benimle hic evlenmeyi dusunmedin bastan beri, gecmis iliskinde de boyle yaptin kesin falan falan ) mesaj gonderse, ama o mesaji gonderdikten hemen sonra sizi arayip ozur dilese defalarca yalvarsa bitirmek istemedim diye. 2 ay boyunca sizie yalvasa
affedermisiniz yoksa bitti mi dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ayrılabilirsiniz
Sen affetmezmiydin yani?
Peki oyalıyor musun gerçekten, ciddi değil misin
Yok hayir ben gercekten cok ciddiydim babama bu iliskiden konusmak istiyordum
Ama sirf sinir krizi gecirip o mesaji gonderdigim icin artik o Beni istemiyor
ben tarafları karıştırdım sanırım, sen artık istemiyorum diye rest çeken tarafsın di mi?
Mesaji ben gonderdim bitti diye ama sinir aninda sonradan ozur diledim defalarca ama artik o beni istemiyor
yani çok ağır mı konuştunuz peki? ağza alınmayacak laflar, gurur kırıcı sözler mi ettiniz, ya da belki sevgilinizin uzun süredir içinde biriktirdiği sizin hakkında düşündüğü bi problem var da o mu artık taştı? Çünkü 5 yıllık ilişkide böyle bi çıkışmada erkek tarafının hemen bitirip bırakması biraz ilginç geldi. Hani kadınlar duygu bazlı hareket edebiliyor bazen, ne hissediyorsak aşırı hissedip bunu saklayamadığımız oluyor. 5 yıllık sevgiliniz sizin duygu düzeninizi bilmiyor mu? Ayrıca duygusal durumunuza da verebilir ve özrünüzü kabul edebilirdi gayet. Olayı tam bilmeyerek bu açıdan bakıyorum sadece
Yani cok cok agir konustugumu dusunmuyorum, ona sadece beni manipule etmeye calistigini soyledim, ona benim onunla her zaman ciddi oldugumu fakat onun ciddiyetinden suphe duydugumu soyledim,
Ve hala ex sevgilisini dusunup dusunmediginden suphe duydugumu soyledim cunki bi gun bana onun gibi baska kimseyi sevemem demisti
Benim hayatimi darmadagin ettin gibi seyler soyledim
Ama dedigim gibi ofke aninda, ve ben o kadar sey affetim ki.. o beni 2 ay habersiz birakti umursamadi gine affetim
Ama o bu mesajimi afetmiyo, bence benden kurtulmak icin bahane ararmis
Sence?
"Onun gibi baska kimseyi sevemem demisti" buna o kadar takıldım ki. Ne demek bu ya... Sevgilim bana exiyle ilgili böyle bir şey deseydi çok çok kötü hissederdim. Git onu sev o zaman derdim. Muhtemelen kendisi de öfke anında böyle bi laf etti. Ve manipüle eden bir tip olduğunu da söylüyorsun, aslında böyle bir laf senin de arkaplanda sürekli aklını kurcalayacak ve yetersizlik hissinden dolayı çocuğa olduğundan daha fazla ilgi göstermene neden olacaktır diye düşünüyorum. Yani genellikle "acaba şimdi yetiyor muyum, acaba ben de exin gibi iz bırakabilecek miyim, oh bırakamıyorum sanırım daha fazla uğraşmalıyım, peşinden koşmalıyım" gibi bir ruh haline büründürüyor mu seni?
Bilmiyorum, sadece bu olay üstüne demiyorum ama her öfkeli olunduğu vakit birbirinizin gururunu kıracak derin yaralar açıyorsanız -sen ya da o- bayağı sıkıntılı, açık aramaya dönüşecek bir soruna dönüşür bu. Çocuğa 2 ay yalvarmışsın, dönmüyorsa sanki duygusal boşluğunu başkası dolduruyormuş gibi geldi. Şüpheleniyor musun birilerinden?
Bir de hep mi böyleydiniz, birden olmadı herhalde. Aranızda yavaş yavaş bir şeyler söndü mü zamanla?
Inan ki bana bunu söylediğinde dunyam yikildi!! Bende oyle dedim zaten benimle ne isin var dedim ve verdigi cevapa inanmyacaksin : sende kendini sevdirseydin o zaman ben ne yapim.
Tam olarak bunu dedi bana
Ayrilmayi dusundum bu olaydan sonra ama beni yanlis anladigimi soyleyerek geri donderdi..
Ben o lafindan sonra daha iyi olmak icin cabalamadim tersine cok hircin oldum, olmuyosa olmuyo kafasindaydim ama buna bile ragmen sozumden donmedim hala onunla evlilik yolunda yurumeye hazirdim
Basta aramiz iyidi fakat 1 senenin sonunda beni 2 ay habersiz birakinca ben ondan sonra sogudum ama gine affetim gine affetim!
Affeden taraf ben oldum ve gun geldi ben ona saygisizca davraninca beni bi kalemde sildi!!
Belkide haklisindir su an hayatinda biri vardi o yuzden hic lafindan geri donmuyordur 2 aydir!!
Benim agladigim kadar aglar dilerim
Bana çok narsist kişilikli geldi, sizi cebe atma rahatlığıyla başarılı manipülasyonlarının öznesi haline getirmiş. Bunlarla ilgili video izlediniz mi?
Ben de bir kez sevgilimle çok ilerlemeden yaklaşık 1-2 ay sonrasında onun beni her tartışmada duygusal olarak mağlup ettiğinden, herhangi bir konuda sunduğum argümanlarda baskın olup beni düşüncelerim için kötü hissettirdiğinden dolayı ondan ayrılmayı düşünmüştüm. O sıra bazen birden iyi hissediyor, en harika kadın oluyorken birden duygu durumum bataklıkta batıyor haldeydi, arkadaşlarım bana narsist mi bu deyip videolar atmışlardı. Hatta ayrılmayı düşündüğümde bir narsistin karşı tarafın bu kararı üzerine nasıl tepkiler vereceğine ve nasıl geri döndürteceğine dair çok güzel tuzakları olduğunu görüp ona göre hazırlanmıştım. "Şunu derse, bunu söylerse, böyle davranırsa kanmayacaksın, bunlar narsistin oyunları!" diye tekrar ederek ayrılmak istediğimi açıklamıştım. Allahıma şükürler olsun ki bu tepkilerin hiçbirini almadım ve kendisinin durumdan haberdar olmadığını ve daha dikkatli olacağını söylediği sözler duydum, ve 8 aydır devam ediyoruz, gerçek anlamda sözlerini yerine getiriyor.
Bu konu hakkında bilinçli olun, narsistlerden kurtulmanın çok zor olduğunu dinledim birçok videoda, sizi peşinden nasıl sürüklediğini, siz haklı olsanızda nasıl özür dilediğinizi vs. çok şaşırıyorsunuz her bir bilgide. Lütfen bunlara göz atın, ve kendisinin tepkilerini karşılaştırın. Çok faydasını görürsünüz inşallah<3
Psikolojik sıkıntılı uzak durmak lazım
Ama afedilmeyecek bi hata degil ki
5 yillik bir iliskide sinir krizi gecirmek normal degil mi?
Evlilik icin cabaliyosa ama evlilik olmuyosa ustelik
Valla senin hayatın sen çekersin