Aşık olduğun kişi gözüne imkansız geldi diyelim, daha çabuk elde edebildiğin x ile evlendin diyelim ama sevdiğin hala bekar olsa
ne yapardın:)
böyle bir şey yok merakımdan soruyorum😂🤗😊
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşık olduğun kişi gözüne imkansız geldi diyelim, daha çabuk elde edebildiğin x ile evlendin diyelim ama sevdiğin hala bekar olsa
ne yapardın:)
böyle bir şey yok merakımdan soruyorum😂🤗😊
Sanki özellikle bana sormuşsun. Yıllar evvel aşık olduğum adam da ben de bekarız ama aşık olduğum adam beni hiç sevmedi duygularımla oynadı. Bazen beni isteyenler oluyor ama enerjilerini sevmiyodum, aşık olduğum kişi evlensin sonra ben evlenirim diye bekliyodum yakın zamana kadar ama artık öyle değilim. O beni istemiyorken ben neden kendimi onun için perişan ediyorum ki diye düşünmeye başladım, artık beni seven nerdeyse beni sevenin yanındayım. Zor bir durum, insanın içinde yaşamak isteyip yaşayamadıkları kalıyor, bu yüzden aklındakiyle yaşar yanındakiyle ölürsün moduna geçiyosun ama bir yandan da neden seni sevmeyen, senin varlığını bile hatırlamayan biri için bütün hayatını feda edesin ki.
Evlendiğin kişiyi harciyosun böyle hayaller normal değil. Vicdansızlik acımasızlık
Demi..
Cevap
6Cevap
Ben umursamam.
X ile evlenmem, böyle bir durumda kalsam ne yapardım Silah zoruyla evlendirildiysem aldatırım ama gecelik.
Anladım.
Ben evlenmem riske atamam
aklımdakiyle yaşar yanımdakiyle ölürüm yapacak bir şey yok :D
Hiç bir şey yapmazdım.
Evli isem diğerleri kadin olur gözümde
Hım 😤 wow 😯
Eger evli isem erkek gözüyle bakmam, erkek gözüyle baktığım ölürse evli olmam.
Olursa*
Elde edemediysem elimdeki ile yetinirdim
Yani mantıklı
Birakirim
Hangisini
Aşık olduğum kisiyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?