Evli biri ve benimle oldu kaç defa, karısını sevgiliyken de başkalarıyla aldatıyordu zaten evliyken sadece benimle aldatmış bu kısmı doğru olabilir bilemiyorum. Ama kadının cidden bu konulara resmen üstü kapalı bir şekilde göz yumduğunu düşünüyorum o kadar söyleyeyim.
Bana da benimle ilişkisine sevgili değil arkadaşız diyor aldatma konusunda da aldatmadım aldatmıyorum diyor. Yine erkeklerin çapkınlığını konuşurken de ben de bekarken çapkındım bıraktım bunaldım diyor. Üstelik bu kişi benim ilkim oldu. Benimle başlarda flört ederken o işleri bıraktım artık evlendim bitti o işler gibi bişi demişti
Aldatmıyorsan benimle yaşadığın neydi ya bir de bana söylüyor çok garip. Ne demek bu anlamıyorum?
Bana da benimle ilişkisine sevgili değil arkadaşız diyor aldatma konusunda da aldatmadım aldatmıyorum diyor. Yine erkeklerin çapkınlığını konuşurken de ben de bekarken çapkındım bıraktım bunaldım diyor. Üstelik bu kişi benim ilkim oldu. Benimle başlarda flört ederken o işleri bıraktım artık evlendim bitti o işler gibi bişi demişti
Aldatmıyorsan benimle yaşadığın neydi ya bir de bana söylüyor çok garip. Ne demek bu anlamıyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bazıları öyledir. Evdeki eşini bırakıp sağa sola sarar ancak aldattım demez evin neyini eksik ediyorum ki aldatmış olayım der
E bunu bana söylemesi saçmalık değil mi abi ya bana söylüyor banaaaa
Garip evet. Galiba seni hem arkadaşı hem sevgilisi hem dostu hem fbsi gibi görüyor öyle herşeyi yaşadığı birisi gibi çok takmiyo yani
Arkadaşız sevgili değiliz diyor bunu da sorumluluktan kaçmak için söylediğini ya da benimle uzun süreli düşünmediği için söylüyor belki de.
aldatmayı duygusal aldatma olarak da görmüyor. Daha önce sormuştum o zaman sana göre aldatma duygusal yolla mı olur diye Yoo demişti e neden aldatıyorsun o zaman demiştim bilmem aldatanlara sor demişti
İşte seni gelip geçici bişey görüyo. Duygusal bağ yok sadece seks var oda su mantıkta ben erkeğim yaparım kör mü kadın yapmasın kendini korusun
Ya hayır onu demiyorum ya. Birine duygusal bir şey beslemek de aldatmak değilmiş onu da sormuştum diyorum. Aldatmıyorum aldatmadım diyor ben de çapkındım bıraktım zamanında bıraktım o işleri artık vs diyor erkeklerin çapkınlık konusu konuşulunca da anladın mı
Senle yatıyor ve ilki olmuşsun bu aldatma değil de ne acaba?
Ya gerçekten aklım almıyor
Alsın be sonuçta birleşme v. b işler oluyor
aldatmayı duygusal aldatma olarak da görmüyor. Daha önce sormuştum o zaman sana göre aldatma duygusal yolla mı olur diye Yoo demişti e neden aldatıyorsun o zaman demiştim bilmem aldatanlara sor demişti
Duygusal değil ki cinsellikle aldatma olur diyor demekki adam haklı
Ya hayır ikisine de aldatma demiyor diyorum. Ya zaten biz cnalkiğin Allah’ını yaşadık daha nasıl aldatma olsun
Ok
Bu seninle aleni dalga geciyor
Nasıl yani
Hem evli hem. ilkin olmus hrm aldatmadim diyir bu nasil is
Ben de onu soruyorum işte. Birine duygusal bir şey beslemek de aldatmak değilmiş onu da sormuştum. Aldatmıyorum aldatmadım diyor ben de çapkındım bıraktım zamanında bıraktım o işleri artık vs diyor erkeklerin çapkınlık konusu konuşulunca da anladın mı
Aranizda yas farki var mı
Ben 27 o 36
Bu iliskiniz ne zaman oldu
6-7 ay önce
Simdi ne bekliyosun yani neyi anlamaya calisiyoeun tam olarak
Niye böyle söylediğini. Yani bunlar açık ilişki gibi bişi mi yaşıyor acaba erkek tarafından yani. Hani zaten kadın sevgiliyken de bir sürü kez aldatılıyordu. Ya zaten adamın oteli vardı o kız koca yaz sadece bir gün gelip kalmıştı hangi kadın sevgilisinin yanında olmaz sorarım? Adam da gününü gün ediyordu öyle söyleyeyim. Hiçbir kadın saf canım değildir zaten aldatıldığını bilerek evlendi. İşin garibi de kız fakir çaresiz bişi de değil çok anlamsız çok. Bit de bebekleri var yani, bebek doğduktan sonra benimle oldu adam düşün
Olabilir dedigin gibi
Adam da kadının parası için o zaman? Anlamadım bu denklemi ama ben sorduğumda dün “o durum başla o bambaşka bir dünya o benim için annemden bile öte” falan diye zırvaladı. Pardon bu adamın babası yok sadece annesi hayatta kardeşi bile yok nasıl bi kdın annesinden önce gelebilir önce gelse zaten onu aldatmazsın aw. Neymiş çocuğunu doğurmuşmuş ya Allah aşkına kimi hamile birakırsan kiminle evlenirsen o senin çocuğunu doğuruyor zaten bu o kadına has bişi mi. Bunları da ben ona bağlanıyorum diye tipik erkek psikolojisiyle beni kendisinden uzaklaştırmak için söylediğini düşünüyorum
Ssn nasil bu kadar rahat teslim oldun ona
Konu bu değil
Aldatmiyorum derken kendini avutuyor bence.
36 yaşındaki herif kendisini böyle mi avutacak. Avutacak kadar doğru bir bakış açısına sahip olsa zaten aldatmazdı diye düşünüyorum
Yaşla bir alakası yok ki bunun düşünceyle alakası var. Belli ki düşünceleri karmaşık. Aldattığı halde aldatmiyorum diyorsa kendini avutmaya çalışıyor diye düşünüyorum.
Ya hayır onu demiyorum ya. Birine duygusal bir şey beslemek de aldatmak değilmiş onu da sormuştum diyorum. Aldatmıyorum aldatmadım diyor ben de çapkındım bıraktım zamanında bıraktım o işleri artık vs diyor erkeklerin çapkınlık konusu konuşulunca da anladın mı
Anladım anladım tabi de nerden baksan o adamın yaptıkları aldatma
Nerden baksan mı ya düpedüz aldatma zaten
Evet öyle kesinlikle
Yani bunlar açık ilişki gibi bişi mi yaşıyor acaba erkek tarafından yani. Hani zaten kadın sevgiliyken de bir sürü kez aldatılıyordu. Ya zaten adamın oteli vardı o kız koca yaz sadece bir gün gelip kalmıştı hangi kadın sevgilisinin yanında olmaz sorarım? Adam da gününü gün ediyordu öyle söyleyeyim. Hiçbir kadın saf canım değildir zaten aldatıldığını bilerek evlendi. İşin garibi de kız fakir çaresiz bişi de değil çok anlamsız çok. Bit de bebekleri var yani, bebek doğduktan sonra benimle oldu adam düşün
Acik ilişki olabilir. Kız adamın parasını yiyodur. Bir kaç gün görüşüp sonra başkalarına gidiyordur. Olabilir bunlar anlatigin kadariyla
Garip olan kadının ailesi de zengin. Kadın türklyenin bilinen özel üniversitelerinden birinde mimarlık okumuş yurtdışında Master yapmış bir zengin aile kızı
Belkide sadece seks için beraberdir veya sadece prestij için
Adam da kadının parası için o zaman? Anlamadım bu denklemi ama ben sorduğumda dün “o durum başla o bambaşka bir dünya o benim için annemden bile öte” falan diye zırvaladı. Pardon bu adamın babası yok sadece annesi hayatta kardeşi bile yok nasıl bi kdın annesinden önce gelebilir önce gelse zaten onu aldatmazsın aw. Neymiş çocuğunu doğurmuşmuş ya Allah aşkına kimi hamile birakırsan kiminle evlenirsen o senin çocuğunu doğuruyor zaten bu o kadına has bişi mi. Bunları da ben ona bağlanıyorum diye tipik erkek psikolojisiyle beni kendisinden uzaklaştırmak için söylediğini düşünüyorum
Çok garip bir insan karşındaki
Bunları beni uzaklaştırmak için mi söylüyor sizce
Olabilir belki de
Yani bir erkek olarak sana mantıklı geliyor mu annemden bile önce geliyor sözü? Bu adam çapkıbdı bak bu adam güzelliğe düşün biri kız güzel falan değiş normal bi tip daha ne güzel kızlar elde ederdi. Kız masum desen değil benim bkaretimi aldı bana safsın temizsin diyip duruyor kadın daha benden ne kadar masum olabilir. E geriye ne kalıyor aw bu kadın buna büyü mü yaptı ne gibi bişi yaptı da bu adam bu kadındq?
Annemden önce gelmez tabi ki. Tüm bu söylediklerine karşı annemden bile önce geliyor diyosa büyü mevzusu daha mantıklı geldi
Da dediği gerçeği yansıtıyor mu bakalım. Yalan söylemediği ne malum
Sırf ben uzaklaşayım diye
O zaman bi test etmen gerekiyor senin bu adamı
Nasıl?
Hareketlerine mesajlarina o eşiyle konuşmalarına bakmalisin
Bak ona dedim ki korkutuyorsun dediğinde. Ya Allah aşkına ya o aldatıldığını bilerek evlendi hiçbir ladın saf canım değil ben bugün söylesem ne olacak sanıyorsun seni boşayacak mı sanıyorsun 3 gün gürültü yapar 4. Gün hayatına devam eder bunun da ne sevgiyle ne çocukla alakası yok hem ben benim çabamla bana gelecek adamı napayım hiçbir erkek için efor sarfetmem savaşa girmem, hem diyelim ki birinin boşanıp bana gelmesini istiyorum neden böyle bit durumu ifşa edip sevdiğim adamın karşı tarafa yüklü bir nafaka ödemesine sebep olayım” dedim. Bak bizim çevremizde bazı aileler evliliklerini sevgili olarak arkadaş olarak sürdürebilirler kadın çocuklara bakar erkek ee cinselliği dışarıda arayabilir ha ben kendi evliliğimden bahsetmiyorum bu arada benim hiç öyle bir sorunum yok benim evliliğinde hiç böyle bit sorun yok olmadı falan dedi
aga bee
Ne?
sen fb olmussun xd
Soruyla ne alaka kardeşim? Adam aldatmayı duygusal aldatma olarak da görmüyor. Daha önce sormuştum o zaman sana göre aldatma duygusal yolla mı olur diye Yoo demişti e neden aldatıyorsun o zaman demiştim bilmem aldatanlara sor demişti
Ayrıca siz sorulan şeye yorum yapın ne sorulmuş önce onu anlayın olur mu…
o beynini o şekilde yonlendirmiş sen onun her söyledigi şeye bakarsan ohho cok işin var
Ya hem benimle yatıyor hem ilkim oluyor hem aldatmamış oluyor nasıl oluyor bu
oyle bırsey yok o kafasına oyle yerlestırmıs
Yani bunlar açık ilişki gibi bişi mi yaşıyor acaba erkek tarafından yani. Hani zaten kadın sevgiliyken de bir sürü kez aldatılıyordu. Ya zaten adamın oteli vardı o kız koca yaz sadece bir gün gelip kalmıştı hangi kadın sevgilisinin yanında olmaz sorarım? Adam da gününü gün ediyordu öyle söyleyeyim. Hiçbir kadın saf canım değildir zaten aldatıldığını bilerek evlendi. İşin garibi de kız fakir çaresiz bişi de değil çok anlamsız çok. Bit de bebekleri var yani, bebek doğduktan sonra benimle oldu adam düşün
parası var dıye kadında bence para yıyor fazla umursamıyor
Garip olan kadının ailesi de zengin. Kadın türklyenin bilinen özel üniversitelerinden birinde mimarlık okumuş yurtdışında Master yapmış bir zengin aile kızı
aga be sen niye yatıyorsunki onla peki
Konu bu değil. Anlamadım bu denklemi ama ben sorduğumda dün “o durum başla o bambaşka bir dünya o benim için annemden bile öte” falan diye zırvaladı. Pardon bu adamın babası yok sadece annesi hayatta kardeşi bile yok nasıl bi kdın annesinden önce gelebilir önce gelse zaten onu aldatmazsın aw. Neymiş çocuğunu doğurmuşmuş ya Allah aşkına kimi hamile birakırsan kiminle evlenirsen o senin çocuğunu doğuruyor zaten bu o kadına has bişi mi. Bunları da ben ona bağlanıyorum diye tipik erkek psikolojisiyle beni kendisinden uzaklaştırmak için söylediğini düşünüyorum
safsalfsal o senı keklıyor sende bu zırvaları yiyorsan ne bileyim yani yaş kaç senin ve onun
Neyi kekliyor amaç ne o zaman? Ben 27 yim o 36
o senı kullanıyor kukla gıbı düşün
sen herşeye inanır gibi yapıyorsun sanırım.
Yahu karım annemden önce gelir diyerek neyi kullanacak onu soruyorum. İnanır gibi yapıyorum bazen ama canım değilim hangisinin gerçek hangisinin gerçek dışı olduğuna aklım kesiyor çok şükür
bilmiyorm ama bence uzak dur o ilişkiden
Seni kukla gibi kullanıyor diyorsun hem de bilmiyorum diyorsun ne dediğiniz belli değil
ya duygusal olarak senı aldatmadıgını kafasına koymus senı bır arkadaş olarak algılamıs o onun düşünceleri bu bir aldatmadır ve karısının da umrunda degıl zaten belli
Ya kardeş başta sordum ona diyorum. O zaman aldatmak sana göre duygusal olan mı diye Yoo demişti diyorum. Duygusallıkla alakası yok onun. Yani zaten erkeklerin çapkınlık olaylarını tek gecelik olaylarını konuştuğumuzda da ben bıraktım o işleri diyor diyorum
ahh ahh
Neee? Ulan bana şunu söylesene karısını seven adam başka kadınla olabilir mi ya siz şala mısınız ya? Karısıyla cinsellik bittiyse ve başkasında arıyorsa da ki onu da sanmıyorum. Bunun adı evlilik midir. Sen çıkmış yok duygusal yok bilmem ne aynen zaten adam da karısına kör kütük aşıkya ona duygusu varya aynen