5 ay oldu ayrılalı. 2 ay benim barışmak için çabalamamda geçti hep hakaret yedim istemiyorum artık rahat bırak beni felan dedi her her yerden engelledi. En son bende pes ettim ama WhatsAppa baktım 1 haftadır engelimi açmış görünüyor profilini sadece kişileri görüyor ama bende görebiliyordum bu demek oluyor ki numaramı hala tutuyor. Bir hafta bekledim Yaşar belki dedim yazmadı ben yazdım tahmin ettiğim gibi bir cevap aldım peşinede hemen yine engelledi bu demek oluyor şimdi?
İyi dinle dostum, Sende bir problem yok, o yüzden sen kendini kötü hissetme. Problemi oluşturan kişi sevdiğin kişi. Sen kurtarmaya çalışıyorsun, çünkü sevdiğini sanıyorsun. Kaçan kişi o çünkü sen kovalıyorsun, o da seni sevmediğini düşünüyor.
Bu saatten sonra gelse de bu yaşadığnız süreç aranızda büyük bir yara olarak kalacak. Eninde sonunda bırakıp yine gidecek. Bence en iyi zamanı şimdi yapması olmuş. Kendini şanslı say.
Küçük düşme falan da yok, küçük düşmesi gereken o. Sen onu rahat bırak, takip etme, ne zaman online oluyor, facebookta instagramda ne yapıyor bakma artık. Dönse de sadece fuckbody ol, daha fazlasını düşünme. Akıllı ol.
Keşke yazmasaymışın ya bak bende senin gibi 2 ay uğraştım toplamda 4 ay ayrı kaldık sonra o döndü herşey güzel demek isterdim ama yine gitti yani bir kere bitince bir daha olmuyo sen onu bekleme yazmada gururunu kırmasına izin verme zaman ver kendine herşey bir şekilde yoluna giriyor
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Girmiyor ki hergünüm onu düşünmekle geçiyor ayrıldık ayrılalı düşünmediğim günüm Yok bir umut dedim yazdım ama yine yaptı yapacağını
Seni inan anlayabiliyorum ama bunun sana bir faydası olmayacak bazen ne kadae istesekte olmuyo kabullenmek gerekiyo istemiyo demekki zorlama sen mutsuz olursun onun gözündeki değerini düşürürsün belki farkında değilsindir ama zaman geçtikçe alışıyo insan yavaş yavaş sevgi bitmiyo hemen ama her şey zamanla hayırlısı buymuş de içini rahatlat kaç yaşındasın bilmiyorum ama önümüzde daha çok zaman var kim bilir kimler gelip gidecek bunlarda geçecek
23 yaşındayım ve bu kız benden geçmiyor kaldı takıntı oldu benim için ölüp biten kadının yerini başkası aldı resmen. Gelir bizde kalırdı ailem gelinim derdi ben her hafta sonu yanına giderdim çok mutluyduk aramızdada karı koca arasında geçebilecek herşey geçti evliliğimiz kesin gibi görünüyordu ama çok bunaltıyorum diye gitti bir dahada gelmedi.
İnanamıyo insan bazen bu kadar çok seven insanın artık sevmiyo olmasına kabullenemiyo ama kısmet işte yani keşke elimizde olsa sevmek sevilmek ama değil malesef kabullenmekten başka çare yok sen daha fazla uğraşırsan her defasında daha fazla üzülürsün bunu yapma kendine
senden senin sevginden emin bu kadinlardada erkeklerde de oluyor cok yanlıs bence cünkü bir insanın yokluguna alıstıgında yaptıgı hataları daha net görüyorsun bence
Evet görüyorsun ama ufacık birşey hatırlatmaya umut etmeye yetiyor değer mi elbette değmez herkes benim halimi gören herkes aynı şeyi söylüyor sen ondan iyisini bulabilirsin ama o senden iyisini bulamaz bütün hatalarıyla sevdim kabul ettim ben onu
Aynen çevresinde çok erkek tutuyor bilmiyor ki kimse ona değer vermiyor hatalara düşecek kullanıp kullanıp atıcaklar biliyorum sonra farkedecek tek benim sevmiş olduğumu söylediği hakaretler için kızacak pişman olacak vicdan azabı duyacak sonra bana gelecek ben ister miyim o saatten sonra yine hükmedebilir mi bana
Ben kız olmadığını öğrendiğimde mahvoldum duvarlara vurmaktan parçalanmayan kırılmayan yerim kalmadı ağladı yalvardı ne olur bırakma yaşayamam ölürüm sensiz dayanamam diye saatlerce ağladı ben yine sevdim bırakmadım evlenecektim ya daha ötesi var mı ama gel gör ki o beni kendine bağlayıp ne yaptı yazıklar olsun
Ama biliyorum ki o zaman eski ben ben olmam. Benden öncekileri hata saydım kabul ettim ama benden sonra başka birisi dokunursa öyle gelirse kabul edemem yediremem kendime beni bırakıp başkasının koynuna gidip tekrar bana geleni eşim yapamam
Dokunur benimleyken yaptı şimdi beni istemiyor köpek gibi davranıyor başkasıyla mutluyluyken yapacaktır. Bilmiyorum inanmam herhalde ama onun şu an bile etkisi üstümde ağlasa sızlasa inandırabilir. Ama hayatına birisini aldığında Emin'im ki dokunacaklardır. Öpüşse dahi kabul etmem inanmam
Sen niye oyle yaziyorsnki. Onun hala umrunda oldugunu takip ettigini vs niye belli ediyorsun. O nasıl cevap hem öyle insanı enayi yerine koymasin. Hem birak hayir gelmez ondan. Sen de engelle gitsin hatta..
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir hafta yazmadım bekledim belki yazar diye tutamadım yazdım kendimi ama keşke yazmasaydım durduk yere egosunu yüksellttim enayi yerine koymasın derken tam açar mısın anlamadım bilerek kaldırdı mı diyorsun engeli
aynen yazmicaktin hata etmissin ama olan oldu neyse. halen daha merak ediyorsun. hadi diyelim bilerek acti ne fark ederki? ztn su msji atmis ya sana umrunda olmadigin belli.
Sanırım öyle yapıyor. 3 ay sessiz kalınca böyle birşey yapayım sazan gibi atlar bende EGO'mu kasarım dedi kendi kendine bende böyle olacağını tahmin etmiştim ama aşk işte mahvediyor adamı
ayni durumu bende yasadim. kizin amaci fazla yok bence, yazdigina bakilirsa. belki bir engeli kaldirip bakmak istemistir veya senin onun fotografini filan gormeni istemistir :sss bosver ama ondan birsey olmaz baya bir kendini begenmis cunku
4 ay ilişki 5 ay ayrılık çok fazla kardeşim. Belki senin onu unutup unutmadigini kontrol etmek için böyle bir yol seçmiştir. Eğer o kızı geri istiyorsan vazgeç heryerden sil kendine değer ver. Dönerse senindir zaten. Bu bir kumar herşeye hazırlıklı olmak lazım
Elimden gelen tüm mücadeleyi verdim başkada birşey gelmiyor elimden keşke de dün yazmasaydım ama yazmasaydım o zamanda hep Umut olacaktı içimde hergün farklı farklı düşünecektim böyle olduğunda hiç değilse birşeyler netleşti
bak benimde 4 yıllık ilişkim yeni bitti bundan önceki ayrılıkta bulunduğu şehire gittim kocaman bir ayıcık ve cicekle cafeyi kapattırdım bide yanına slayt gösterisi hazırladım. Birazcık nazdan sonra geldi. 1 ay sonra yine gitti. yani gidecekleri varsa yine gidiyorlar. 1 ay oldu kılımı kıpırdatmadım. kıpırdatmamda.
Kumar oynadım. Numaramı herşeyimi değiştirdim evimin her zerresi onun anılarıyla dolu. gelirse benimdir mantığıyla hareket ettim. ona değişmiş gelsede kabul edermiyim zannetmiyorum kardeşim. Gerekirse yıllarca acısını çekerim ama kabul etmem artık
Değil. Uyguladım aynı olayı WhatsApp numara olarak engellediği için ne yaparsan yap kendin açmadığın sürece açılmıyor ben telefonda değiştirdim hep aynı kalıyor
En İyi Cevaplar