öylesine tanışmıştım ciddi düşünmüyordum çünkü daha önce çok kıza yazmış birisiydi ve fiziksel olarak da bir çekim hissetmiyordum. ama sonra bana çok iyi davrandığı ve çaba gösterdiği için ilişkimiz başladı ve uzak mesafe devam ediyor. bir ara ayrılık mesajı attım ama sonrasında hemen geri barıştım. çünkü diğer erkekler ona göre çaba göstermiyor , düşüncesiz geliyordu. onu bırakırsam mutsuz oluyorum. o beni sevdiği için ben de onu sevmek istiyorum ama çekim hissedemiyorum. ayrıca ben bu konularda biraz tecrübesizim açıkcası. bencilce belki biliyorum ama ben daha fazla insan tanıyıp sonra seçim yapmak istiyorum. ona gelince vermek için hediye aldım üzülmesini de istemiyorum. şimdi tekrar ayrılmak istesem çocuk oyuncağına dönecek. ayrılırsam daha iyisini bulamayıp mutsuz olmaktan da korkuyorum biraz açıkcası. ne yapacağımı bilmiyorum.
Sizce bir insan sonradan sevilebilir mi? Bizi seven insanı mı sevmeye çalışmalıyız yoksa seveceğimiz insanı bulmaya mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bir şey hissetmiyorsan uzaklaş insanların zamanını çalmana gerek yok bence
e tabi siz anca çekimhissettiğiniz ama size kötü olan erkekleri seversiniz. sana iyi davranan erkek agnızıa etseydi heyecan gelirdi ilişkinize :D
Uzsklaş
idare edece nartik
Yaptığın çok. sacma
tipsizdir belki