arkaslar ben sevgilime fena sekilde takıntılıyım son görülmesine bakıp duruyorum dısarı cıktıgında sürekli nerde kiminle ne yapıyor bildirmesini istiyorum onu cok kıskanıyorum yardım edin
ona takıntılı olduğumu fark edince son görülmelerini kapattı acmasını istediğimde reddetti icim icimi yiyiyo bu durumu nasıl atlatabilirim ona güvenmediğimden değil ama ölüyorum meraktan of
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBaşka şeylerle ilgilenmeye çalış. Şu an ben de sevgilimle bu sorunu yaşıyorum. Bu yüzden benimle buluşmak istemeyip soğuduğunu bile söyledi. Kısacası beni sıkma diyor. Mesajına geç cevap vermekle olmaz bu iş sakın olmaya çalış kendine kural koy onun mesajına bir mesajdan fazla cevap vermeyeceğim diye belki daha az yazarsın diye. Özellikle geç yazmaya çalışma ama anlık da yazma. Sonra bunu müsait bir zamanda ikiniz de sakinken dile getir bundan rahatsız olduğunu söyle. Ben de girip çıkıyorsun dediğim için o da kapatmıştı dün açmasını istedim ve açtı. Ama en önemlisi dediğim gibi başka şeylere zaman ayır ailenle vakit geçir. HAYATININ MERKEZİNDEN ÇIKAR ONU.
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır kendini kontrol et ve son görülmesini çmasını asla söyleme. Bu sayede hem sen iki de bir kontrol etmezsin hem de o öyle bir şeyden çıkan problemle uğraşmaz. Hatta sen de kapat son görülmeni. Emin ol kafan daha rahat oluyor
- +1 yıl
Senin bir çizgin olursa hayatının merkezine kendini koyarsan değil o herkes pervane olur merak etme
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen gibisin aslında takıntılık değil bence olmadı gereken her iki tarafında kiminle nerde şu an ne durumda bildirilmesi gerekiyor kıskançlık da dozunda olması gerek tabi aşırıya kaçmamak lazım biz kızlar böyleyiz hemcinsin olaraktan anlıyorum yani son görülmesini kapatması olamamış aksine daha çok kurmani saglicak bir durum şu an yüz yüze anlat istersen düzgün ifadelerle güvenmedigimdsn değil vs
02 Yorumla- +1 yıl
Benim ayrıldığım kişiye actirmistim itiraz etmemişti şimdi de ben çıkınca hayatından kapattı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yıltakıntınızdan kurtulun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyani biraz kotu olucak ama 3 4 erkekle daha konus sevgılılık anlamında degıl sohbet muhabbet takıntın azalı baska ugras bul kısacası işsizlikten oluyor sendekı ılgın odagın kayınca gor bakalım nasıl kopek oluyor kopk olmasa bıle bır hayatın oldugunu gorsn
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani ilgin odagın kaydıgında bu kıza ne oldu normalde gunde 4 5 mesaj atardı arardı acmayınca tekrar arardı ne oldu buna falan der
Darlama adamı madem güvensizlik yok sen özgüvensiz birisin, ne takıntılı insanlarsınız ya gidecek olan öyle ya da gider bu kontrol manyaklığı hastalık belirtisi resmen.
00 YorumlaŞu whatsap vb hızlı mesajlaşma uygulamaları yansa yok olsa birdaha geri gelemese tüm dünya rahatlayacak
10 Yorumlaçok sıkarsan bunalır ve kovarlarsan kaçarrrr üzülürsün
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sık boğaz ediyosun yalan da konuşur sana bu şekil yaparsan biraz serbest bırak benece
02 Yorumla Çocuğu bırakta nefes alsın biraz. Sevmek bu değil böyle devam edersen tamamen kaybedersin onu.
020 Yorumla- +1 yıl
dün gece son yaza basliyim dedim bunları düşünmekten izleyemedim bile kapattım hemen icim icimi yiyoken baska aktivitelerle uğrasılmıyo kafamda sürekli acaba Şu an ne yapıyo kiminle konuşuyo nerde diye düsünüp duruyorum ama o yazmadan ona yazmıyorum bile bunlarıda ona sorup bunaltmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılSenin o çocuğu derhal bırakman lazım çocuk rahatlasın mk
0167 Yorumla- +1 yıl
Yani telefon ekranı 1 saat acik kalamaz o da yalanciymis
- +1 yıl
@garip2167 yine de yalan söylemek yerine gerçeği söyleyip ayrılabilirdi
- +1 yıl
o zaman konuşmayı denediysen o ne dedi
- +1 yıl
e ama senin böyle yapmaman lazım. Güvenmiyorsan neden sevgili oldun. Söyle dusun sana o çocuk sürekli böyle olsa sen bile bıkarsın
- +1 yıl
hmm dur şimdi taşlar yerine oturdu. Sen bu çocuk instayi açık bıraktı 1 saat gitti diye paranoya olduğun için böyle bir şey istedin çocuktan ve çocuk da saçma falan dedi?
- +1 yıl
Yani sen normalde böyle biri değilken şüphelendin ondan böyle oldun
- +1 yıl
O zaman haklısın. Ben de olsam şüphelenirim yalan söylemiş bu arada. 1 saat telefon instada kalmaz. En azından askim uyumadım bir seyler izliyorum diyebilirdi
- +1 yıl
Bence senin sevgilin hiç de tekin biri değil. Seni aldatıyor olabilr
- +1 yıl
o zaman neden her yerden gizliyor seni bence konuştuğu insanlar var yoksa neden sana böyle yapsın sen kendini düşün ınstagramini vermemek için bir sebep yok. sadece insanlarla konuşması lazım
- +1 yıl
söz etmek söylemem bunlar bir şey değil anca bos vaatler yapsa neyse. Vaatler dinlemek iyi değil ben de sana bir ton şey vaadederim
- +1 yıl
yersen
- +1 yıl
@garip2167 ya kız normalde böyle biri değilmiş çocuk şüpheli hareket etmiş kız da istemiş o da vermemiş xd
- +1 yıl
Instagram hadi neyse son görülme de kapanıyor ise bir bokluk var
- +1 yıl
@garip2167 o yine vermezdi kiahzyshx
- +1 yıl
@garip2167 kendinizi kandırmaya gerek yok bu çocukta bokluk var
- +1 yıl
@garip2167 Ya ne anlatıyorsun bilader çocuk instada 1 saat kaliyor insan uyumadım reels izledim Der dememiş onu geçtim kız nezaketlice sormuş neden görülme kapattın diye ona da ben sevmem diye gevelemis. Polyannacilik oynamayalim şimdi. Çocuk şüpheli kısaca
- +1 yıl
bu şimdiden şüpheli bulaşma bence. Sevgi şüphe ettirmez
- +1 yıl
Valla ben uzaklaşırım. En azından son görülmesini açabilir xd
- +1 yıl
@garip2167 uzaklaşmasa bile son görülmesini açsın
- +1 yıl
ya görülme niye kapalı her şeyi geçtim ya sevgilisiniz mk
- +1 yıl
@garip2167 önemli bu arada sadece bana açabilir ne zaman geldiğini görmemde bir sakınca yoktur. Neden rahatsız olsun ki sevgilim
- +1 yıl
Sen bakma bu adama ya valla bence son görülmesi açıksa yine açsın en azından.
- +1 yıl
Daha çok yenisiniz ama yaptığı şeyler bana normal gelmedi.
- +1 yıl
@garip2167 garip nickin gibi garipsin valla sevgilin nolur ki son görülmen görse sanki xd
- +1 yıl
Kanka sen üzüleceksin ya bir gün dediğim çıkacak ben yatıyorum güzel bak kendine. İstediğinizi diyin burada. Bir gün benim hatırla üzüldüğünde hadi opuom
- +1 yıl
beni * cunku ister inan ister inanma var bu çocukta bi si
- +1 yıl
@hicbilemiyorumaltan görse de olur görmese de olur sadece bunun bu kadar büyütülecek bişey olmaması lazım yani bi son görülmeyle çocuk kızdan sogudu kızı aldatıyor anlamını çıkarmamak lazım. Hep sen karıştırıyorsun bu kızın aklını 🤣🤣
- +1 yıl
@garip2167 kanka olayı sen hiç anlamamışsın ki kız normalde böyle biri değilmiş. Çocuk uyuyacagim diyip gitmiş instada takılmış senin kafa güzel herhalde ben kaciom bb
- +1 yıl
yaw ben bir şey demiyorum ayrıl diye ne zamana dedim gtnden skma. Sadece sorabilir görülmeyi neden açmadığını bunların mantıksız geldiğini tamam salsın gozlemlesin çocuğu o zaman
- +1 yıl
bu adam g zekali olabilir derdi ben olmusum
- +1 yıl
anlamıyor ısrarla
- +1 yıl
elbette askim buradayım ben. Sen gözlemle hiç olmadı soğuk yapmana gerek bile yok yani yapacaksan da yap bak gözlemle. İşin açığı gözlem lazım
- +1 yıl
gerçekten sinir bozucu adam
- +1 yıl
öyle yap o zaman istersen de yazarsın 💖💅🏻💅🏻
- +1 yıl
ya bu benim en sevdiğim film repliği.. replik yani xhdhd
- +1 yıl
Her şey güzel olacak
- +1 yıl
çok*
- +1 yıl
Cem yılmaz var severim komedi dhsydh
- +1 yıl
yani ben seyi anlamiyorum genel olarak son görülmeyi açınca ne değişiyor ki hani ne yapacağız ha açılmış ha açılmamış açsa nolur açsın o zaman. Ya sevgiyle ilgisi yok tamam da madem bir şey yok açsa da olur yani
- +1 yıl
keske seni merak edip açsa umarim öyle yapar
- +1 yıl
iste ben de bu yüzden diyorum açık olsa onu rahatsız edecek bir şey yok açsın diyorum işte. Sonuçta insanın sevdiğinin ona yazdığını sonra bir daha girmediğini görmek bile mutluluk
- +1 yıl
shhxhshxhs e açık olunca yazmadıysa sorar arkadaşlarımla konuşuyordum der ne var bunda? Açık olması daha iyi
- +1 yıl
her zaman sormazsın ki zaten umursamazsın sadece geceleri umursarsin kolay is o benimki açıktı bir şey olmuyordu. Ben sorgulamıyordum içim daha rahat ediyor öyle yani. Gizleyecek bir seyi yok diye düşünüyorum
- +1 yıl
geceleri de ful benimle konuşuyordu
- +1 yıl
ama eğer sen kafanda kurup ben hep sorgularım diyorsan s. et kapalı kalsın
- +1 yıl
o zaman kapalı kalsın boş ver
- +1 yıl
yok ya belki instayi da cidden böyle çok sorguladığıni görünce söylemedi gitti reels izledi yani. Sen cidden benim düşündüğümden daha çok paranoya yapıyorsun. Azalt bence. Ben başta dedim ki bu kız normalde böyle yapmıyordur herhalde ama sen yapıyorsun bence.. Normalde de kısıtlayıcı bir yapıya sahipsin. Çünkü öyle olmasa ben sürekli takarım açık olursa demezdin
- +1 yıl
e çocuk arkadaşlarıyla belki. Çok da takmamak lazım. Bence dediğim gibi tam da sen yine de çok düşündüğün için çocuk bunaldı belki de. Az düşünmek lazım. Her yaptığını sorgularsan yolu bulamazsın
- +1 yıl
@garip2167 kanka işin gücün laf ya taktın bana noldu s. ktm mi naptim yani ne istiyorsun benden aq
- +1 yıl
en son dedirtti bana ya ağzımı bozdum en son
- +1 yıl
yani bence reels izliyordur sen çok çok da paranoya etme ben seni çözdüm senin gerçekte de takma şeysin var yani kafana takıyorsun
- +1 yıl
@garip2167 nereye ne sokuyorum senin kafana sokayım ya. Yürü git manyak mıdır nedir şizofreni beni etiketleyip durma. Konuşmadıkça daha benimle muhatap oluyorsun senin ismini bile yazmadım ben
- +1 yıl
ben dedim xd başta bana saçmalıon dediniz ama bu çocuk ii değil.
- +1 yıl
@garip2167 ötede ağla biraz. Kız gayet iyi her zaman darlayan biri değildi zaten şüphe oluşunca insan böyle oluyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılTakıntılısın baya iyi değil bu bunun bir tık üzeri kıskançlık krizleri ve sinir krizleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende normakde takıntışıyım ama böyle takıntışı oşmak iyi degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal medya psikolojisi yakında deli olur çıkarsın veya mahallede kendine göre genel ev işletirsin
00 Yorumlabu kadar kafaya takma
01 YorumlaYani çok itici bı hareket
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüveneceksin çok sıkma ruhunu daraltma, kafanda kurma
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldatır mı seni sence
Cevap sahibi+1 yılİlk ilişkin mi
Cevap sahibi+1 yılBelli zaten ondan bu takıntı
Cevap sahibi+1 yılEe o bunu bildiği için seni kullanacak
Cevap sahibi+1 yılBaşkasına gitmesi icin sebep var mi
+1 yılPsikologa görün sonu kötü oluyor
00 Yorumla
+1 yılseni terk edesi tutsa ne yapacan :D
00 Yorumla
+1 yılKendini onun şeyi sanıyon çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseninle yürümez sevgili isi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkendini degistireceksin olmaz kimse seninle mutlu olmaz
+1 yılPskatriste git
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsal biraz
00 Yorumla Özgüvensizsin
00 Yorumla
+1 yılGecmez
00 YorumlaSen kafayı yemişsin
01 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime çok takıntılıyım, son görülmesine bakıp duruyorum. Ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler