Dün üç kız otostop çekiyordu üniversite öğrencisi ben de aldım arabayla sonra kızlar kahve içelim dediler kahve içmeye oturduk neyse giderken numaramı verdim ararsınız diye sonra kızla konuşmaya başladık fakat ben yanındakinden hoşlanıyorum nasıl söyleyebilirim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir sey diyeyim mi dersen üçüyle de muhabbetin kesilir tamamen
Evet öyle
Kral sen cami duvarına işemişin Allah yardımcın olsun 🤣
Neden öyle dedin
O sana umut bağlamaya başladıysa sende ona arkadaşından hoşlandım dersen kendisini kötü hisseder ve senin olacak işide bozar ayrıca senle konuştuğunu senin hoşlandığın kıza çoktan söylemiştir sen o kıza arkadaşından hoşlanıyorum desen bile bu kezde hoşlandığın kızın gözünde ayran gönüllü biri olarak görünürsün ve ortalık karışır dostum işin zor
Evet aynen farkındayım
Senin stratejik planlama baştan yanlış kafeye oturunca hangisinden hoşlandıysan direk ona odaklı yürümen lazımdı ve numaranı ona vermen lazımdı
Aynen abi vallahi çok haklısın ve bunlar üniversite öğrencisi hepsi de farklı evlerde tek kalıyorlar sence şu an konuştuğumla devam edip diğerine zıplayabilir miyim
O dediğin biraz zor ama ya. Sen hoşlandığın kızın numarası nı aldıysan ufaktan onla konuşmaya başla diğeriyle fazla konuşma soğuk yap
Yok işte sadece bunun numarası var
O zaman ondan bir whatsapp gurubu kurmasını iste 4 lü
Bir tanesi mi numaranı aldı senin
Ya içlerinde en çok konuşan vardı ben ona verdim
Keşke hepsine verseydin telini
Nasıl vereceğim ki
Diğerleri konuşmadı mı
Konuştu ama o baya ön plandaydı
Senden hoşlanmış o kız ondan ön planda
Kız senden mi hoşlanıyor şu an?
Muhtemelen bugün evine çağırdı ama gitmedim işim var diye
Kız evine çağırıyor? Yani zaten sence olur mu bundan daha 1 kere konuşma ile
Ya zaten olmayacağını biliyorum ama muhtemelen birliktelik istiyor bir de maddi durumum iyi araba lüks onun etkisi çok
Yani zaten evine çağırıyor ise rahattır sen de uzatma yani olmadı aslında bir şey söylemem lazım ama hep yazdığın için fırsat bulamadım ben işte yanındakinin adını biliyorsundur işte kimse ben ondan hoşlandım sevgilisi yoksa falan diye girebilirsin konuya
Tamamda bu benden hoşlan da belli kabul eder mi ki
Yani rahat biris sanırım çok bilemiyorum ama edebilir ya da ila ki gerçekten sevdiysen diğer arkadaşların nerede napiyd falan da diyebilsin
Ya işte bunlar üniversite öğrencisi hepsi evleri yakın hepsi tek kalıyor belli rahat kızlar amaçta bu galiba benden hoşlandığı ben de bunla kazara iletişime geçtim
Yani sen bilirsin ama rahat kızar diyorsun bak yine diyorum kimsenin içini bilemem ama ( zaten tek kalmak daha iyi bilmediğin biri ile kalmaktan
Sa ) ama sen gördün gerçi sende belki rahat birisi isin geçmiş sorgulamazsın belki ama yani gerçekten sevmek saf duygular ile sevmek varken de ama dediğim gibi kimseyi yargılama yok burada sen bilirsin
Anladım gizliden çıkar mısın
Neden
açık ol şöyle yoksa sana umudu olur
Ya kız ilk günden yani bugün gece için evine çağırdı üniversite öğrencisi
öylede kiz senden hoşlandıysa ve iletişim halindeysen ne olmasını bekliyorsun
Sence bu dakikadan sonra diğeri ile konuşma ihtimalin var mı yani dürüst bir şekilde söylesem arkadaşından hoşlandım diye
sana tavsiyem aranızda herhangi bi duygusal bağ oluşmadıysa iletişimi kes diğer kiza iletişim kurmaya çalış ha dersin ki o kizdan olmaz bu elimde olsun öyle işten hayır gelmez duygusal açıdan birşeyler hissetmiyorsan
Benim diğerine ulaşma gibi ihtimalim yok ulaşamam çünkü sadece bunun numarası var istersen gizli üyelikten iki saniyeliğine çık sana yazayım bana yardımcı ol akıl ver
kizin ınstagram hesabımı yok mu
Yoo
hım olsaymış iyiymiş
o kizdan hoşlanmıyorsan iletişimi kes ya da şans ver diğerine ulaşamayacaksan
Akıllı bir kıza benziyorsun senden yardım almam gerek gizli üyelikten çıkarımısın mesaj atayım sana
soruyu beğendim istek at
İstek gönderdim mesaj atabilir misin bana
Ne boş soru mk