Buluştuğum kızın arkadaşından hoşlandım. Ne yapacağım?

Bir uygulama üzerinden bir kızla tanıştım.1-2 kere yazıştıktan sonra 5 gün yazmadı. Geçen akşam mesaj attı dedi sizin oradayım bir kafeye geldik kızlarla sende gelsene (ilk görüşme bu arada). Bende tamam dedim. Gittim bende sohbet ederken nerelisin muhabbeti oldu. Kız şehir dışından benim yaşadığım şehirden değil. Arkadaşlarının 2side benimle aynı mahalleden çıktı (Bu arada hiçbirimiz çocukluğumuzun geçtiği yerde yaşamıyoruz). Derken 1 tanesi benim arkadaşımın kardeşi, diğer kızda benim öğretmenimin kızı çıktı (Haydaa). Ben diğer 2 arkadaşıyla daha çok konuştum diğer asıl kızla neredeyse hiç bir muhabbetimiz olmadı ve gerçekten ondanda hiç hoşlanmadım neden öyle oldu anlamadım (işe bak). Şimdi öğretmenin kızından daha çok hoşlandım, sohbet akıcı, güzel geçti (işin aslı bir daha onunla görüşmek isterim). Tabi telefon numarasını isteyemedim o ortamda (bulurum arkadaştan gerçi). Akşamda ayrılırken bir tek bu kız (hocamın kızı) memnun oldum tanıştığımıza dedi. Şimdi nasıl olacak? Nasıl söyleyeceğim kıza seninle görüşmek istiyorum diye? Öteki kızda hala eşleşmeyi kaldırmadı (onunlada görüşmek istemiyorum hiç konuşmadık zaten bide bu arada uygulamada da öyle çok konuşmamıştık). Hadi bakalım çık çıkabilirsen işin içinden.

Buluştuğum kızın arkadaşından hoşlandım. Ne yapacağım?