Sevilenleri görünce mutlu oluyorum sizde de oluyor mu?

Düşmanımin sevildiğini görsem ona bile bile mutlu olurum bana göre her insan sevilmeyi hakeder kendim hariç. Ben kendimi yarabandı olarak kullandiriyorum sadece. O duyguyu yaşayan insanları görünce de böyle mutlu oluyorum. Umarım hepiniz aşk konusunda ağlayacaksaniz bile mutluluktan ağlayın. Umarim hepiniz kalbinize göre iyi insanları bulup mutlu olursunuz sizi tanımıyorum ama mutlu olmayı hakediyorsunuzdur büyük ihtimalle
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kimseyi yarabandı olarak kullanmayın bir de sizi bankamatik olarak görmeyen kadınları cepte görmeyin eğer bankamatik olarak kullanılmak istiyorsanız da öyle tipler bulun da diğer düşünceli iyi insanların vaktini yemeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Dediğim gibi umarım hepiniz mutlu olursunuz sevilmek kavramı uzak bana ben izleyenleri izleyerek mutlu olmaya devam ederim bilmiyorum yarabandı olarak kullanılır miyim sonra ki zamanlarda kullanılsam bile üzülmem psikolojik olarak alıştım. Ask olsun arkadaş olsun hepiniz iyi insanlarla karşılaşırsınız umarım başınızı şişirdiysem kusura bakmayın
Güncellemeler
+1 yıl
Düşününce iyice asla sevilmeyecegime kanaat getirdim. Etrafimda da görüyorum hep sevilen insanları. Belki de böylesi daha hayırlıdır en azından cepte görünmem, yarabandı olmam veya aldatılmam umarım hepiniz mutlu olursunuz yeni yıl hepinize ne istiyorsaniz onu versin.
Sevilenleri görünce mutlu oluyorum sizde de oluyor mu?