Fransa'da yaşayan bir bireyim ve İstanbul'da yaşayan bir partnerim var. Bu uzak mesafe ilişkisi beni duygusal olarak zorluyor. Partnerimle geleceğimizi düşündüğümde, birçok belirsizlikle karşı karşıya kalıyorum. Örneğin, ileriye dönük somut bir planımız olmadığında, bu ilişkiye zaman ayırıp ayırmamam gerektiği konusunda tereddüt ediyorum.
Arkadaşlarım 'anın tadını çıkar' diyorlar, ancak benim için geleceğe dair belirli bir yol haritasının olmaması endişe verici. Partnerim şu anda Fransa'ya gelmek için vize başvurusunda bulundu ve ben içten içe bu vizenin çıkmamasını diliyor gibi hissediyorum. Bu durum beni suçluluk ve kararsızlık duygularına sürüklüyor.
Ayrıca, baskıcı bir babam ve benzer düşüncelere sahip bir annem var. Onlar, Türkiye'den biriyle evlenmemi veya başka bir ülkede yaşamamı kesinlikle istemiyorlar. Bu aile baskısı, karar verme sürecimi daha da karmaşık hale getiriyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neden fransadan bulmuyorsun bi gurbetci
Bende gurbetciyim fransada yasiyorum daha kolay olur senin icin fransadan birsiyle
Ayni olmuyor iste. Bana ayni aski veremez gibi geliyor. Gurbetciler genelde geri kafali ve baskici oluyor.
Alakasi yok valla bende fransada yasiyorum cogu acik göruslu
Aslinda turkiye yasiyanlar geri kafalidir cidden
Sevgilinle neden fransada yasamiyorsun ki madem ailen istemiyor turkiyeye gitmemeni
Nasil ayrilcam ama? Uzulur diye korkuyorum ama her gun bunlari dusunmekten biktim...
Vicdan yapma hayatina bak olursa olur olmasa kader
Herkes sevdigle evlenmiyor
Fransada erkek gırtlığ yk burdanda bulursun gurbetci
Henuz ogrenciyim, evlenmemize daha 3 yil var
Daha var mış ozaman ama olmicak biseye baş kaldırma cocuguda heves verip yari yolda birakmma
Ya simdi birak hayatina odaklan derim
Ayrica benim anlamadim neden sevgilinle evlendinizde fransada yasamiyorsunuz benim etrafimdaki fransada yasiyan turkiyeden evleniyorlar ama fransada yasiyorlar
Ama Şu an heves verip birakiyormusum gibi olur iste eger ayrilirsam, ondan uzuluyorum ve vicdan azabi cekiyorum bu dusuncelerimden
Seviyormusun sen bu cocugu?
Bu cocuk cikarci menfatcimi o seni gercekden seviyor mu? Karakteri duzgunmu
Fransaya sonradan gelenlerin is bulmasi zor oluyo, onlar ne is yapiyor peki? Sevgilimin fransizcasi yok
Hayir gercekten seviyor ve karakteri cok duzgun. Bana cok deger veriyor gercekten, bu yuzden fransada boyle birini bulamam diyorum. Ama annem seni pasaport icin kullanir dedi ama boyle bir sey yok
Benim enistemde turkiyeden gelme ablam fransada yasiyorsu bizimle sevdiler evlendiler kocasi fransaya geldi fabrikada calisdi sonra bide ben turk olan bi bölgede yasiyom turk adamlar var patronlar kaynakla ugrasiyorlar simdi onlarin isinde calisiyor
Annen dogru diyor olabilir sen kac yasindasin ki
Turkiyedekiler cogu amaçi avrupaya cikmak bunu unutma
Erkek amaçina varasiya kadar iyi röllerine girer seni seviyormus sayrnis gibi yapar
Ama asik gercek niyetini bilemesin o sevgilinin
20 yasindayim, evet olabilir bizde oyle dusunduk ama henuz erken dedi boyle seyleri dusunmek icin. Ama iste ortada belirsizlik var
Daha erken oku önce burdan birisini de bulursun bunlari kafana takma daha kucuksun 2-3 sene sonra evlenirsin zaten
Ailende abartiyor sen oraya gidebilirsin turkiyede yasarsin ne var ki
Sanki evlenince gire onlardan ayri kalacaksin yani bu böyle
haklisin, mental olarak kendimi kotu hissediyorum artik. ayrilmak istiyorum ama uzulur diye korkuyorum
Ayril yoluna bak uzulmede vicdanda yapma
Zamana birak
2 yıl Fransa İstanbul arası ilişki yaşadım şimdi bir buçuk yıldır evliyim Fransa’da yaşıyorum. Yani isteyince, sevince oluyor demek ki.
İzmir Almanya bizimkiside sevince bi şekilde gidiyo işte
Nasil bulusuyorsunuz, ileride nerde yasamayi dusunuyorsunuz?
Oralar bizim biraz karışık
Almanya'dan ayrılmak istemiyor ailesine düşkün
Oraya mi gidiceksin
Ocak sonu bir haber bekliyorum ona göre şekillenecek
Vizeye mi basvurdun?
Hayır başka bir şey bu
Sizin ilişki nanay bence, boşuna zaman kaybı. Kafanda böyle şeyler varsa zaten devam etmenin anlamı yok. Sadece uzatmalara oynuyosunuz. En iyisi çevrenden filan birini bul.
Olmaz, ben de benzer şeyleri yaşadım.
Sonuc nasil bitti? Kim ayrildi?
Şaka mısınız ya :D
yürümez
Neden?