Sevgilimle konuşmak içimden gelmiyor?

Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşımı 2 senedir tanıyorum ortalama 7 8 aydır birlikteyiz. İkimizde 25 yaşındayız. Ortak arkadaşımızdan kaynaklı ilişkimizi çok göz önünde bulundurmuyoruz. Kız arkadaşım bir an önce evlenmek istiyor ama imkansızlıktan dolayı ve ekonomiden dolayı böyle bir şeyin hemen gerçekleştiremeyeceğimi biraz zaman alacağını söylüyorum ama o bunu anlamamakta israr ediyor. Hayatımın en kötü dönemindeyim artık kafama takmaktan stres yapmaktan sağlığımdan olmuş durumdayım. sporla uğraşıyordum güzel bir fiziğim vardı çok zayıfladım herkes çökmüşsün diyor yemek yemekte bile zorlanıyorum. Maddiyatsızlık, sağlık sorunları, ailevi sorunlar, kız arkadaşımla ilgili sorunlar her şey üst üste geldi. Yoğun tempo çalışıyorum ve bir çok şeyler uğraşırken o benden her geçen gün daha fazla ilgi bekliyor. Her gün görüşmek istiyor. Sevgilimi seviyorum ona değer veriyorum oda beni seviyor hatta ayrılırsam kendine zarar vereceğini düşünüyorum. Son iki aydır konuşasım gelmiyor çok bunalmış durumdayım her dediğine sinirleniyorum saçma sapan şeyler yüzünden bir gün kavga etmesek diğer gün kavga ediyoruz. Bazen ara verelim demek istiyorum ondanda çok çekiniyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok kötü bir çıkmazdayım

Sevgilimle konuşmak içimden gelmiyor?