Şu anda hayatında olan ya da geçmişe dönüp baktığında "Sevdiğime değdi" dediğin bir insan oldu mu? Yoksa hayatını paylaştığın insanlar senin sevgine layık olamadılar mı?

Şu anda hayatında olan ya da geçmişe dönüp baktığında "Sevdiğime değdi" dediğin bir insan oldu mu? Yoksa hayatını paylaştığın insanlar senin sevgine layık olamadılar mı?
Hayatımız boyunca karşımıza pek çok kişi çıkar, ancak içlerinden bazıları sevgimizi sonuna kadar hak eder. Bu kişiyle yaşanan bir hikaye, sevginin gerçek anlamını ve değerini ortaya koyar.
Bir insanın sevgiyi hak etmesi, sadece dışsal özelliklerine değil, aynı zamanda içsel özelliklerine, karakterine ve davranışlarına bağlıdır. Sevdiğiniz bir kişi, size karşı dürüst, saygılı ve güvenilir olmalıdır. Bu kişi, sizi olduğunuz gibi kabul eder ve sizinle birlikte büyümek, zorlukları birlikte aşmak ister.
Bir ilişkide sevginin değerini hak eden kişi, fedakarlık yapmaktan kaçınmaz. Sadece kendi çıkarlarına odaklanmaz, aynı zamanda sizin mutluluğunuz için çaba sarf eder. Zor zamanlarda destek olur, sevinçlerinizi paylaşır ve sizi anlamaya çalışır. Bu kişiyle geçen zaman, sadece romantik anılar değil, aynı zamanda birlikte büyüme ve olgunlaşma sürecidir.
Sevgiyi hak eden bir ilişki, anlayış ve empatiyle şekillenir. İki taraf da birbirinin duygusal ihtiyaçlarını anlamaya çalışır ve birbirlerine destek olur. Tartışmalar ve zorluklar, ilişkiyi zayıflatmak yerine güçlendirir, çünkü sevgiyi hak eden bir kişi, sorunları çözmek için elinden gelenin en iyisini yapar.
Sonuç olarak, hayatta sevgiyi sonuna kadar hak eden bir kişi bulmak, değerlidir ve bu kişiyle yaşanan hikaye, bir ömre değer anılar bırakır. Sevgiyi hak eden kişi, sizi olduğunuz gibi kabul eder, sizi güçlendirir ve hayatınıza anlam katar. Bu özel insanla geçen zaman, sevginin değerini ve gücünü hatırlatır.
Böyle biri karşıma çıksa da bunun sürdürülebilir olacağına inanmıyorum
Çünkü değer verdiğimiz insan ne kadar iyi niyetli olursa olsun, biz dahil değerli olan her şeyi zamanla değersiz görecektir, zamanla değişecektir
Rica ederim..
Hayır maalesef hiç olmadı.. bundan sonra da olacağını sanmıyorum.. çünkü insanlar sevgiyi ve aşk kavramını o kadar basitleştirdiler ki.. kimse kimseyi gerçek anlamda sevip aşık olmuyor neredeyse..
Cevap
8Cevap
Aksine şunu söyleyeyim hak etmediler sevgimde boğulasıcalar😂
😂😂
Gülmeyiniz bayım oysa ki çok ciddiydim😂
Sevgi konusunda cimri olun, vermeyin ele güne efendim..
Stoklarla sınırlı idi zaten kalmadı..🍂
Benim sevgimi hakeden şu an yanımda olurdu. Bir başkasına sığınmazdı.
Bundanım olmadı, hak etmeyenler bebek gibi sevildi ama artık stoklarla sınırlı kervansarayı değiliz yani 💫
Olsa bizimle olurdu. Oluyor gibi olacaktı ama olmadı jxnxjxj
😂😂
koşulsuz sevgi sunduysan hesabını tutamıyorsun ama sevgimi sonuna hak etti demem, diyemem çünkü bu böbürlenmeye girer.
Oldu da sonradan fikrimi değiştirecek hareketler yaptıı 😞
Evet oldu. Hayatımda iyi ki var dediğim insanlar, sevgimi hak ediyorlar. Helali hoş olsun 😄
Bugün çok güzel sorular görüyorum, hayır hiç olmadı
Benim sevgim çok yüce değil öyle kimseyi değerinden fazla sevmediğim için bir sıkıntım yok
Kimseyi buna karar verecek kadar tanımıyorum
Düşününce çok da hakketmiyor
maalesef olmadı 🙁 senin oldu mu?
Sevgimi üzerlerinde güzel taşıdılar..
Ne demek bu 🤔🤔🙈🙈
Sevgili hak ettiler mi yani? Ewt hayır?
Şüphesiz evet..
Hiç kimse olmadı hiç
Evet oldu
Hayır olmadı
Olsaydı tövbe etmezdim.
Yok olmadı...
Olsaydı hayatımda olurdu herhalde..
Geçmişte olmadı
Maalesef sonuna kadar eden çıkmadı
Hayır olmadı Olsaydı eşim olurdu net !!!
hayır olmadı
Olmadi
evetodu
Olmadı 👎
Yok hayır
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?