Sadece aşk anlamında algılanmasın. Arkadaşlık ilişkileri için de geçerli.
Seni Sen Olduğun İçin Sevdim Dediğiniz Biri Var Mı?
Sadece aşk anlamında algılanmasın. Arkadaşlık ilişkileri için de geçerli.
Seni Sen Olduğun İçin Sevdim Dediğiniz Biri Var Mı?
Evet var. Öyle ya da böyle her zaman birbirimizin hayatında olduk. Hiçbir şekilde birbirimizden vazgeçmedik. Çoğu zaman tartıştık ya da bir şekilde üzüldük ama yine de ayağa kalkmayı bildik. Fırtınalı hava bir liman gibi olduk birbirimize. Kaşı gözü ya da güzelliği değil. İnsanlığı ile beni kendine çekmeyi bildi.
Hayır yok maalesef. ama beni ben olduğum için seven biri çıksaydı gerçekten sevildiğimi hissederdim. çünkü genelde çıkar ilişkileri yaşıyor herkes yani kişilikleri için değil parası ya da güzelliği veya mutlaka onlardan istedikleri bir şey olduğu için seviyorlar. bu yüzden de insanı sırf kendisi olduğu için sevenlerinin olması çok şanslı bir şey
Tabi ki.
Allah gönlüne göre versin daima :)
Eyv abi :)
Hayır ama olsa da zaten öyle olurdu, aksi çok mümkün değil. Bir insanı nasıl tanıdıysam zaten o haliyle ya severim ya da sevmem, sonrasında değiştirmeye çalışma gibi durumlarım olmaz, tüm kusur ve güzellikleriyle kabullenirim ve karşı taraf içinde aynı şeyi beklerim.
Teşekkür ederim.✨
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Hayır bunu demem için çook iyi tanıyor olmam gerekiyor her yüzünü görmüş olmam gerekiyor. Ben bana gösterdikleri yüzü sevdim sadece
Aşk anlamında değil lakin bir sürü güzel yürek var
Evet vardı ama artık yok
Evet var😊
Vardı ama yok artık öyle birisi
Vardı öyle biri.
Hayır
Var... dı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?