Boşanmış 1 çocuğu olan erkekle sevgili olunur mu?

Selam bi erkekle tanışdım görüşemden aşık oldum sonra görüşdük birbirimize aşırı bağlandık bunların hepisi 10 gün içinde oldu birbirimizin yüzünü görmeden il konuşmada aşık olduk sonra görüşdük çubuklar gibi eğlendik biribimize şefkat göstrdik her şey iyidi sonra ben evli olduğunu 1 oğlu oldumu öğrendim 3 sene evli kalmış çoçuğun şu an 24 yaşı var benimde 21 5 aydır ayrılar ama evrak olar daha boşanmamışlar boşanma sebebi ise eski karısının pasaklı olması kendine ve ona bakamamı çoçuk istemediği halde TikTok çekmesi buymuş her defasında kendi diyip kendi duyuyomuş ama ben bunları. Bildekden sonra bana anlatı ben öğrenmeseydim anlatmıycakdı belki de herşeyi ani yaşadım dayanamamış ayrılmış ben çoçuğu engelledim ama sonra dayanamadım cıkardım dedimki herzaman yanındayım he şekilde kabulumsün ama şu an kalbim çok korkuyo ne yapmam gerek nası davranmam gerek bilmiyorum bana sorun olur mu boşanmış olması cocuğunun olması ortada masum cocuk var Buda beni kötü yapıyo

Güncellemeler
+1 yıl
Bana çok değer veriyo karısı çoçuğa ne yapmışsa 24 yaşında sacları beyazlamış ayrılma sebebleri normal mama parası alıp icki alıyomuş bakımsızmış kendine kocasına cocuğuna evine çoçuk çok güzel seviyo hak etmiyo tabiki ila bununda sucu vardır ama banada söyledi dediki bana ilgi göstermedi diye bende başka kadınlarla konuşdum ama ben konuşmadan önce onu başka erkekle konuşurken yakaladım dün yanımda aradı para isdedi kız cekinerek konuşdu suclu gibo ama erkek haklı gibi cavabını verdi kararsızım
Boşanmış 1 çocuğu olan erkekle sevgili olunur mu?