Galiba kendimi bulduğum bir yer ve o yüzden seviyorum. İlk buluşmayı kendimi bulduğum yerde planlamak kötü bi fikir mi?

Galiba kendimi bulduğum bir yer ve o yüzden seviyorum. İlk buluşmayı kendimi bulduğum yerde planlamak kötü bi fikir mi?

İş görüşmesi mi bu formaliteler falan olacak, içten geldiği şekilde olmazsa güzel geçirilmiş bir zaman olmaz, özel olmaz. Belki o insanla ömür paylaşılacak bu tarz ufak şeylere bakılmamalı, anda gelen, içten gelen şeyler hep çok daha güzel olurlar. Hiçbir sakınca yok. Çok huzurlu hissettirir deniz 😌😄
Güzel düşüncelerinin umarım kıymetini bilirler
Evet Uygun. Hatta psikologlar bunun için bir çalışma da yapmis. Sahil duyguları kontrol etmek ve kendimizi ifade edebilmek için iyi bir yer olduğunu okumuştum
İyotlu deniz kokusu zihin açıcı
Evet bence uygun bir yer neden olmasın.. ama hava soğuk ise o zaman uygun bir yer olmaz.. bunun yerine kafe tarzı ya da alışveriş merkezi tarzı yerler daha uygun olur
Biraz üşüdükten sonra ısınırız ne olacak 😂
Aynen :D
Cevap
10Cevap
Kış günü için çokta iyi bir fikir değil bu...
Olabilir, yani neden olmasın
Üşümez misiniz 😄
Ceketini ceketimin üstüne vermeyecek biriyle buluşmam djd
Gelebilen için uygundur
Üşürlermiş donarlarmış falan benimle üşümeyecekse nasıl ısıtabilir ki 😅 ama neyse zatürre falan olur ihale yine bana kalır 😂
Hava soğuk dondurma olursunuz sahil kenarında bir yer varsa oraya götür bence
Akşamına neden olmasın da sadece bu mevsim için değil. ne zaman olacak bilmiyoruz ki 😄
Himm sen şimdiki zaman için sormadın oyleyse böyle bir hayalim var diye sordun oylemi
Evet
He ozman tamam uygun mevsime göre iyi 😀
Kötü bir fikir değil ancak sahilde yalnızca romantik anlar yaşamıyor artık günümüzde insanlar bu yüzden farklı sahnelerede maruz kalabilirsiniz.
Daha karşılaşmadım umarım denk gelmez
Çok uygun ikinizin de buzdan heykeliniz olur donarsiniz ne güzel
İyi de neden herkes şimdiki zamanı baz almış anlamadım 😃
Gayet güzel bir tercih.. su insana durgunluk sakinlik huzur verir.
Teşekkürler, mevsimi fark eder mi?
Ne soğuğa ne dalgaya kaptırmam ben onu 😅
sahile de buluşmam olsa denize atlasam mi atlamasam mi siye düşünmekten randevuya odaklanamam lan ben
Hava güzelse bence şahane olur
Gemlik sahilde olmak vardı şimdi 😅
Evet hatırlıyorum öyle bir şey belediyesi sağolsun tüm gemliğin logarını denize vermiş aleni aleni 😂 Düzeltmişlerdi ama
Birde ortadan bir kanal geçiyordu o acayip koku yapıyordu kurbağlar vrak vraak 😅 orayı da ıslah etmişlerdi en son bıraltığımda
Ah o kayaların dili olsa 😅 bence uygun değil
Neyse ki yok 😂
Yok kayalar kicini acitiyor şeklin degişiyor felan okul zamanlarindan bilirim hic rahat degil :D
Bu havalar için fazla romantik bir fikir :)
Sonu zatürreyle sonuçlanır.
Evet niye olmasın ki.. sevebilene her yer cennet.. Her yer buluşma yeri olur..
Kesinlikle süper fikir. Özellikle sahile sıfır bir cafe.
Bence çok güzel bir fikir ben olsam çok severim
Evet karşı tarafın ne sevdiği önemsiz mi?
Hayır
Totonuz donar hava soğuk
Yoo gayette iyiydi hem ayrıca belki yazın olacak nereden biliyoruz ki 😂
Ne bilim görsele gore yazdim
tsunami musunami vurur gitmeyin oralara
Zor kaçtım 😂
Çok süper abi klasik bir yer olmaz
Bence de süper ama üşüyenler varmış 😃
Restaurant ya da kafe daha hoş olur
Hayır bende severim sahili
Uygundur
Ben bütün ilk buluşmalarımı sahilde yaptım
Mevsimleri neydi 😂
4 mevsim😅
Sıcak soğuk fark etmiyormuş yani bunu duyduğuma sevindim 😅
Yok yok ne fark edecek kar kış kıyamette buluştuğumu hatırlıyorum daha romantik oluyor totonuz donarken😅
Hayır bence uygun değil.
Evet uygun
Cok guzel
Uygun
olabilir evet
Kesinlikle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?