Eşim doğum günü mü kutlamıyor?

2 sene önceki doğum günüm için hiç hoşuma gitmeyecek bir doğum günü etkinliği ayarlamıştı eşim, bende önceden farkedince kızdım iptal ettirdim, mevzu büyüdü derin bir kavga ettik. Akabinde geçen sene eşim 2 sene önceki kavgamızdan dolayı doğum günü mü kutlamadı, bugün de doğum günüm kutlamayacak gibi gözüküyor oysa ki ben onunkini kutladım. Aslında doğum günümü kutlamaması zoruma gitmiyor o kadar da umrumda değil asıl zoruma giden nasıl bir kin öfki ki 2 yıldırlı sürdürebiliyor, bu durum zoruma gidiyor. Her anlaşmazlık tartışma bi yara açıyor o yarada kapanmıyor ve gittikçe büyüyor

not: Doğum günümüzdeki kavgayı kısa özet geçeyim benim tarafım da akrabalık yoktur eşimde hesapta beni düşünrerek konuşmadığım akrabalarımı doğum günüme davet etmiş hesapta iyi niyetinden heleki çağırdıklarından birinden annem nefret ediyor, aslında bende hiçbirini sevmiyorum bu etkinlikten ablamın annemin haberi olup bana söylediler bende eşime kızdım neden böyle bir işgüzarlık yaptın dıye eşimde senin için yaptım dedi yok dedim ben böyle şeylerden nefret ediyorum 15 yıldırlı uzak olduğum insanları içimize neden sokmaya çalışıyorsun dedim sen isterdin de annen arayıp uyardı ablanla o yuzden istemedin deyip bana yükleniyorsun dedi orada birbirimize girdik

Eşim doğum günü mü kutlamıyor?