Eşimle küsüz diye bugün ona doğum günü kutlaması yapmadım?

Annemler istanbuldan geldiler dayımın rahatsızlığından dolayı gece sahura kadar oturuldu mecburen gündüz de oruç derken eşim onunla ilgilenmediğimi söyledi 1 haftadır bir şey yaşamadık dün annemler döndüler gece yatağa girdik dişlerimi sıkmaya başladı yüzüme bak dedi çok sinirliydi ben ne istiyorum sence dedi bana bu şekilde ne istediğini anlatma anlamıyorum konuşarak söyle dedim 1 haftadır benimle ilgilenmiyorsun falan bağırmaya başladı gece 1. 30 da kavga şiddetlendi ve gitti birdaha da gelmedi annesine kalmaya gitmiş sabahta ordan işe gitmiş bugünde geç geldi bende ona kaç gündür bugün için doğum günü hazırlığı yapıyordum sinirlendim yapmadım içerde uyurken telefonunda müzik açık kalmış az önce duydum Müslüm gürses bugün benim doğum günüm çalıyordu sizce hangimiz hatalıyız
Güncellemeler
+1 yıl
3 sene oldu evleneli hergün rütin olarak 2-3 defa oluyor ilk zamanlar bu sayı 4-5'ti bunaldım artık
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece daha ailesine gidip karılık etmiyor beni yataktan attı demiş atmadığım halde yetmedi gece 2'den 4'e kadar p... İzleyip 7'de ile gitmiş o kadar doyumsuz
Eşimle küsüz diye bugün ona doğum günü kutlaması yapmadım?