Eşimi çok seviyorum ama bazi günler göresim öpesim dahi gelmiyor, etkilenmiyorum sanki sevmiyormuşum gibi uzak ve hissiz oluyorum.. sizce bu neden oluyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
eşim dışında biriyle bir şeyler yaşamak geçiyorsa aklımdan o ilişki bitmiş ve alışkanlığa dönüşmüştür. ayrılma vakti gelmiştir :P
Hayır öyle bir şey yok tabikide
Heyecanin gitmis o zaman rutine baglanmis ev arkadasi gibi
Bir süredir rutindeyiz evet ama benim heyecanim hep var onu seviyorum da.
Ama istemiyorum diyosun bu nasil
Bazı günler diyorum herzaman değil
Diğer günler de öyle değilim aksine çok iyiyim ama bu his bazen geliyor işte
Bilemedim
uzaklaştığı zaman sarılıp yatmadığı zaman konuşmadığı zaman seks hayatı kötü olduğu zaman
Bunlar yok ama
zaten evlilik bitmiş sizde canım
Yoo bitmedi cinim
yani kağıt üzerinde var ama yatakta kalpte ve akılda bitik sizin ki
Arkdasim kalpte ve yatakta bitik olduğumuzu nereden çıkardın anlamadım
Eşimi çok seviyorum ama bazi günler göresim öpesim dahi gelmiyor bunu yazdığına göre bitik durumda
Anlaşılan sen evli degilsin 😂😂
evli değilim ama eşler eşlerinden ara sıra bu şekilde uzaklaşıyor ise o evlikte sorun vardır ya uzun süre evlikten dolayı iki arkadaş gibi oluyorsunuz ev içinde ya da birbirinize olan ilgi alaka azalıp bu ilgiyi dışarında buluyorsunuz bu yaptığım şey genelleme dir. her evlikte olan şeydir
İnan bana evlilik hakkında hiç bir bilgin ve fikrin yok.. bu dediğin şeyi karaktersiz kişiler yapar zaten.. ettin herkesi şerefsiz ahlaksiz.. bu genelleme dediğin kişiler zaten bahane arayan tipler.. gerçekten evlendiğiniz zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız, çünkü ne kadar asıl olursan ol evlilik filmlerde göründüğü gibi mükemmel olmuyor, sevgililikle alakasi dahi yok, yaşadığınız da anlayacaksınız.. oyuzden sorumun cevabını siz veremezsiniz
Herkeste oluyordur o emin ol :D
Gerçekten mi ama neden
Yaptığı bir harekete ayar olmuşsundur o an aklına gelir, istemeyerek eşin seni ihmal eder veya kalbinin kırar, çok sık birliktesinizdir vakit geçirme olarak insan sıkılır. Doğanın kanunu gibi bir durum bence. İnişli çıkışlı haller olacak çok abartmadan tatlı bir şekilde atlatın bu süreci :D
Bu durum eşimde de oluyor ve bana bunu uzun zaman sonra söyledi, yanlış anlarsin diye korktum diyince bende öyleyim diyince demekki sorun bende değilmiş senden soğuyorum sanıp çok korktum dedi
Dediğim gibi inan herkeste az veya çok oluyordur bu durum. Benim hatunda beni seviyor lâkin bazen görmeye bile tahammül edemiyor :D O sıra birbirinizi biraz yalnız bırakın yalnız vakit geçirin. Tatlı bir şekilde düzelir her şey problem yok kafanıza takmayın ikinizde
Bu duruma alıştım açıkçası görmezden gelip başka şeylerle ilgilenince geçiyor, aynı evde olunca işler rutine binince oluyor, ben kafaya çok takmıyorum yolunu buldum ama eşim öyle değil bunu kafaya çok takıp üzülüyor
Her insan bir değil tabi sende eşine bu durumu böyle olduğunu tatlı bi dille anlatırsan o da oldukça rahatlayacaktır
İnan okadar çok dil döktüm ki anlatamam.. bir süredir psikolojik olarak bazı sorunlar yaşıyor bazı travmalari oldu buda onlardan biri sanırım.. beni seviyor ancak ya seni sevmezsem ya soğursam diyor.. bu konu haliyle benimde kafamda yer etmeye başlıyor
Böyle bir durumda profösyonel bir destek almanız daha uygun olur diye düşünüyorum eşiniz için daha çok tabii. Birlikte aşarsınız endişe etmeyin
Teşekkür ederim
Libido azalması yâda stresten
İnsanız olur bu tarz şeyler.
İyi basmıyorsa ondandır
Aşık değilsin
Onu çok seviyorum