merhaba Şu an anda duygularımdan emin olamıyorum ben 8 yıllık evliyim boşanıyorum eşimi sevip sevmediğimi bilmiyorum eşim evde yokken onu özlüyorum eve gelsin birlikte oturalım diye ama gelincede tersliyorum bir açığını arıyorum bağırmak için beni öpünce sarılınca sıkıntı basıyor eşimle gittiğim yerlerden zevk alamıyorum sizce bu nedir alışkanlık mı yoksa sevgimi
Cevabın nedir?
bence seviyorsun onu sevilmeyen bir insan ASLA ÖZLENMEZ! biraz monotonlaşmışsınoz sanırım. Bak canım dışarısı gerçekten çok kötü bir ortam biz bekar halimizle dürüst aldatmayan bir erkek bulamamanın sıkıntısı yaşarken sen eften püften şeyleri bahane ediyosun. Ondan daha iyi biriyle evlilik yapabileceğini mi zannediyosun zengin olur kaba olur, ilgili şefkatli olur seni aldatır. yani her erkeğin bir kusuru mutlaka var, bırak onun kusuru da bu basit şeyler olsun. sen kendi hayatına bir renk kat bak nasıl onunla mutlu oluyorsun. bence sanki ayrıymış gibi uzağa ya da ailenin yanına bir yere git 1 ay kal bak gör onu ne kadarda seviyosun. aptallık etme hakim güler sana bu kadar basit şeylerden ayrılınır mı yaaa.. hem de dindarmış daha ne istiyosun. İNSANLAR DEĞİŞSİN DİYE BEKLEME SEN KENDİNİ DEĞİŞTİR bak gör o zaman çevrendeki herkes değişecek! çocuklaın bile.
33 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için teşekkürler ben kendimi değiştirdim eşim gittim saçlarımı kestirdim nasıl olmuş dedim sadece güzel dedi bu kadar eşim sadece kendini düşünen insan
Soran+1 yılhep olumlu tarafından baktım değişen olmadı bende umutsuzluğa kapıldım artık
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılıyıde neden bosanıyorsunuz ve bu asamada sana neden bunlar problem gıbı gelıyor ?
derdın ne bosanmak mı ? yoksa tekrar barısmak ıcın bahaneler aramak mı ?
once bunun kararını vermelısın.kocanı ozlerken yanındayken terslemen garıp geldı bana !
pekı ya o senın bu duygularını bılıyormu? su asamada pekte onemı kalmamıs
gıbı gorunuyor bana ama , ılla cozum ıstıyorsan bana bunların cevabını vermelısın ve tabıı kendınede ?
bol sans...02 Yorumla
Soran+1 yılbende bunun için sordum bu sevgimi alışkanlık mı diye eşim bir şans daha istiyor
- +1 yıl
8 sene az zaman degıl...kocanla yapmayı sevdıgın seyler varsa bence affetmelısın onu tut ı daha ortada dava vs gerceklesmemıs.sevgıde zamanla alıskanlıga donusuyor zaten.affet gıtsın.uzme kendınıde onuda.
+1 yılşöyle söyleyeyim bu adam saan baya çektirmiş sne onu çok sevmişsin hep fedakarlık etmişsin ama zmanala öyule bir dolmuşsun ki ayrılmak istemişsin hep bişeyler engellemiş düzelir belki demişsin ama olmamış özlemişsin çünkü çok sevdiğinden belki aşkından dolayı. ama öyle anlar gelmişki sağlam kafayla düşünebildiğin onun seni haketmediğini kahrettiğini düşündüğün zmanalr işte o anlarda kesinlikle boşanmalıyım demişsin ve şu anda boşanıyorsun. yaşın tam olarak kaç bilmiyorum bu kararı vermişsen ve bu kadar seni rahatlatıyorsa dönme derim eşinde de sana karşı ayrılmayalım gibilerinden bir çaba göremiyorsan arkana bilke bakma derim. birileri ne der ama onu seviyordum falan düşünme senin ruh halin bozulacaksa ve ayakta durmana engel olacak bir durum teşkil ediyorsa tekrar ediyorum arkana bakma umarım bu tavsiyelerim yardımcı olur.
53 Yorumla
Soran+1 yılbütün duygularıma tercüman oldun teşekkürler
- +1 yıl
bence bunu ödüllendirmen gerekli diye düşünüyorum :) rica ederim ayrıca bütün içtenliğimle cevaplamaya çalıştım :)
- +1 yıl
size bisy sormak istiyorum, xper 1 o yüzden mesaj atamiyorum
eşinle ilgili şeyler bence alışkanlık ama asıl sorun senin aklında biri var yani başka bir erkek o yüzden hem eşinin yaptıklarını istemiyorsun diğer yandanda onu bıraktığın için üzülüyorsun
28 Yorumla
Soran+1 yılbaşkası yok eşimle arkadaş gibi hissediyorum kendimi
- +1 yıl
yani ilk evlendiğiniz zamandan beri bu şekilde değildir yanılmıyorsam, ama zaman geçtikçe senin gözün açıldıkça yeni insanlar yeni ortamlar yeni imkanlar çıktıkça ilgin merakın beğenin değişmiştir, şuan konuştuğun kimse olmasa dahi sana ilgi duyan birileri var diye tahmin ediyorum sebep senin eşinden sıkılmış olman ve şuan keşke bekar olsaydım demen
Soran+1 yılevlendiğimizde böyle değildi ilgili birisiydi şimdi varsa yoksa uyku
Soran+1 yılilgisiz çalışmıyor sözünde durmuyor bizi düşünmüyor
Soran+1 yılburadan sorabilirsin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
yanındayken mutlu değilsen sevmiyorsundur
o yokken onu arıyorsan alışkanlıktandır
kafan biraz karısık olabilir ama
doğru karar vermişsin bence senin kafanda bitmiş zaten olay
bende aynı dertten muzdaripim
değişiceğine gittikçe kötüleşiyor
hakkınızda hayırlısı olsun08 Yorumla
Soran+1 yılkeşke böyle olmasa herkes mutlu olsa ama olmoyor eşim bana güven vermiyor
Soran+1 yılortada çocuk olunca boşveremiyorum
Soran+1 yılbi şans daha istiyor
Soran+1 yıldeğişmedi bundan öncede 3 defa şans verdim sonuç yine aynı
Aklın karışık senin. Belki de eşini aldattın. Neden boşanma davası açtın eşine. Çocukların var mı? Yaşlarınız kaç? Eşin ne iş yapıyor? Eğitiminiz ne? SWanırım sen çalışmıyorsun öyle mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılaldatma yok
+1 yılSen ruh hastasısın olum delisin la sen senin gibi lüzumsuzlar yüzünden ne ocaklar sönüyo allah sabır versin o adama allah yardımcısı olsun atsa bir dert satsa bir dert
00 Yorumlaöpünce sarınca sıkıntı hissediyosan beraber olmanız anlamsız. sonuçta bağlılık duygusu kolay kolay bitmez bu hissettiklerin sevgi değil
111 Yorumla
Soran+1 yılevet öpünce sarılınca sıkıntı geliyor sadece benimle otursun konuşsun istiyorum sarılma konusuna girmesin istiyorum
Soran+1 yılşimdiki aklım olsa evlenmezdim 16 yaşında evlendimde
Soran+1 yılailem arkamda kızım için deniyorum
- +1 yıl
Kızın çok küçük değilse bu durumu olgunlukla karşılıycaktır. Ama küçükse de babasını görebilme durumu da var bu onun için üzücü bir durum olsa da evliliğinizin bu aşamaya gelmesiyle beraber olsanız da aile içinde ki sıkıntılarla birbirinize ilgisizliğinizle çocuğu yine de o belli etmese de üzmüş olucaksınız. Her durumda da üzüleceğine göre bence mutlu olma hakkını kendine vermelisin.
Soran+1 yılkızım 7 yaşında her zaman babasını görüyor
Soran+1 yıl3 defa gel git yaptım çocuk alıştı artık
Soran+1 yılbilmiyorum
+1 yılaliskanlik olmus olabilir ama sakincasi yoksa özel degilse neden bosaniyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılsorumsuzluğu için
- +1 yıl
o zaman onu özlediginizde yaptiklarini akliniza getirin özleminiz gider.. hayirlisi olsun sizin icin. Ve ayrica asla kafaniza takmayin
kadin bosanmaya karar vermeden herseyi deniyor biliyorum ama olmazsa olmaz
Soran+1 yılevet her yolu denedim çıkar yol bulamadım
+1 yılEvlilik aşkı öldürüyor diyeceğim ama 8 sene geçmiş sonuçta.. Acaba herşey sıradanlaştı mı ondan mıdır ?.. Bence yine bir düşün derim bir emek var ortada
012 Yorumla
Soran+1 yılevliliği aşk değil ilgisizlik öldürüyor
- +1 yıl
İlgisizlik karsılıklı mı peki ?
Soran+1 yılemin olun fedakar taraf benim
- +1 yıl
Öyledir kadınlar her zaman fedakar olur, tam olarak konuyu uzun uzun yazsanız belki bir çıkış yolu bulursunuz, isterseniz konusablrz ?
Soran+1 yıleşim çalışmayı sevmeyen birisi sosyal hayatı yok devamlı uyur evimize 3 senedir nisafir gelmez gelenler erkek olduğu için kıskanır bende bu yüzden biyere gidemem
- +1 yıl
Biraz,hatta baya bir skntılı durummuş..Şimdi fedakarlık sende oldugu belli oldu..Ne yapmayı düşüyorsun peki ? Var mı aklında birşeyler..İstersen özelden de yazablrsin ?
Soran+1 yılboşanma davası açtım ama kararsızım
- +1 yıl
Evet bir kararsızlık gördüm sende gerçekten..Ama bunlar hep uzun konular bir anda karar vermeseydin keşke...Biraz konusalım mı özelden bu konu hakkında ? Sakıncası yoksa
Soran+1 yılburadan sorabilirsin sakıncası yok acele karar değil 3 defa kendini düzeltsin diye şans verdim
- +1 yıl
Her yönde mi mutsuzsun peki ? Özel hayat felan yani ?
Soran+1 yılevliğimde huzur istiyorum güven istiyorum ama yok
- +1 yıl
Bazı şeyleri veremiyor mu artık sana..Bi tatminsizlik mi var acaba ?
+1 yılgeçmişte seni çok kıracak bir hareketi mi oldu? ne bileyim dövdü mü seni mesela veya hakaret mi etti?böyle bir olay olduysa bunun etkilerini hala taşıyor olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorumsuz adam sorumsuz olarak kalır, kolay kolay değişmez
tabi sonuç olarak gözünden düşüyor
Değişmesi lazım
Tazelenir belki.023 Yorumla
Soran+1 yıldeğişmiyor ben artık ona güvenemiyorum
Cevap sahibi+1 yılGüven bitmişse uğraşmak yorar çünkü değişmez
İnsan soğur tabi
Sen soğumuşsun anladığım kadarıyla
Ben de sorumsuz birinden ayrıldım, huzurluyum
Soran+1 yılevlimiydin
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Soran+1 yılboşanınca kendini nasıl hissettin pişman oldunmu
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle hayır çok huzurlu ve mutluyum
Daha önce neden bırakmadım bekledim diye düşündüm pişman değilim
O hala adam olamadı halen aynı pislik
Değişmiyor erkekler kolay kolay
Bir an önce ne yapacaksan yapmalısın, hayatına bir yön vermenin zamanı geç olmadan
Yine de sen bilirsin benim fikrim ve yaşadığım bu.
Soran+1 yılinşaallah bende pişman olmam çocuk varmı
Cevap sahibi+1 yılvar
Soran+1 yılçocuğun boşanmadan etkilendimi nasıl karşıladı kızım babaya çok düşkün değil
Cevap sahibi+1 yılGörmedi tanımadı böyle daha iyi, onun kızıma verecek hiç bir şeyi yok maddi manevi..
Soran+1 yılbizim evlerimiz çok yakın kızım hergün görüyor babasınımaddi destek hiç olmadı manevi olsa keşke
Cevap sahibi+1 yılOlmasın boşver, daha güzel büyüyorlar
Verecek iyi şeyleri olsa tamam babası derim ama görmek için de çabalamadı karaktersiz herif. Böyle daha iyi.
Soran+1 yılben 24 yaşındayım şimdi boşanırsam bidaha evlenmem diye düşüyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de öyle düşündüm en başta, o kötü günlerden sıyrılmak kolay değil. Yıllar oldu bekarım hala. Beğenilen de bir bayanım ama evlenmedim. Bundan sonra düşünüyorum inşallah. Hayırlısı olsun.
Soran+1 yılben bu kötü günleri atlatabilecekmiyim bilmiyorum şimdide mutsuzum eşimle beraberkende mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılO izler kolay silinmiyor
Aslında hiç silinmiyor sadece alışıyorsun geride bırakıyorsun ama zaman alıyor atlatmak..
Acele etme, güzel bir hayat kur ailen de inşallah destektir sana, yoksa hayat kolay değil. Güçlü ol en iyisidir..
Soran+1 yılailem destek sağolsunlar davayı açtığımda ruh gibiydim çok kötü oldum
Cevap sahibi+1 yılSonra her şey bitince kuş gibi rahatlıyorsun atlatırsın
Allah sağlık versin yavruna da en önemlisi...
Soran+1 yılteşekkürler biz eşimle aynı mahallede oturuyoruz yani hergün görüyoruz birbirimizi nasıl atlatıcam ben bunu
Cevap sahibi+1 yılMümkünse taşın başka bir yere.
Benim de yerim yurdum belli ama ne gelir ne arar kızını..
Yüzünü iyi ki görmüyoruz, rahatsız etse bir de daha kötü olurdu.
Soran+1 yıltaşınamayız ikimizinde ailesi yıllardır orada oturuyor
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin, zaman neler gösterir bilemeyiz..yaşın da çok genç
Daha güzel bir hayat dilerim sana..
Soran+1 yılteşekkürler
Ayrıntıları bilmiyorum ama okuduğuma göre sıkıntı sende adamın bir yanlışı yok sadece sende ona karşı ters tavırlar var ,?
00 Yorumla
+1 yılinsan sevdiğiyle bşy yaparkn sıkılmz.seninki kıymet bilmeme durumu gibi geldi bana.
04 Yorumla
Soran+1 yılkıymeti o bilemedi
- +1 yıl
demekki zamanında değer bi,lmemi.şimdi de sen istemiyorsn:
Soran+1 yılben eşim olmadan eşim ben olmadan duramz ama eşim yanımdayken içim kıpır kıpır olmuyor
- +1 yıl
İLginçmiş.o zaman siz az görüşmeyi deneyin.özlemek iyidir her zaman
+1 yılbunun sana tam ve net adını söyluyorum ALIŞKANLIK nefes alıp vermek gibi bazen de derin nefes alıp vermek gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
yani ama dostum adamında çok üstüne gitme :)
geçici bir dönemdir bence boşanmak gibi büyük bir olay için biraz daha sabredin
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 yıl sabreddim ama değişen olmadı
+1 yılherhalde çok ilgi gösteriyor size ehh bayanlar öyle ne fazla ilgi olur ne ilgisiz oluyorlar bende anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 yıl birlikte yaşamışsınız onu tanıman gerekirdi, tüm suçu onda arama bence. belki de çocuüa ihtiyacınız var dicem ama , çocukla ayrılırsan hiç kalkışmayın
00 Yorumla
+1 yılTamamen gittiginde anlarsın, birbaşkasının oldugundada ağlarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşiniz işe kaçta gidiyor işten kaçta geliyor ? ve çocuğunuz var mı ?ona göre cevap vericem :)
06 Yorumla
Soran+1 yıleşim 2 gün çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılNasıl iki gün çalışıyor ?
Soran+1 yılöyle diğer günler evde
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım bence sen sürekli evde olmasından sıkılmış olabilirsin birde sürekli tabiricaizse ayak altında dolaşıyorsa.. :)
Soran+1 yılayak altında dolaşmaz yatağa çivili bişekilde olduğu için kalmaz
Cevap sahibi+1 yılbak sebep buda olabilir :D :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin ki alışkanlık olmuş yokluğundu özlüyorsun ama varlığı bir şey ifade etmiyor çocuk varmı
04 Yorumla
Soran+1 yılevet... dediin gibi yokken özlüyorum gelince de kızıyorum devamlı uyumasından kaynaklı olabilir
Cevap sahibi+1 yılyani olay şu eşin sana ilgi göstermiyor bende 7 yıllık evliyim benimki de devamlı uyuor ama boşanma faslını düşünmedim
Soran+1 yılallah yardımcımız olsun
Cevap sahibi+1 yılamin sizinde
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. bunu ona söyledin mi ?
07 Yorumla
Soran+1 yılşuanda boşanma aşamasındayız biliyor
Soran+1 yılbi şans daha ver dedi ama ben bu şansı ona 3 defa verdim hiç değişme olmadı
Soran+1 yılhayır aldatmadı kendisi bu konularda çok titiz biraz dindarda
Soran+1 yılşuanda ayrıyız zaten
+1 yılAlışkanlık olmuş sadece, geçer zamanla...
01 Yorumla
Soran+1 yılinşaallah
neden bu düşüncen var
07 Yorumla
Soran+1 yılmutsuzum
Soran+1 yıldeğer bilmemek değil ablasıda diyr kardeşim azıcık evden gitte karın özlesin benim kocam hergün evde dursa kafayı yerdim diyor
Soran+1 yılsorumsuz hemde nasıl
Soran+1 yılteşekkür ederim
başka bırıyle ol esını sevıp sevmedıgını anlarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılben eşime sadığım asla yapmam
Soran+1 yıleşimde yapmaz kendisi dindar
Soran+1 yılburadan yazabilirsin
+1 yılona sarılmak istiyorsan öpüşmek seviyorsundur...
014 Yorumla- +1 yıl
ne kadar süre flört ettiniz
Soran+1 yıl1 sene
- +1 yıl
çokda değil ama sıkılmışsındır belkide pskolojikde olabilir yaşadığınız başka sorunlardan kaynaklanabilir boşanma hemen biraz diren yahu
Soran+1 yılçok direndim o kendini düşünüyor ancak
- +1 yıl
bencillik yapıyorsa sen bilirsin umarım hayırlı olur senin için genç yaşda bekar olmak
Soran+1 yılhayattan zevk alamıyorum kendimi 40 yaşında hissediyorum
- +1 yıl
anlıyorum karar sizin sadece acele etme derim ben istişare et çevrendekilerle düşün taşın ona bir karar vermelisin basit bir karar değil bu çocuk yok dimi
Soran+1 yılvar kızım 7 yaşında
- +1 yıl
oww pardon ya ben 8 yıllıkı 8 aylık okuyorum kafaya bak sen o zaman kötü işte ama yapıcak bişey de yok sanırım allah kalbine göre versin kardeş
Soran+1 yılailemde kararımı destekliyor kocandan bir nane olmaz dediler
- +1 yıl
o zaman hakime kalmış iş ne diyim yeni hayatında mutlu ol inşallah
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
duygularından emin ol ama
Soran+1 yılinşaallah olabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsürpriz flan yapsa belki aşkın yine ateşlenr
03 Yorumla
Soran+1 yıleskiden çok yapardı şimdi yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılonunla bu konuyu konuş o zmn
Soran+1 yılen son bana aldığı çiçek 2 yıl önceydi
+1 yılmanyak mısınız nesiniz bilmiyorum ki :S
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. hissederdim
.00 Yorumla
+1 yılkafayı yemişsin sen
010 Yorumla
Soran+1 yılne için bu kanıya vardınız
- +1 yıl
eşim evde yokken onu özlüyorum eve gelsin birlikte oturalım diye ama gelincede tersliyorum bir açığını arıyorum bağırmak için beni öpünce sarılınca sıkıntı basıyor eşimle gittiğim yerlerden zevk alamıyorum demişsin birşeylerin eksikliği var onu kafaya takmışsın adamın üstüne gidiyorsun
Soran+1 yılçok sorumsuz olduğu için belkide sinirimi böyle alıyorum
- +1 yıl
sende sorumsuz davran..:D niye sıkıntı yaptın ki kendine bu kadar..?
Soran+1 yılben inceci bir insanım sorumsuz olamıyorum
- +1 yıl
haklısın karşındakine değer verdiğin için ince düşünüyorsundur ama takıntıdan başka birşey değil yaptığın şöyle düşün sadece bir örnek tam olarak anlatmasada bazı ressamların çizdiği resimler yakından bir boka benzemiyor ama uzaktan baktığın zaman birşeyler anlayabiliyorsun gibi yani olayın bütününe bak...
Soran+1 yıleşim sorumsuz ben disiplini severim bakalım ne olacak
- +1 yıl
disiplin..:( kimsenin hoşuna gitmez ...
Soran+1 yıleşimle çok ters işte
- +1 yıl
hayırlısı o zaman...:D
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi