Güncellemeler
+1 yıl
Ailesi kirada babası çok sorumsuz kazandığını harcayan biri sürekli benimkinden beklentisi var benimki de anasına kıyamdığından her şeyi yapmış
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım arkadaşlar.. Ben de yıllarca acı çektim anama babama bu kadar bağlanmadım babam bizi 1 yaşında bıraktı gitti anneme bu kadar bağlanmadım. Eğer evleniyorsanız eşinize güveniyorsanız öncelik kendi yuvanız olsun iyi akşamlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim konuştuğum da böyleydi bütün maaşını Eve veriyordu ailesi buluşmamıza bile karışıyordu evlenmeden karıştırarak parasını Eve verdiği için Borcunu ödeyemediği yüzüğü satmami istedi iban attı bana bende ayrıldım
Evini sürekli annesi için aldığını satsa bile onun gönlünü yapması gerektiğini söyledi ben de ona asıl ailen sana ev alman için destek olmalı senden hâlâ beklentileri mi var sen evlenecek adamsın düğünde de destek olmayacaklar mı dedim.
Mecbur olacaklar ben onlara birkaç eşya aldıracağım dedi.
Yani benimkinin kafa yavaş yavaş düzeliyor ama asıl sorun bunun babası çok rahat ve sorumsuz bir adam doğru düzgün çalışmamış bile şimdi emekli olmak için çalışıyor haliyle anası da oğullarından almaya alışmış
Seni ihmal edecek kadar çok el üstünde tutuyorsa ileride çok sorun yaşarsınız
şu an beni kaybetmemek için yalvarıyor ama hâlâ annesinden kopamıyor
Bitir sonra yazarsin evlenince kocam aiesini benden üstun tutuyo napicam diye :)
Konuşalım mı
Olur konus
Evini sürekli annesi için aldığını satsa bile onun gönlünü yapması gerektiğini söyledi ben de ona asıl ailen sana ev alman için destek olmalı senden hâlâ beklentileri mi var sen evlenecek adamsın düğünde de destek olmayacaklar mı dedim.
Yani benimkinin kafa yavaş yavaş düzeliyor ama asıl sorun bunun babası çok rahat ve sorumsuz bir adam doğru düzgün çalışmamış bile şimdi emekli olmak için çalışıyor haliyle anası da oğullarından almaya alışmış
Evet bitirmelisin aile bir kenara bırakılmalidir
Her koşulda dimi
Tabi ki her koşulda
bu tip bir ilişki zaten yürümez boşa uzatma konuyu.
Sende bir gun o ailenin parcasi olacaksin , uzak dursa bir dert yapisa bir dert.
Bitirmelisin. İleride evlendiğinde ailesi sizin aile içinde olup bitenlere de karışıp burnunu sokup müdahale etmek isteyecektir.
Bitir gitsin seninde ailen var sonuçta değil mi yoksa mutsuz günler uzak değil
Ailesine kıyamayan sana kıyar kısa net
Yalvarıyor şimdi de
O zaman ailesi ve sizin aranızdaki dengeyi kurması gerekiyor
Hiç inandırıcı gelmiyor
O zaman yapacak bir şey yok
Öyle birisiyle evlenmen hata zaten
Pardon evli sandım 😃
Gönder gitsin dicem de hangi konuda
Dengeyi kuramayan erkekle geçinmek zor olur. Evini bilmeli erkek.
Tamam. annenw uardim edersin de kantarin topuzu kacmamali
O kendi evinin kirasını direkt annesine vermeyi düşünüyordu ben ters yapınca bir kısmını yardım amaçlı veririm dedi
Baştan konuş herseyi dicem konuda sıkıntılı
Dedim sen yeni yuvanı değil aileni önde tutuyorsun ben anneni babanı bize bağlı istemiyorum dedim
Konu annne ve erkekler için hassas
Esin dengeyi kuracai
Napmalıyım
Valla zor ya kabul edicen ya yol vericen
Nişanlı mısınız
Hayır sevgili
Yol ver gitsin
Yol ver
Konuşalım mı biraz
Tamam
İhmal mi ediyor
İhmal etmeye alelen açık
Etmedi ama
Abla öyle şeyler anlattı ki
Cocuk durumları
Nasıl yani
Hayir gelmez bence
Bitir
Hemen uzaklaş
aile önemlidir ama
Evet bitirmelisin
bitir
Bitir abla