Geçmişte yapılan hatalar?

Ben b4kre değilim. Hala bunu yazarken bile inanamıyorum çünkü bek4ret benim için çok önemliydi. Ne yazık ki nasıl olduysa çok aşık oldum ve 5 yıllık bi ilişkim vardı. Evleneceğimize adım kadar emindim herkesin imrenerek baktığı bir ilişkim vardı herkesin dilindeydik bu sene nişan yapacaktık. Biz beraber olduk aşkla sevgiyle. Ama sevdiğim adam o günden sonra değişti beni kendisine ait hissedemedi. Ve o günden sonra kavgaların ardı arkadı kesilmedi herkese rezil olduk çok büyük nazara geldiğimizi söyledi herkes. Ve aradan 6 ay geçti 5 yıldır 1 gün bile küs kalmadığımız adamla 6 aydır 1 kez dahi konuşmadık. Şimdi onu ailesi memleketinden biriyle evlendiriyor ve mutlu. Ben kaldım bu şekilde ya evleneceği gün kafama sık4p gideceğim bu dünyadan ya da ömrümün sonuna kadar bu günahın bedelini ödeyeceğim. Ben artık yalnız kalıp düşüncelerle boğuşmaktan çok yoruldum buraya yazmamın sebebi içime biraz su serpilmesi. Sevdiğim adama başkasının dokunacak olmasına mı başkasının kocası olmasına mı bir daha bir araya gelemeyecek olmamıza mı ve benim hiçbir zaman çocuğum yuvam mutlu bir evliliğim olmayacak olmasına mı yanayım ne yapayım ben.

Geçmişte yapılan hatalar?