Geçmişi Problem Etmek Hata mı?

Sevgilimle ciddi bir ilişki içerisindeyiz. Benim yaşım 21 onun da 20 birbirimizi çok seviyoruz. Fakat geçen günlerde bir olay öğrendim. Sevgilim lise 1'de (14 yaşında) iken biriyle tanışmış anlattığına göre, sevgili gibi birşey değildi çocukça birşeydi dedi. Bu kişiyle 1 kez görüşmüş onda da sinemaya gitmişler. Sevgilimin anlattığına göre tanıştığı kişi onu yanağından öpmek istemiş fakat sadece dudağı sevgilimin yanağına değmiş. Sonrasın da sevgilim, böyle birşey yaptığı için tepki gösterip oradan hemen kalkıp gitmiş ve birdaha asla o kişiyle iletişim kurmamış. Benimle sevgili olana kadar kimseyle muhattap olmamış. Benimle de çok zor sevgili oldu güvenmesi baya zaman aldı zaten. Fakat bu sinema olayı yine de benim çok zoruma gidiyor. Sevgilimi istemeden bu olay yüzünden suçlayıp ağlattım birçok kez bunun için pişmanım. Sevgilim daha 14 yaşındaydım çocuktum aklım ermiyordu yoksa asla gitmezdim dedi. Bu olayı nasıl unutabilirim nasıl sorun etmeyebilirim? Sizce hata mı ediyorum? İlişki konusunda tecrübeli arkadaşlardan akıl almak istiyorum.
Geçmişi Problem Etmek Hata mı?