Aşk İlişkileri Herkese selam sana hasret dedirten biri var mı? Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor "Asıl, bizim aramızda güzeldir hasret ve asıl biz biliriz kederi." Herkese selam sana hasret dedirten biri var mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Hayır maalesef.. 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Öyle biri yok. ama yazdığınız sözü çok beğendim. 1 3 Yorumla Interstellar_ +1 yıl Teşekkür ederim. Ben de cok severim. Ahmed Arif'e ait Hani Kurşun Sıksan Geçmez Gece'den şiirinden bir bölüm. Yorumla mütesellî +1 yıl Teşekkür ederim bilgi için de :) Yorumla Interstellar_ +1 yıl Rica ederimr. Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Herkese selam.Sana günaydın çiçeğim. 1 1 Yorumla Interstellar_ +1 yıl Bu da güzelmis.😊 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hasretin yolları tıkalı bizde. 1 0 Yorumla
kahvefincani828 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Neden olsun ki? 1 5 Yorumla Interstellar_ +1 yıl Nedensizce olamaz mi? Yorumla kahvefincani828 +1 yıl Kim bu kadar değerli olabilir ki? Yorumla Interstellar_ +1 yıl Birilerinin hasret duydugu/duyacagi da olabilirsiniz. Yorumla kahvefincani828 +1 yıl Buna şüphem yok. Egodan değil, çok kırıldığımdan bu cevapları verdim. Çok kıranlar eminim pişmanlık ve hasretle anıyorlardır. Hakediyorum. Onlarsa asla haketmiyorlar, iyi geceler Yorumla Interstellar_ +1 yıl Hemfikirim. iyi geceler.🌻✋ Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olmaz mı var tabiki 1 4 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Pembe üyenin kullanıcı adını öğrenilir miyim engellemişim ya da engellenmişim de merak ettim Yorumla Interstellar_ +1 yıl Ne onemi var, bosverin engellemissiniz/engellenmissiniz. Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Merak ettim sadece önemi yok zaten. Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Kimseyle işim olmaz buradan beni kim engellemiş merak ettim engelleyen sadece bir üye var onu biliyorum başka da engelleyen kimse olamaz Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Sanırım var. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Var olma mı 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır maalesef..
Öyle biri yok.
ama yazdığınız sözü çok beğendim.
Teşekkür ederim. Ben de cok severim.
Ahmed Arif'e ait Hani Kurşun Sıksan Geçmez Gece'den şiirinden bir bölüm.
Teşekkür ederim bilgi için de :)
Rica ederimr.
Herkese selam.
Sana günaydın çiçeğim.
Bu da güzelmis.😊
Hayır yok
Hasretin yolları tıkalı bizde.
Neden olsun ki?
Nedensizce olamaz mi?
Kim bu kadar değerli olabilir ki?
Birilerinin hasret duydugu/duyacagi da olabilirsiniz.
Buna şüphem yok. Egodan değil, çok kırıldığımdan bu cevapları verdim. Çok kıranlar eminim pişmanlık ve hasretle anıyorlardır. Hakediyorum. Onlarsa asla haketmiyorlar, iyi geceler
Hemfikirim. iyi geceler.🌻✋
Olmaz mı var tabiki
Pembe üyenin kullanıcı adını öğrenilir miyim engellemişim ya da engellenmişim de merak ettim
Ne onemi var, bosverin engellemissiniz/engellenmissiniz.
Merak ettim sadece önemi yok zaten.
Kimseyle işim olmaz buradan beni kim engellemiş merak ettim engelleyen sadece bir üye var onu biliyorum başka da engelleyen kimse olamaz
Sanırım var.
Var evet
Var olma mı 😅
Var tabi olmazmı
Zor duygular.