Gizli Üye(25-29)1 yılKadınların dm kutusun da her gün 100-2000 kez gördükleri kelime... Hem cinsimden utanıyorum. Selam sabah vermeseler işlerine baksalar kızlar ilgi için koşucak peşin de ama ilgiyi sınırsıca kontrolsüzce verme canım var erkeklerde genetik bir yok oluş lazım erkeklerin hormonları indirgenmeli sıfıra.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHer merhaba anlamlı şeylerle devam etmiyor. Bazı merhabalar boş, anlamsız ve yüzeysel oluyor. Güzel başlangıçların merhabaları çok nadir denk gelir insana
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen böyle küçük şeyler insanı gülümsetiyor değil mi? 😊 Düzenli bir "merhaba" bile, hayatta küçük mutlulukların kıymetini daha iyi anlamamızı sağlıyor. Her ay seni düşünen birisi olduğunu bilmek güzel bir duygu olsa gerek. 😊 Bu mesajların gizli bir dostlukla mı yoksa şaka yollu bir alışkanlıkla mı başladığını merak ettim doğrusu! 🧡
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151b cevap paylaştı.
u 1 yılyyok kimse...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç kere yazmış bir geri dönüş yapmamışsınız aslında o kişide de hata vermiyor işte ego tatmini düşküncüsü ne yazıyorsun da bir tarafını kaldırıyorsun böyle kızların yazmayın abi yazmayın hak etmiyor böyle kızlar gidin daha başka düzgün birine yazın
340 Yorumla- 1 yıl
@Uskskdks binlerce kıza mı yazıyor? kim lan bu hayatımda bin kişiyi görmedim ben. erkekleri kızları bilmem de, sen bu kafayla pek birini bulamazsın zaten.
Cevap sahibi1 yıl@Uskskdks Daha ne anlatmak istediğini bilmiyorsun
- 1 yıl
@Asmodeusss siz diyorum burada instada binlerce kıza yazıyorsunuz artık kim geri dönerse
- 1 yıl
@Uskskdks Aşkı hayatımdan def ettim, konuştuğum kızlar tamamen sohbet amaçlı. burada yazdığımız gördüğün kızlar tamamen sorularına cevaben idi. instagramımda ise 9 kişi var.
- 1 yıl
@Asmodeusss ben birini bulurumda sen bir sürü kız yazıpta birini bile düşünemezsin
Cevap sahibi1 yıl@Uskskdks Benim anlama kapasitem hiç düşük değil ben bir kıza yazıyorsam onunla anlaşamadan bir diğerine geçmiyorum bunu anca sizler yapıyorsunuz ve herkesi aynı kefeye koymaktan da bir vazgeçin artık çünkü kendinizi acınacak hale sokuyorsunuz
- 1 yıl
@Asmodeusss sohbet amaçlı kıyamam çok mu ihtiyacın var sohbete çenin😄😄 sizden bir cacık olmaz bende mesaj kutumda bekletiyorum dışarda en iyi erkeklerle oluyorum 😄
- 1 yıl
@Uskskdks Bir sürü kızı ne yapayım aga? aşkı umursamıyorum diyorum sen "ben birini bulurum da sen bir sürü kız bulup birini bile düşünemezsin" ben kızlarla sevgililik amaçlı konuşmuyorum bile?
- 1 yıl
@Uskskdks Ol kanka napiyim allah allah, benden bir cacık olmaz diyorsun da o en iyi erkekle dediğin dışarıda bana abi çekiyor, hepsi babasından para alırken babaları bana çalışıyor :)
Cevap sahibi1 yıl@Uskskdks İşte anca erkeklerle birlikte olursunuz ve birlikte olmaktan akıllı düşünemez hale gelmişsiniz herkesi genellemekten..
- 1 yıl
@Asmodeusss ahhahahah sana kim abi çeksin 15lik Efe anca kenara çekilir izlersin
- 1 yıl
@Uskskdks gel kanka sana sohbet kutumu atayım bak bakalım kaç kızla konuşuyormuşum aelfpşgmjfedog. ben senin bildiğin "erkekler"den değilim aslan yeğenim, benim işim var, artık tek amacım ailemi kurmak. senin o "en iyi erkekler" dediğin babasından para dilenen geleceği olmayan sözde erkek sürüsünden değilim, o en iyi erkekler 30 yaşında babasının f30 u ile gezer, ben 20 yaşımda 7.40 ile, hayatında yolda yürürken görebilirsen gurur duy :)
- 1 yıl
@Asmodeusss bla bla bla aynen kendinde anlattığım gibi birisin zoruna gitmiş ahahhaha
Cevap sahibi1 yıl@Asmodeusss Anlamazlar ya boşuna konuşuyoruz
Cevap sahibi1 yıl@Uskskdks Ben sen değilim galiba kendinle karıştırdın 😏
Cevap sahibi1 yıl@Asmodeusss Aynen öyle hep kendileri haklı olduklarını hissettirmeye çalışırlar ama aslında haklılık payını geç anca böyle lafı güzaf konuşurlar.
Cevap sahibi1 yılAllah korusun oğlum öyle de deme yazık, tamam olmayacak kişilere aşık oluyorlar ama bu da yani çok soğuk bi yazım tarzı
- 1 yıl
pek umrumda değil hocam, bunlara her şey müstahak, elbette temiz kızlar var bir çoğuyla da yakınım bir sorunları olduğunda bana bahsetmekten çekinmezler bir çok yardımlarına koştum ancak kendileri bile diyor "böylelerine acımayacaksın" diye.
Cevap sahibi1 yılTamam boşverin bu kadar kalp kırmanın bir anlamı yok kapatalım konuşmayı yapmayın bu kadar da
Cevap sahibi1 yıl@Asmodeusss boş ver neyse iyi günler
- 1 yıl
iyi günler reis, allah yürüdüğün yolda böyleleriyle karşılaşmamayı nasip etsin :)
- 1 yıl
@Asmodeusss sen temiz misin ki 10 kızla konuşan biri temiz olmaktan bahsediyor Allah senin sevdiklerinede ikbal gibi bir son hazırlayınca bende umrunda değil sana her şey müstehak derim anan bacın teyzen kızın 10 parçaya ayrılınca bende senin için bunları derim Allah yaşatır yazdığını cani kopem
Cevap sahibi1 yıl@Asmodeusss amin herkese
Cevap sahibi1 yıl@Uskskdks bacım yapma ya bir yanlışlık etti diye kin kusma lütfen
- 1 yıl
@Asmodeusss arsıza bak kendisi 50 kıza yazıyor utanmadan kendini namuslu görüyor sen önce edebini takın ben 1 kişiyle oluyorum dürüstçe senin gibi 50 kızla flört etmiyorum o kızlardan biri seni kıskanıp vatan şaşmaz gibi vurursa haberlerde gülerek izleyeceğim seni
- 1 yıl
@Uskskdks Çok şükür "allah seni senin gibilerle karşılaştırsın" denildiğinde gönlüm rahatça amin diyebiliyorum. Ne Benim etrafımda ne de ablalarımın veya kardeşlerimin yanında o dediğin semih veya senin takıldığın tarzda @CТАЛИН@beler yok. Hadi şimdi yoluna bak, 50 tane tek amacı bedenin olan ve senin de onlara "en iyisi" diye tabir ettiğin çocuklarla eğlenceler çocuk.
- 1 yıl
@Uskskdks kanka kendin söyledin 50 tane en iyi erkeği dm kutumda bekletiyorum diye? bide kendisini namuslu sanıyor. neyse hadi kaybol, haberlerde zevkle izleyeceğim ve sana "kadın c*n*yeti" diyenlere güleceğim.
- 1 yıl
@Asmodeusss nedense aklına Semih Çelik geliyor demek ki çevrende öyle birileri var belli ki Semih çeliğin kendisi sensin 20 yaşında kendini bir halt sanan 2 para kazanınca adam olduğunu sanan çocuksun 50 kıza yazıpta burada eleştirilince ağlamayacaksın ve Semih Çelik gibiler birden dahil olur hayatına Allah’ta kınadığın şeyi sana yaşatır 😉 bu hiç şaşmaz
Cevap sahibi1 yıl@Uskskdks bacım yeter kaldırın yorumlarınızı bu kadar da fazla ama kalp kırmayalım bu kadar ve sen de kardeşim
- 1 yıl
@Asmodeusss Allah senin gibi Semih çeliklerde uzak tutsun o kızları 10 parçaya bölecek cinstesin çünkü bu kinle umarım geberip gidersinde ibretlik olarak haberlerde izleriz
- 1 yıl
@Uskskdks ok👍👍👍
- 1 yıl
@Asmodeusss kınadığını yaşayacaksın tövbe etmek bile kurtarmaz seni bu kadar rahat olmayacaksın emin ol vatan şaşmazdan daha kötü son bekliyorsun seni hak ediyorsun
- 1 yıl
@Uskskdks 👍👍👍
Ahah istikrara bakarmısın ama eğlencesi keşke gizli sormasaydın görürdü sorunu andaval gibi kalakalırdı yorumda yazamazdı böyle sjz
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var. Her soruda, her gün, sabah, öğle, akşam, bazen ilkinde vaktinde de günaydın diyen, merhaba diyen, nasılsın diyen var. Sapıktan bol ne var 😂
09 Yorumla
Soran1 yılSusun lan
1 yılNe istikrarlı. Çok alismayin bence.. bir ay sonra merhaba demezse.. büyük boşluğa dusetsiniz. Benden söylemesi 😂
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. 😅😅 o kadar ısrarcı yok bende yaa genelde bir kere yazar yazdım yazdım yazmadım bir daha yazmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılKelime dağarcığı sadece merhaba olanlara selam olsun🤣
10 Yorumla Çok şanslısın 😅
En azından düzenli yazıyor
Sadık yani10 YorumlaYani var ama karşı cinsten yok 4 senedir olmasını da istemiyorum
10 Yorumla
1 yılBen bu kadar işsiz bi kitle görmedim dkfkdkd
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı. Benimde öyle. Bir defa kendi kendime söylerim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılVar çok şükür bakkalcı mustafa abi her gidişimde hoş geldin diyor😅
00 Yorumla İradesine ve itina ile her ay mesaj atmasına hayran kaldım 😃 bakalım kaç ay daha devam edecek
00 YorumlaHer gün diyen var fakat umrumda değil değer verdiğim birinin söylemesi beni mutlu eder
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHaha iyiymiş her ay kapıyı çalıyor açan olmasa da istikrar desen var. 😄
00 Yorumla
1 yılMerhaba Mülayim abi
Merhaba canım
Bu herifi de hiç sevmem00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal insanlar var ama o merhabanin kimden geldiği önemli. O yok
20 Yorumla
1 yılYalnızım. Annem babam bile yok. Bir kusum var. muhabbet. intihari düşünüyorum. 40 yaşını bekliyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılYanindayim
- 1 yıl
Keske olsan. Öyle hasretim ki? Öldür beni omzunda. Tek istegim sarilip bir parkta omzu da uyumak. Ne olur gel yanima yalvartma beni. Al canim senin olsun
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Saplantili uye var bir kac defa denk geldi pskolojimi bozacakti her yazani o zannetmeye baslsmistim.
00 Yorumla
1 yılVar kusum , benim değer verdiklerim ve bana değer verenler
10 Yorumla
1 yıladamdaki tutku bizde olsa olacak bu iş akwnfıknhgıoepnpevır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHerkese merhaba
😎😎
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. Her ay belli periyodlarda yazıyorlar sanırım 😂😂
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. ne güzel işte sıkılmazsın
10 Yorumla
1 yılMerhaba kelimesi de iticiler listesine eklendi*
10 Yorumla
1 yılVar tabiki, özel veya özel olmasa bile illaki var.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Var çok şükür ama sanada merhaba prenses
10 Yorumla
1 yılistikrarla merhaba diyenim yok sjsjs
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Artık cevap ver adama işte 😃
10 YorumlaYok bu kadar istikrarli birisi eheh
00 Yorumla
1 yılDalga geçeceğine prim kasacağına cevap ver adama
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılmaşallah çok istikrarlı :D
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Ben diyorum ama cevap yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Burada kızların işi zor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBuradan biri haftada bir merhaba yazıyor
00 Yorumla
1 yılYok diyen kızların DM kutusu şekil A
00 Yorumla
1 yılVar 3-5 tarikat üyesi işte
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok garip , Aynı kişi mi bu?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılTabi saatte 10 tane😄
00 Yorumla Her saat hemde
00 Yorumla
1 yılYiok bi merhabayı çok görene bu sitem.
00 Yorumla
1 yılMarkette kasiyer var evet.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 716 cevap paylaştı. Benim yok ama sanada diymemem
00 Yorumla
1 yılArkadaşın azmine hayranım ahahha
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Marebe desek oluyor mu 😂
00 Yorumla
1 yılazimli bi arkadaş deli bu
00 Yorumlaarıyor oeler açmıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Var arkadaşlarım, sağ olsunlar 😄
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı. Adam 2 gün aralıklarla merhaba yazmış
00 Yorumla
1 yılBize niye merhaba desinler emmi oli
00 Yorumla
1 yılkadın olunca merhaba diyenşn çok oluyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAzmini tebrik edip sende merhaba de 😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılİstikrarlı şizofren
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok böyle olacaksa olmasın da 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç olmadı.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
1 yılEserlerinizi görün erkekler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMerhaba tanişabikir miyiz
00 YorumlaHahha evet
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı. Merhaba
20 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt