Merhaba 2004 Nisan doğumluyum acaba askerlik muaanem nezmana gelir mesela hangi ayda ve 19 ortasındami gidiliyor yoksa tam 20 demi
Ve 85 kilo 183 boyum var komondu olurmuyum
Merhaba 2004 Nisan doğumluyum acaba askerlik muaanem nezmana gelir mesela hangi ayda ve 19 ortasındami gidiliyor yoksa tam 20 demi
Ve 85 kilo 183 boyum var komondu olurmuyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Komandoyu boş ver kardeşim zamanı gelince devlet haber verir merak etme
Yani ocakta mesaj gelirmi
Ben sözleşmeli er olarak kalmak istiyorum en büyük hayalim
Sen askere gitmediğin için öyle dır hayalin 😁😁
Sen git her gün uzmanların öğlen yediği yemeğin bulaştığını yıka da sonra konusim sozlesmeligi
Veya uzmn cavusta olabilirim yani kalmak istiyom
Yani en altta sürekli emir alan kısımda yaşım 50 olsa bile sürekli hep ast kalayım diyorsan olabilir seçim senin
Yasin 50 olsa bile 25 yaşında subay olan bir kişiden sana göre mal olabilir ama o insandan sürekli emir alayım aram iyi olsun diye sürekli yanında kalayım dersen o da olabilir
Ben gıdıp kalmayı kafaya koydum ama inşallah bir sağlık sorunu olmaz
İnanki yeni nesil gibi her zorluk görmeyen niri değilim 10 yaşımdan beri eziliyorum çalışıyorum tüm zorlukları yaşadım gördüm
Gidicegin yere bağlı olarak inşallah parası için değil severek yaptığın için kalırsın yoksa ast üst olayi gerçekten şimdi olmasa böyle ileride çok problem yaşarsın
takip attım bi bakar mısın
Anlamadım
beni takip et sana bişi dicem
yaa neyi anlamadın seni takip ediyorum sen de beni takip et
Nediyeceksin?
Instagram kullaniyormusin takip edeyim ordan soyle
yaa hayır vallahi kullanmıyorum sadece soruların falan sempatik geldi bana ondan konuşalım dedim yoksa kötü niyetli değilim
Peki tanışabilirmiyiz
Kaç yaşındasın
Galiba o önceki soruma yazanda sendin
19
Nerde yaşıyorsun
Sevgilin var mı
Ben şiir falnda yazıyorum mesela
ya takip at öyle konuşalım herkes görmesin konuşmalarımızı
Numaranı atarmısın wpten konuşalım
Takip atiyomda gelmiyor numaranı atarmısın wpten konuşalım
?