🤣🤣🤣 ben diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum çok eşliliği seviyorum ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım sende ilgimi çekmiyorsun diyor bi günlük ilişkiler unutulur gider dedim bi günlük değil bazı anılar unutulmaz dedi
Konu nerelere gelmiş sevgide saygıda değerde herşeyde cinselliğe bağlanmış. Halbuki bişeyi yok boştur değmiyor sevgileri değerleri bu düşüncelerle perdelemeye
Aynen söyle sen kime ne anlatıyorsun senin gibi elli tanesini cebimden çıkarırım. seni gözüne kestirmiş işin zor. Bana istek atarmısın bende bir konuda sana bir şey sorayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır, beni bir daha rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum o yüzden engel atmıyorum dedim o gün bugündür yazmadı 😂
Tartıştık engelledi kaldırdı istek attı ama hiç yazmadı
İsteyen bir türlü ulaşır, demek ki gönlü yok. Yeni hayata yelken açmak lazım ✨
Ben seninle yalvarsanda cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim baya tartıştık bu seferde ben engelledim
Kalsın öyle engel, önemsiz biri
Bana yeniden niye istek attığını sordum ayıp olmasın diye diyo 🤣
O engelledi. Benden önceki eski sevgilisini engellemedi ben neden tanımadığın kızları ekledin dediğim için engellemişti beni tam komedi ya
Bana yalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki dedi ben yaşatmam zaten dedim bu seferde ben engelledim
Bu erkekler bir değişik ya
Beni engellemişti kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo 🤣
Benim ki de kuzenime istek atmış anlamadım gitti 😂 1 ay falan oldu
🤣🤣🤣 ben diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum çok eşliliği seviyorum ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım sende ilgimi çekmiyorsun diyor bi günlük ilişkiler unutulur gider dedim bi günlük değil bazı anılar unutulmaz dedi
Eski sevgili geçmişe gömülurnve orada sonsuza kadar kalır
Ben engelledim sürekli yüz yüzeyiz ama böylesi en mantıklı olandı en azından aklına daha az gelir
Tartıştık engelledi kaldırdı istek attı ama hiç yazmadı
Ömür boyu kaldırmam
Ben seninle yalvarsanda cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
Konu nerelere gelmiş sevgide saygıda değerde herşeyde cinselliğe bağlanmış. Halbuki bişeyi yok boştur değmiyor sevgileri değerleri bu düşüncelerle perdelemeye
İnsan mutlu olmak için ilişkilerini düzenler. Atışmak, mücadele sıkıntı sorun için degil
Tartıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın diye sordum ayıp olmasın diye diyo
Daha ayıbımı kaldı kızla orta yolu bulamadın bitti gitti. Bu kaşınıyor sana diyeyim
İstek atması için hiçbir hamlem olmadı bana istek attığında da gece yarısıydı ve sarhoştu
Ancak senin gözündeki değerini düşürdü bu hareketle kendini senin aşağında konumlandırdı erkek hareketi değil. Erkek adam içki içmez
İlgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım diyor ilgisini çekmiyorum hoşlanmıyor istemiyor ama istek atıyor? 🤣
Aynen söyle sen kime ne anlatıyorsun senin gibi elli tanesini cebimden çıkarırım. seni gözüne kestirmiş işin zor. Bana istek atarmısın bende bir konuda sana bir şey sorayım
Bu cinsellik konuşmalarından sonra engelledim zaten