Güncellemeler
+1 yıl
Bana bebeğimsin falan diyor :(( nasıl dicem gelme diye çok zor ya.
3 4 sene boyunca birbirimizi biliyoruz aramızda ayrıl barış ayrıl barış olaylar oldu gittik 4 ay sonra geri geldik falan ama toplamda 2 sene net konuşmuşuzdur araya zaman girse de. Yaşadığım şehre gelmek istedi daha önce ama istememiştim çok üzülmüştü sonra yeniden konuşmaya başlayınca yine istemeye başladı ama ben güvenemiyorum. Sonuç olarak aramıza çok ayrılık da girdi ya bir seyler yaşarsak ve ayrılırsak? Buraya gelmesi her şeyi daha çok zorlaştırır. Üzülmesin diye elbette ben de sarılmayı isterim falan dedim ama korkularım var. Sizce haksız mıyım? Her şey buraya gelirse daha da karışır gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni nerede bulacağını öğrendiği an işler değişecek
Ne olacak? Yani sizce ne olabilir sonrası
Hedefini bilemiyorum bu ilişkinin eğer sonu başka yöne gidecekse o zaman tehlikeli boyuta ulasacak
Buraya gelince mecbur otelde kalacak mecbur ben de yanına gideceğim sonuç olarak bir seyler yaşansa ayrılma ihtimalimiz var. Bir şeyler yaşanma beklentisi de olabilir. Her şey daha çok karışır.
Ben söylemeden sen söyledin eğer birşeyler yasaak istiyorsan başka bir şehirde bulus ama izini belli etme naçizane tavsiyem
Ailemle yaşıyorum burada bir de o kadar sıkıntı ki. İstemediğimi söylesem çok üzülür ama ne yapacağım nasil reddetmem lazim? Konuşmayı kesmek istemiyorum ki buluşamam ama
Ona şartların uygun olmadığını söyle kısaca böyle devam edeceksek varım diyeceksin zaten seviyorsa. bu durumu kabul eder
Güya sey diyor ailen zaten çalışıyor çalıştığı saatlerde buluşuruz eve gidersin erken iki gün otelde kalırız falan diyor. Ama bu şekilde olmaz riskli zaten siz de anladınız durumu
Su an ben bu sehirdeyken uygun değil dicem
Akıllı ol bence bu biraz f body olayı diyeyim sana
seni çok seviyorum falan diyor ama güvenemem ne kadar konuşursak konuşalım iletişim bitse bana yazık olur
Sevmekle iş bitseydi evlenenler boşanmazdı
doğru..
Karar senin dostum ne diyebilirim bir kaç kelimeden ibaret biriyim hayat senin kararlar sana ait
Haklısın onu hiç üzmek istemiyorum ama mecburum. Bunları söylerim kabul ederse benimle konuşur etmezde konuşmaz belki çok üzülürüm ama elde değil
Umarım her şey dilediğin gibi olur
Umarim..😔
Hey üzülme lütfen istediğin zaman yazabilirsin umutsuzluğa kapılma belkide kabul edecek
Üzülmemeye çalışıyorum gerçekten çok değer verdiğim biri ama ben şimdi hazır değilim gelmesine.. Daha önce de gelme dedim çok üzüldü yine aynısı olacak köri biriyim ben :((
kotu *😔
Kötü değilsin sadece olacaklar seni korkutuyor bir ailen ve hayatın var bazı şeyleri göze almak zor
Korkuyorum ne kadar bir şey olmaz bana hiç mi güvenmiyorsun dese de ben eminim ki aynı odada olmak başka. Hayatım var ailemin yanındayım onları da üzmek istemiyorum.
Aynı odada yaşanacak emin ol buna
Haklısın bence
Bence de ama umut vermek de istemiyorum kırmak da istemiyorum ama zaten normalde bile yurutemedigimiz ilişkiyi buraya gelirse daha zor yürütürüz. Ne diyerek kırmadan cevaplarım bilmiyorum. O kadar da hayal kurmuş..
Ya bu kadar yumuşak olma seni yerler bu erkek milletlerj çiğ çiğ onlar hep duygusal oynar kızlara karşı kızlar biraz daha duygusal yaklaşır çünkü olaylara
Benim şu lanet duygularım olmasa her şey çok güzel olacaktı kaç kez ayrılmayı dusunup kıyamadım bir bilsen. Çok üzülüyorum 😔 Haklısın ne istediğimi ne düşündüğümü söylemem lazım. Ona rağmen gelmek isterse de ayrılmak zorundayım.
En iyisi bencede yapmalisin
Tam tersine olmuyor mu ;) haksızlık bu
@KingARHTHUR Ne haksızlık
Öyle kadınlarda var maalesef tam terside olabiliyor