Sadece bi soru
Dindar bi erkekle evlenmek doğru bi karar mi?
Sadece bi soru
Neden doğru olmasın anlamadım? Dindar unutuyorsun bak Dindar demek dine gerçek anlamda bağlanan demek Bunu dinci kelimesiyle karşılaştırmayalım bugün Toplumun en büyük eksiği zaten Dinine bağlı olmaması Keşke böyle birini bulsan da öpsen başina koysan Sadece senin için demiyorum benim için de herkes içine geçerli
Bence dindarlar kendine Allah ile kul arasında ancak o dindarlığı başkalarının özgürlüğünü kısıtlamak için kullaniyora öyle dindar ile işi olmaz. Günümüzde bu dindarlar her tür çirkefliği yapiyor cemaat ayaklarıyla insanların yaşam şekillerine karışıyorlar onlarla aslaisim olmaz Allah ile kul arasına 3 şahsi sokmam
Allah korkusu olan insanlar gerçek manada dinini bilen ve buna göre yaşayan birinden zarar gelmez ama bir şeyin altını çizelim senin kafa yapına uygun olması gerekiyor aksi halde sıkıcı gelme ihtimali yüksek.
Cevap
16Cevap
bu senin tercihiniz yani doğrusu yanlışı isteklerine göre değişir
seviyorsan olabilir ama siz kadınlar hemen sıkılırsınız.
Yok niye sıkılalım
Dindar olup olmaması konusuna gelirsek dürüst namuslu iyi terbiyeli biri olsa yeterli bence her dindar gördüğümüz insan olduğu gibi olmuyor
Aynen öule
ahiretini ve çocuklarını düşünüyorsan doğru karar ama her gördüğün sakallıyıda dindar sanma
Haklisin yok be
Senin nasıl biri olduğuna göre değişir. Eğer sen de dindarsan doğru bir karar. Ama değilsen yanlış.
sahtesi olmazsa daha iyi ama şartları sun isteklerini ve onun isteklerini dinle
Yaşam tarzına göre değişir.. benim öyle bi kadınla evlenmek doğru bir karar olmaz yaşam tarzıma göre yani
Anladim ne tür bi kadin istiyorsun
Benim gibi eğlenceki bara klübe gelebilecek.. feminen. Bir erkeğim etek giymeyi elbise giymeyi oje sürmeyi de severim.. beni böyle giydirebilecek beraber eğlenicez dağıtıcaZ ki dha önceden böyle biri vardı hayatımda bunun gibi
😂😂🤣
Ne diyorsun sen ya
Hic bi kadin bunu kabul etmez nadir ancak kendini bilmeyen kadin kabul edebilir feminen erkeği
Valla eden 3 kişiyle karşılaştım ama tabiki yüzde 80 kabul etmez😀
Komikkk böyle erkeklerde mi varmış😃
Aynen var 😀 sen sever miisn etek giymeyi😀
Yaşam şekline bağlı bu biraz ama dindar olmayandan daha iyi bir seçenek olduğu açık
Herşeyden kısıtlama ve eve kapatma olayı olur diye düşünüyorum
Sizin hayattan beklentilerinize uyup uymamasına baglı. Ben katlanamam şahsen
Laikle biriyle evlenmek ne kadar doğruysa o kadar doğru
Dinini gerçekten iyi bir sekilde yerine getiriyorsa sırf gösteriş için ibadet yapmiyorsa elbette çok doğru bir secimdir
Bazı noktalarda yorucu olabilir
Sen de dindarsan evet
Din nedir? Ortadoğu masalı
Susssss
Sen dindar değilsen hayır
Doğru bence
Herkes kendine göre biri ile evlenmeli
Evett
Sana bağlı
Olabilir iyiyse
sen bilirsin
Doğru karar