Erkekler uyandı ve geçmişi temiz kadın istiyorlar.
Beğendiği erkeğin koynuna eş olarak girememe korkusu alarm veriyor. Bu yüzden sinirleniyorlar ama yapacak bısey yok.
Geçmişinizden asla kaçamazsınız kizlar.
Haksız mıyım? 🤔🤣
Erkekler uyandı ve geçmişi temiz kadın istiyorlar.
Beğendiği erkeğin koynuna eş olarak girememe korkusu alarm veriyor. Bu yüzden sinirleniyorlar ama yapacak bısey yok.
Geçmişinizden asla kaçamazsınız kizlar.
Haksız mıyım? 🤔🤣
Ben bakireyim ama erkekler bakire falan istemiyor. Erkekler güzel kız istiyor sadece. Bı de herkese vermemiş olması yeterli. Güzel kizlara tappıyor erkekler.
Bakirelige çok önem veriyor olsalardi zengin iş adamlar futbolcular falan bakire kız alırdı hep ama gidip manken gibi kızları aliyorlar
Cevap
2Cevap
Benim geçmisim temiz cok sukur evlencem adama herseyi söylerim bu konuda takintimda saklicam biseyde yok
Hayir eleştiriyor patlak kizlar. Sizene kardeşim sizin istediğiniz erkeği seçme şansımız var da benim istediğim kadını seçme şansım yok mu.
Önüme düşen kadına razı olmak zorunda mıyım !
Herkes haddini bilsin benim isteğime burnunu sokmasın. Bi kere kızın biri eleştirmeye kalktı içinden geçtim. Bi daha da cesaret edemez.
Hata çıkarılmış biseyi söylerseniz evet sinirlenirim kimse tertemiz değil
Şimdiye kadar kimseyle iliskige girmedim ve yok şeyi böyle olsun diye biseyde demiyorum siz kendiniz her halti yiyorsunuz sonra hiç hata yapmamış kız istiyorsunuz kendim yapmadım ama birine inanıp hata yapanlar var bunlara laf edemezsiniz ha edenleri ben olgunlaşmamış olduğunu bildiğim için fazla muhatap olmuyorum iyi gunler
Az önce ne dedim? Kadinda ve erkekte KRİTERLER FARKLIDIR.
Bi defter al önüne 100 defa bu cümleyi yaz. Sizin kafanız bunu kolay kolay almaz biliyorum. Ya da işinize böylesi geliyor.
Kadın olsam erkeğin geçmişte kimi s*ktigi umrumda olmaz. Parasına, gücüne, tipine, statüsüne, karakterine vs bakarım.
Ama erkeğim? Tek 1 isteğim var evleneceğim kadın yalnizca bana ait olsun. Para pul hiçbir şey beklemiyorum.
Kadın ve erkek FARKLI. Bunu kafanıza sokun artık!
önüne gelenle yapan erkekleri de biz istemiyoruz zaten
yoo değildir el alemin kullanıp attığı erkeği ben neden alıp beslicem
kimle yaptıysa onla olsun
asıl o erkekler için geçerli önüne gelenle yapıp evlendiği kızın namusunu da kirleticek ortalıkta videoları gezicek dinen onu öldürme hakkına da sahip
kadın ayrı erkek ayrı kadın yapabilir ama erkek yapamaz ne münasebet
sen kendini kadınla bir tutamazsın
Sizin geçmişinizi napcaz
Geçmiş insana geleceğini söyler.
Geçmişleri bozuk ondan
Erkekler de aynı sekılde
Ok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?