Eskiden çok naiftim. Şimdi manipüle ediyorum, laf sokuyorum, bazen küçük mevzuları büyütüyorum, gitmeleri gerekiyor kalıyorlar 😂
Kadınları ilişkide böyle saf yapan nedir😂
Eskiden çok naiftim. Şimdi manipüle ediyorum, laf sokuyorum, bazen küçük mevzuları büyütüyorum, gitmeleri gerekiyor kalıyorlar 😂
Kadınları ilişkide böyle saf yapan nedir😂
Bir arkadaşım vardı senin dediğin gibiydi niye ayrilmiyorsun diye çok soruyordum birgün çocuğu bir anda bıraktı üstüne üstlük o sırada başka bir erkekle konuşuyormuş yaa))
İcinizde var aldatmak 😂 o yüzden kafadan noksansiniz
Ben asla aldatmm hickimseyi sadece karşı cins olarak düşünme arkadaslarimida hiçbir konuda ki bu uslubta birisinin kafa noksanlığı hakkında konuşmak pek sağlıklı olmayabilir iyi geceler efendim😄✋
Asla aldatmam fazla iddialı değil mi 😂 nasıl olsa yakalanmiyoruz ayağına uydur gitsin
O değilde sitenin delisi beni buldu sanırım 😂😂😅
Cevap
0Cevap
Kadinlar icin degil genel bir durum bu insanlar boyledir maselef
Kadınlarda bu daha çok var. Sizde biraz eksiklik var kafada 😂
Böylesine alışkınlar daha güvenli geliyor bildikleri durumun içinde oluyor olabilirler
Enteresan bir şey. Kadınlar hakkaten düşük zekalı
Düşük zekalı değiller farkındalıkları yok
Farkındalık olmayınca ne oluyor bayan bilmiş 😂
Erkeklerde aynı şekilde kendini sömüren maddiyata bakan kızlarla takılıyorlar
Alakası yok. Ben çoğu zaman hesabı kıza kilitliyorum gidiyorum, ödüyor enayiler
Kendine ne kötülük ettiklerinin farkında olmuyorlar bay bilmemiş. Belki de kaderlerini böyle sanıyorlar
Bilmiyorum onu da aşırı zevkliymis bu olay. Yıllarca değer verdim kadınlara, böyle kötü davranınca, ezikleyince , asagilayinca direkt tav oluyorsunuz 😂
Orspu mustafa
Hırs
Hırs mi bilmem de kadın beyni hakkaten düşük zekalı
Kim red etti seni söyle kim seni başka birine tercih etti söyle bu yara kolay kolay geçmez
Anan ki düşük bu arada herkes vere vere düşmüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?