- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun onların özgüvenli olması ile alakası yok Tamam belki birkaçında Özgüven eksikliği vardır ama bunu genelleyemez şimdi senin bu attığın Fotoğraftaki kız tiplemeleri genellikle herkesin tarafından fazla egolu göründüğü için erkekler bunlara yanaşmaya Korkmak değil yanaşmak istemez Şahsen ben böyle fazla süslü püslü kızlara hayatta yanaşmam Çünkü biliyorum ki onların egosu Allah katında bu iş böyledir yani
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon bu arada resmi Sen koymamışsın özür dilerim
En İyi Cevaplar
Bunun pek çok nedeni olabilir! Özgüvensizlikten, daha önceden ilişki yaşamadığı için tecrübesizlikten ya da söylediğin gibi güzel biriysen sevgilin veya erkek arkadaşın olma ihtimalinden vs. bunun çok fazla ihtimali var. Ben mesela güzel gördüğüm bir kadın varsa ve ilk defa onunla karşılaşmışsak birkaç defa bakarım,''güzel kızmış'' derim ve kendi hayatıma, işime bakarım öyle kızın peşinden koşturmam bu bana ezikçe geliyor. Ama sorduğun sorudan veya yazdığın şeyden şu anlamı da çıkıyorum sanırım uzaktan bakan erkeklerin sadece uzaktan bakması, gelip seninle tanışmaması hoşuna gitmemiş... Ya da kendi açından güzelsindir ve çevrendeki insanların başka nedenlerle bakışlarını bu duruma yoruyorsundur. Güzellik göreceli bir şeydir ve kişiden kişiye göre değişir bu nedenle bu ihtimali de yazıyorum...
61 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim en mantıklı yorum seninki olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları bence güzel değil net söylüyorum çünkü Avrupalılar daha güzel ama en bakımlı kızlar Türk kızları bundan eminim.. Bakımlı kızlar her zaman öndedir. Siyahi erkekler bile bizim Türk kızlarından çok etkileniyorlar. Sebebi bakımına özen göstermesi..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel olduğunu bildiklerinden reddedilmekten korkularına konuşmaya yaklaşmaya yeltenmiyorlar öyleleride lazım değil 2. Olarak güzel bulmuyor olabilirler çünkü güzellik görecelidir bir erkek ne kadar çirkin olursa olsun yanındakini barbara palvin gibi biri isteyecek kadar ezikler üçüncü olarak özgüvensizdir yaklaşamıyordur ki ilk maddede aynı şeyi kapsıyor bırak en özgüvenli en iyisi bulsun seni illaki biri gelir özgüvensiz olan senle konuşmaya çalışsa ne çalışmasa ne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence utanmışlardır. siz adım atın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılCesaretleri yok demek ki gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende ayni durumdan musdaribim cevremdeki erkekler arkamdan guzel kiz ha falan diyorlarmis kulagima geliyor mesajlarinin ssi de geliyor ama suana kadar ne bi adim atan oldu ne bi konusan bilmiyorum sorun bende mi bir de disardan cok sert gorundugum soylenir belki ondandir.
41 Yorumla
Soran+1 yılBende sert görünüyorum azıcık
+1 yılİki ihtimal var. Ya dışardan sert görünüyorsundur ya da beğendikleri için bakmıyorlardır. Belki yüzünde sivilce vardır, belki saçın tuhaf duruyordur, belki o gün dişlerini fırçalamamışsındır, belki giydiğin kıyafeti yakıştıramamışlardır. Bunlar da bakmaları için sebepler.
20 Yorumla
+1 yılÇünkü ülkemizdeki kızların ergence tepkileri yüzünden ki maaalesef kızlarda haklı çünkü abaza erkekler yüzünden insan gibi sohbet eden birisinide kötü görüyorlar ve tersliyorlar. O yüzden hiçbir kıza adım atmıyorum. Onlar geliyor bana atıyor ya da atmıyor adım
10 YorumlaSen gördüğün her yakışıklı erkeğe adım atıyormusun ve ne yapmalarını bekliyosun seni yolda durdurup telefon numaranı falan mı isteyecekler her şeyi de dış görünüşe bağlamayın lütfen doğru insan bekleyin o sizi er ya da geç bulacaktır it kopuk peşinde gezerseniz çok üzülürsünüz kızlar onlardan asla hayır gelmez
33 Yorumla- +1 yıl
Cansın e güzel cvp
- +1 yıl
Doğru insan seni er ya da geç bulacak diyorsun kaç kere yaşadın bu hayatı kraaaaallll
Soran+1 yıl@Nedoktorukanserbey Ahaha 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler guzel kiz gorunce bunun sevgilisii vardir kimse boyle bir kizi birakmaz diye dusunuyorlar.. Bunu cok kez duydum erkeklerden. Hatta ben bir keresinde sormustum bir tanesine. oda bana demistiki sevgilin vardir diye dusunmustum okadar guzelsin iyisinki kimse seni birakmaz demisti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba erkekler artık ilgi gösterip de kadın milletinin g.. tünü kaldırmak istemiyor. Malum, Türk kızı güzel olup ilgi görünce, bir kişiden gördüğü ilgiyle yetinmez, ne oldum delisi olur. Ego şişirmeye gerek yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBazı kızlar erkekten hoşlanıyor ve ondan bir hamle bekliyor ama erkek bu hamle yapınca hemen "sapık mısın, anan bacım yok mu" gibi şeyler duyuyor. Kusura bakmayın ama size güveniyorum (herkes dahil değil dediğime)
11 Yorumla- +1 yıl
*Güvenmiyorum*
Peki sana baktıklarında karşılık veriyor musun? Kendi açımdan söyleyim. Beğendiğim kıza bakışlar atıyorum. Üç dört kez bakış atarım. Eğer bakışlarıma karşılık veriyorsa açılmayı denerim. Yok eğer karşılık vermiyorsa bende bakmayı keserim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsokak ortasinda sana uff be guzeim ates ediyorsun birlikte hem tanisip hem takılalım falan demesini mi bekliyon bu kadar rahat erkeklere gerci giden kizlarda cok ama madem siz kadinlar cok istiyorsunuz siz oas verin biraz bakmakla olmuyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Millete özguvensiz diyeceğine belk7 sen çirkinsindiir niye gelmelerini beklersinki herkes güzel diye bakmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin olsam bu soruyu sormam kendimle barışık biriyim ezik değilim
Soran+1 yılNiye böyle bi soruyu açıktan yazayım ki ilgi manyağı değilim ayrıca açıktan da yazsam profil koymuyorum ben herkes beni görmek zorunda değil sorum belli cevabını merak ettim o kadar
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çünkü senin nasıl tepki vereceğini bilmiyorlar ki 😅 bazı erkekler var şimdi ondan etkilendiğimo söylersem beni yanlış anlayip sapık sanarsa diye çekiniyor böyle erkekler de var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Türk kız hipergamisinin solipsistliği ve kadınların ekşi sözlük bozması egoları yüzünden paranoyak olmuş durumdalar. Düzgün kadınlar da arada kaynıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılartık kolaymı bı kadına bakıp gidip hoslandıgını ya da tanısmak istedigini sölemek yanlıslıkla taciz ediyo beni desen hayatı kayar adamın cezaevinden cıkamaz
00 Yorumla
+1 yılNoldu piremses kimse artık egonu tatmin etmiyor galiba. Yürüyen olursa da reddediyorsunuz, yürümeyen olduğunda da bu erkekler niye özgüvensiz. Bırakın bu palavraları
00 Yorumla
+1 yılMesele sadece güzellik mi? Sadece güzel olduğun için mi adım atmalılar. Bu noktada yanlış düşünüyorsun. Erkekler her zaman sadece güzelliğe odaklı hareket etmezler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu utanıyor. Cesaretli olamıyorlar. Reddedilmekten korkuyorlar. Eğer senin de hoşlandığın biri varsa ve yanına gelip sana açılamıyorsa onu cesaretlendirmek sana düşüyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sahsen çok güzel bi kız gördüğümde "bana bakmaz" cılardanım. Kim bilir ne yakisiklilarla kariyer yapmislarla konusuyodur falan derim zaten kafada yuzde 0 ihtimal verince ablam gibi bisey oluyo o kisi
00 YorumlaNe kadar güzel olursa olsun bende yakışıklı bır erkeğim yeşil gözlü sarı saçlı ama etrafımdaki kızları ya da sosyal medyadan güzel bulduğum kızlara istek vs atiyorum ama kabul etmiyorlar ya da direk engelliyorlar ilk istek atınca kizlar ne arıyor anlayamıyorum...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Ne diye yaklaşsınlar sana? hangi sebepten ötürü? Sokakta bir erkek gelse yanına seninle tanışmak istiyorum dese; bu beni taciz ediyor diye bağırır, ortalığı ayağa kaldırırsınız.
01 Yorumla- +1 yıl
Sırf gururuna yediremediği için bebek gibi kızlara maymun, domuz diyen ayıları gördüm😹
+1 yılKadınlar genelde kıymet bilmeyeni seviyorsunuz, biz kıymet bilen lerde bunu bildiği için uzak kalıyor artık,, kadınlara güven kalmadı, sağlam temiz kadın yok onun içinde özgüven yok
00 YorumlaBenim anlamadim kizlarin derdi niye erkek olmuş
Hic mi hobbiniz yok hic mi hayatiniz egitimi bisey bilmezmisiniz varsa yoksa ask cinselik07 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyim var her şeyle uğraşıyorum zaten ama beğenilmek herkesin hoşuna gider
Soran+1 yılBilmiyorum ya ama sevilmek istiyorum artıkk
Soran+1 yılHayır evlenmek istemiyorum şimdilik 😂 ama ciddi bi ilişkim olsun istiyorum ya
+1 yıl1- sandığın kadar Güzel değilsin.
2- sandığından daha Fazla güzelsin.31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Şu anki kadınların "burnu havada tavırları " mide bulandırdığı için çok yanaşmıyorlardır. Keza bende öyle yapıyorum. Gelmek isteyen gelsin kafası işliyor artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten güzel kızsın. Sana layık olamayacaklarını, senin onlara bakmayacağını düşündükleri için harekete gecemiyorlardir.
Ben de sizi dışarıda görsem gözlerimi sizden alamam ama bir hamle de yapamam10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYürüyünce de bir b0k olmadığından çünkü, valla siz de böyle ego üst perdeden bakma olduğu sürece çok beklersiniz bir kısım erkekler bıktılar çünkü kızlardan uğraşmıyorlar bile artık
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ne kadar her kız aynı değil dense de şu kanıya yüzde yüz vardım kadınlar ne istediklerini bilmiyorlar aşırı dengesizler ve güven hiç olmuyor ve cidden bir çoğu yalancı dedikleriyle yaptıkları uyuşmuyor bir kız sana öpücük bile atsa gidip konuşsan ne alakası var dudağım uyuştu sadece der birçoğu böyle cidden ne kadar her kadın farklıdır dense de Türk kızlarının yüzde 90 böyle maalesef böyle de olunca bu devirde artık aşırı abzan erkekler hariç s0karım böyle işe de kızlara deyip kendi işine gücüne odaklanıyor salıyor bence Türk kızları olarak artık net olun gurur yapmayın ego da yapmayın
+1 yılDışarda bir erkek bana yanaşsa iyi gözle bakmam o kişiye
21 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi kafalar varken yaklaşmaya çekiliniriz zaten
Herkesin güzellik algısı farklıdır onlara güzel gelmiyorsundur
20 YorumlaSizin bir tarafınızı kaldırmamak için olabilir mi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı. Bunu bende düşünmedim değil güzel kızların elbet sevgilisi vardır diye diye bütün güzelim kızları evde bıraktık ama sizde bize bakmazsınız ki :(
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler Kaliteli ve bakımlı bayan gördüklerinde bedelini karsılayamayacları için adım atmazlar kaliteli insanlar onlara ağır gelir tasiyamazlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüvensizlik değil, böyle bir kızın zaten sevgilisi vardır. Peşinde onlarca adam vardır diye kimse yeltenmiyor.
00 Yorumla
+1 yılKorkutuyor olabilirsin. İlla yanına biri gelip tanışmaya çalışması mı lazım? Sen ft madem öyleyse. Biz kimin ne istediğini nereden bilelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSu algi var genelde onun zaten sevgilisi vardir bana mi bakcak diyerek hic cesaret bile etmiyorlar adim atmaya
02 Yorumla- +1 yıl
Ne yapalım? Dışarıda görüp yanına mı gelelim
- +1 yıl
Yok be kardeşim bakma burada atıp tutuyorlar. Arkadaş dışarda adres sormak için durduruyorsun kibarda oluyorsun pardon merhaba bakar mısınız diyorsun adımlarını hızlı hızlı atıp gidiyorlar.
+1 yılMalum Türk kızlarının egolarından çekiniyordur burunları 1 karış havadadırlar senide onlardan bilip konuşmaya cesaret edemiyor.
00 Yorumla
+1 yılHayır çoğu erkek öz güvenleri yok korkuyorlar ters tepki vereceksin diye güvenleri yok ve çok güzel bir kız her erkeğe bakmaz diye teklif etmezler
00 YorumlaBelki çok soğuk duruyorsun o yüzden adim atmaya cekiniyor olabilirler eğer birinden hoşlanırsın biraz belli etmelisin
00 YorumlaAslında öz güvensizlikten değil erkekler güzel kızlar bize bakmaz burnu havada olarak görüyor öylesi kızları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olduğun için bakmazsın diye düşünüyor olabilirler veya tanışma teklif edersek tacizden içeri atarlar diye korkuyor olabilirler...
00 Yorumla Erkekler eskisi kadar gurursuz değil. Kırmızı hapı yuttular artık her şeyi kızlardan bekliyorlar kjsdjsd
10 Yorumlakimse bulunmaz hint kumaşı değildir. Niye bakalım ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorlar zaten soruyu anlamadın galiba bakıpta niye bi şey söylemiyorlar diye soruyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler neden adim atsin bir kerede siz adım atın yahu 😂 herşeyi bizden beklemeyn)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Güzel olduğun için kesin erkek arkadaşı vardır düşüncesiyle bir şey demezler
10 Yorumla
+1 yılÖyle pat diye adım atılır mı yanlış anlaşılıyor artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin kaybedeceği şeyler daha da fazlalaştığı için
00 Yorumla
+1 yılBakan erkekler de sevdiğinden bakmaz geneli cinselliğe yönelir. Senin için bakmaması daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılred edilmeyi herkes göze almaz kaldıramaz ondan olabilir, ben bir adım atarım sen canını sıkma.
00 Yorumla Çoğu erkek karşıdaki ne düşünür diye hareket ediyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kız istemiyoruz Dıs görünüş önemsiz karakteri iyi namuslu iyi kalpli yardımsever biri arıyoruz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Niçin ne maçla adım atacak
Senin beklediğin şey ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü her erkek sadece hoşlanmaz bazıları yatmak için bakar av görür bazısı evlenmek için hoşlanır
00 Yorumla
+1 yılHiç güzel kız görmedik sanki sende kendine güzel diyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Yeterince gel, gel yapmıyorsun erkeklere. Biraz daha davetkar bakışlar at.
00 Yorumlaheralde cinsellik için bakıyorda olabilir yanina gelip bacağın güzel memen güzel mi desin
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvenle alakalı bir durum olmadığını düşünüyorum, kaliteli erkek pas almadan şut çekmeye kalkmaz😉
00 Yorumlasen neden adım atmıyorsan aynı sebeple adım atmıyorlardır.
00 YorumlaBence de gayet güzelsiniz. Belki sizin yüz vermeyeceğinizi düşünüyor olabilirler.
00 Yorumla
+1 yılArtık böyleler hahaha eskiden insanlar iletişimden bu kadar yoksun değildi herkes egoist
04 Yorumla- +1 yıl
Hoşuma giderse neden olmasın 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kızları sevmiyorum ki zira sevgililige karşıyım evlenmek içinse yaşım az bence anladin
00 Yorumla - Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne