AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya hayatinda biri var ya sana ilgisini kaybetmiş. Başka bir aciklamasi yok.
Hayatında biri yok çünkü hala Instada tanımadığı kızları ekliyor ama sebebini bilemiyorum
Tanimadigi kizlara daha cok deger verip, seni gormezden gelmesi yeterli bir cevap degil mi senin için?
Bakın eminim ki okullar tekrar açık olsa yine aynısını yapacak ilgisini kaybettiğini sanmıyorum ama ne olduğunu da bilmiyorum
Böyle desem diyecekki ben onlara şey gözüyle bakıyorum ama sen ciddi bir meselesin sana gurur yapıyorum vs ya ben ne yapicam beynim patlicak
Neyse bişey demiyecegim sizin hayatiniz. Lutfen biraz onurlu olun ☺
Ne demek ben onursuzluk mu yaptım yani bu ne demek ya
Başkalarini ekliyor diyorsunuz. Bunu gozunuzle goruyorsunuz bir arayiş içinde oldugunu. Size de bakiyor. Bunu nasil sindirebiliyorsun da hala onu dusunebiliyorsun. Evet bu onurduzluk ve kendinize yaptiginiz bir saygisizliktir.
Bak hem kızları eklerken hem de bana köpek gibi bakıyordu mezuniyette bile gözlerini uzerimden ayirmadi ben boğuluyorum onun anlamı olmayan boş ilgisinden ben de ekleyecegini ümit ederek ekledim ne saygısızlığı ne yapmaliydim ya da
Bak hem kızları eklerken hem de bana köpek gibi bakıyordu mezuniyette bile gözlerini uzerimden ayirmadi ben boğuluyorum onun anlamı olmayan boş ilgisinden ben de ekleyecegini ümit ederek ekledim ne saygısızlığı ne yapmaliydim ya
Var tabi ben
Şimdi bizim sınıfta bir çocuk var sürekli bana bakıyor dikkatimi çekmeye çalışıyor ama konusmuyor. Sınıftan çıkınca nereye gittiğime bakıyordu. Ancak mezun olduk falan ben bunu instadan ekledim reddetti
Çok ilginç bir durum sürekli sana bakıyordu ve ekledim reddetti bidaha ekle kabul edene kadar sonra sor neden böyle yaptığını
Amacı ne sizce bana yardımcı olun lütfen
Önceden istiyormusta sonradan başkasını bulmuş gibi sanki
Hayatında biri yok ya hala Instada tanımadığı kızları ekliyor
Biraz abaza gibi sanki
Karakterini biraz açıklar misiniz yani nasıl bir tip hayatında kimse yok ve eminim ki okul tekrar olsa bana tekrar aynı ilgiyi gösterecek
O zaman anlık ilgi gösteriyor uzakken ilgi gösterecek kadar sevmiyor
Anlat
Şimdi bizim sınıfta bir çocuk var sürekli bana bakıyor dikkatimi çekmeye çalışıyor ama konusmuyor. Sınıftan çıkınca nereye gittiğime bakıyordu. Ancak mezun olduk falan ben bunu instadan ekledim reddetti
üzerinden baya zaman geçmiş ya o zaman olucaksa olsun kafasındaydı belli ki
Bu yazdiginizi biraz daha açar mısınız tam anlamadım
Hangi hareketler
Neden sizce ne yapmalıyım
Hiçbir şey yapma kalsın öyle
Yaş 32 ve yeni mezun musun🤔🤔
Yaşını yanlış girmiş büyük ihtimalle
Ya konu bu değil cidden ben ne diyorum siz ne diyorsunuz
Ben takılırım böyle seylere
@evlifreud peki neden böyle davrandı sizce madem Ilgın yok neden baktın sürekli anlamıyorum
Erkek bu bakar arzular daha çekici birini bulursa bu sefer ona bakar
@evlifreud bakar arzular ama arzuladığı kadına adım atmaz mi sizce hani erkek sevdiği kadına adım atiyordu
Her erkek atamaz özgüvensiz olur veya kararsız
@evlifreud ben de başlar da dedim ki erkek bu bakar falan diye fakat şunu yaptı mesela sınıfta yanlışlıkla gozgoze gelsek iki üç gün ustuste bakıyordu hiç konusmuslugumuz yok
Özgüvensizmiş o zamanlar şimdi de güveni yerine gelmiş biriyle takılıyor diye anlarım ama boşluğa düşer elinde kimse kalmazsa seni yedek olarak kullanır
@evlifreud biriyle takılıp takilmadigini bilmiyorum ama instada tanımadığı kızları ekliyor surekli
Tamam işte çocuk başka arayışlarda seni tercih etmiyor şimdilik
@evlifreud bu ne demek ya şundan dolayı olabilir mi okul bitti birdaha goremiycem nasılsa deyip gözden çıkarmış olabilir mi
@evlifreud ama bana baktıği zamanlarda da tanımadığı kızları instada eklemeye devam ediyordu
Çok net dediğim şey sana karşı bir ilgisi yok okul bitti diye başka dünyaya geçip iletişimi mi kaybettiniz ulaşmak isteyip de ulaşamayacak mı seni istemiyor.
@evlifreud mezuniyette bile arkamdan bakan kişi şimdi niye istemesin ki ben bunu anlamıyorum
@evlifreud neden vazgeçti sizce
Yav arkadaşım istemiyor insanın düşünceleri hep aynı mı kalıyor
@evlifreud ben kendimden utanıyorum keşke istek atmasaydim sizce gotu mu kalktı neyse ki okul döneminde hiç yüz vermemistim
Bir şey olmaz atmışsın bir kere ama bundan sonra hiç uğraşma kalkmıştır ayriyeten o dönecek sana boşluğa düşünce o zaman da sen reddedersin rahat ol
@evlifreud sizce içinden ne dedi çünkü ben ona okul zamanı hiç yuz vermedim şimdi de tüm siniftakileri eklerken onu da ekledim reddetti sonra mesaj attım instadan ve wpden işte siniftakileri ekliyorum eklersen sevinirim diye napicam ben şimdi bana yardım edin
@evlifreud sizce içinden ne dedi çünkü ben ona okul zamanı hiç yuz vermedim şimdi de tüm siniftakileri eklerken onu da ekledim reddetti sonra mesaj attım instadan ve wpden işte siniftakileri ekliyorum eklersen sevinirim diye napicam ben şimdi bana yardım edinn
@evlifreud size bir şey sorabilir miyim
Tabi
@evlifreud şimdi takıntılı şekilde bana bakıyordu mezuniyette bile şimdi isteğimi kabup etmedi ve stalk bile yapmiyor neden sizce insan yine de merak edip stalk yapmaz mı neden böyle davranıyor sizce
Musaitim
Himmm