AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yok o yapamaz senin adım atman gerekiyor ona yaklaşman gerekiyor yoksa yapamaz
Bakışla da mı olmaz
Oladabilir olmayadabilir bakis derken nasil bir bakis etkili bir bakissa olur degilse olmaz ona yaklasman gerekebilir sey yap yanindan gec gecerken bak ona iyicene göz kırp bunu fazlaca yap hep gözün onda olsun hep göz kırp gülümse güler yüzlü ol bu arada tabi ona ortam izin sagla sana yaklasmasi icin sen izin verirsen sinyal verirsen ona o gelecektir sana
Aynı ortamda bulunuyoruz ben gidiyorum bakarsam sürekli gidip yaklaşır mı acaba
İste senin ona nasil bakacaginla alakali gözün hep üstünde olacak güler yüzlü olacaksin arada göz kırp işte belli et kendini yanindan gecerken çaktırmadan çok fazla degil eline dokun hafiften bunu da fazlaca yap
Çok teşekkür ederim ben yazabilirdim ama çok saçma bi olay oldu
Bak şimdi kanka. Ben hoşlandığım çocuğun adını öğrenmek için ortak arkadaşlardan yardım istedim. Ben orada yoktum o sırada. İşte kız, arkadaşıma bu çocuk mu diye işaret ederken, çocuk görüyor ve arkadaşım hoşlanıyor sanıyor. Sonra kıza gidip soruyor ki "beni mi seviyor, o kız güzel " diyor. Sonra kız da arkadaşın sevgilisi olduğunu söylemiş. Çocuk inanmamış mı galiba bişey olmuş. Sonra başka bi kız demiş. çocuk numara yollamış. Bana yani. Ben de yazmadım ve kim olduğumu öğrendi benim sevdiğimi yani. konuşmak istemiş ve yazmayınca numara mı istemiş ben sırf bu olay yüzünden hoşlanmıyorum dedim
Sen böyle yapınca karıştı çocuk zaten numarasını vermiş bu çocuk utangaç değil ki biliyorsa bir de direk git konuş sen
Ama arkadaşımı beğenme durumu olmuş o sanmış hoşlanan gidip sormuş yani
Hoslanmadiginu biliyosa adim atamazki atmaz yanj reddelirim diye imkansiz atmaz baska erkek bulsana kendjne yeni
Bakmam yetmez mi
Nudeye yakın bi foto at... görüldü olduktan sonra sil :D
Adım atmaz sen atmalısın
Bakmak yetmez mi aynı ortama girip
Sabaha kadar baksan sana adım atmaz ama hoşlandığıni anlar
Hoşlandığımı öğrenmişti ama gelip yüz yüze konuşmuyor o zaman hoşlanmıyor diye düşündüm. Bu yüzden hoşlanmıyorum dedim. Ama mesajlaşmak istiyormuş
Ozaman sen yaz
Bazı sebepler var o yüzden yazamıyorum
Ozaman ondan bekleyemezsin.
Bak şimdi kanka. Ben hoşlandığım çocuğun adını öğrenmek için ortak arkadaşlardan yardım istedim. Ben orada yoktum o sırada. İşte kız, arkadaşıma bu çocuk mu diye işaret ederken, çocuk görüyor ve arkadaşım hoşlanıyor sanıyor. Sonra kıza gidip soruyor ki "beni mi seviyor, o kız güzel " diyor. Sonra kız da arkadaşın sevgilisi olduğunu söylemiş. Çocuk inanmamış mı galiba bişey olmuş. Sonra başka bi kız demiş. çocuk numara yollamış. Bana yani. Ben de yazmadım ve kim olduğumu öğrendi benim sevdiğimi yani. konuşmak istemiş ve yazmayınca numara mı istemiş ben sırf bu olay yüzünden hoşlanmıyorum dedim
Bilemiyorum yaz bence
Bu durum batıyor bana
Ozamann yaz burada kendini yeme
Yaz ölümlü dünya bir şey olmaz
Ya artık reddederse hoşlanmıyorum dedikten sonra uzun zaman görmedik ondan sonra yüzüme bakmamaya başladı
Şansını dene yok dersede zorlama
acele etmeden once ilk adımları sen at knk
Hoşlandığımı öğrenmişti o gelip konuşmayınca hoşlanmıyor diye düşündüm sonra hoşlanmıyorum dedim ama mesajlaşmak istiyormuş
Arkadaş olacaksın önce.
Sen adım atsan
Saçma bi durum var ortada bu yüzden atamıyorum
O zaman aracı ile yapabilirsin
Aracı meselesinde böyle oldu
Ona yaz olayı anlat ona bilsin ne kaybedersin
Olayı kendi yapmış zaten
Numara göndermiş sana oradan yaz ona
Numara ezberimde ama sinirlenip yırtıp attım
Onunla ilk yazarak konuşmama daha iyi kendini rahat ifade edersin
Sence bu olay üzerine yazmam eziklik mi olur
Hayır neden eziklik olsun ki
onu eve at 😂
Baştan çıkararak