cok hosuma gidiyo ama ona belli etmemeye calisiyorum beraber olsak net beni aldatir gibime geliyo o da bana karsi bos degilmis gibime geliyo arkadaslarinin yaninda guzelim falan diyo ben de “s! kerim seni duzgun konus yeter” diyince guzel degilsin zaten ondan oyle diyorum falan diyo herkes ona asikmis gibi davraniyo gibi gibi seyler kisacasi napmam gerekiyor of
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilis varmis kralinyolar🥲
Sanirim çapkın bir cocuktan hoslaniyorum ne yapmaliyim?
bugun oldu tramvay beklerken yanima oturdu sonra beraber bindik falan arkadasi vardi yanimizda bi kizdan soz etti cocuk ben cok dahil olmadim olaya hoslandigim cocuk da arkadasini gosterip yakisikli cocuk dimi dedi ben de cirkin degil evet dedim ayarlim o zaman sana falan diyip bos yapti vurdum buna inerken de takılıyorum sana kizma falan diye gulup indi
ama o geldi ki ortama yani ben gidiyodum kantine dogru o da arkamdan geldi bi anda bos bos durdu sonra lafa falan atladi konusurken bilmiyorum cok kafamda da kuruyor olabilirim
ne bileyim daha önce hiç sevgilin olmadı mı ya da yakın çevrendeki arkadaşlarınla ilişkisine bak yani ayrıca çocuk bu senden hoşlandı sen bu çocuktan hoşlandın aranızdaki şu anlık iletişim nedir bana bir atarlandın ama en mantıklı konuşan yorum yapan benim yani
aramizdaki iliski cok farkli ayni okuldayiz son senemiz kendisi benimle tanisti yanima falan oturdu bahcede ara ara konuşuyorduk oyle bi ara evlerimizin yolu ayniydi yanima falan geliyodu beraber yuruyoduk ama bugun cok farkli davranmaya basladi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güzel değilsin diye güzelim mi denir. Açıklama ofsayt. O çocuk tan sana değil başkasına da olmaz. Net değil, ne yapmak istediğini bilmiyor...
ya cok sacma olcak da arkadasimdan bi sey istedim o da yok falan dedi uzuldum sonra ben alirim sana canim diyip goz falan kirpiyo
Ne zaman oldu
Aynı ortamdasınız erkek olarak Der tabii
bugun oldu tramvay beklerken yanima oturdu sonra beraber bindik falan arkadasi vardi yanimizda bi kizdan soz etti cocuk ben cok dahil olmadim olaya hoslandigim cocuk da arkadasini gosterip yakisikli cocuk dimi dedi ben de cirkin degil evet dedim ayarlim o zaman sana falan diyip bos yapti vurdum buna inerken de takılıyorum sana kizma falan diye gulup indi
ama o geldi ki ortama yani ben gidiyodum kantine dogru o da arkamdan geldi bi anda bos bos durdu sonra lafa falan atladi konusurken bilmiyorum cok kafamda da kuruyor olabilirim
Kafanda kuruyorsun hissetmişsin
eyvallah abi sag ol
Keyfin yerinde olsun canım hoş kal 👋
hosca kal
cocugun özet
niye oyle dion ki🤪
😁😄
aldatir öyleleri baslamadan kafanda bitir direkt kendi değerimizi anladık kızlar artık ya
ama cok tatli napim elimde degil uzaklasamiyorum
Taktik yapman lazım istesem o çocuğu parmağında oynatırım senin
ya taktik falan sevmiom beni sevsin iste kendiliginden diyorum ama o da olmaz
Yani gene taktik şart
napcam
Çocuğun resmi var mı tipine bakmam lazim
kisa boylu cok tatli (bana gore) kupeli bi tip asla sevmem o tarz erkekleri ama gulusu falan cok guzel fotografi da yok elimde
Peki
Hep kızlar böylelerini sever biliyor musun onları yaralayacağını bile bile NET ÜZÜLÜRSÜN uzak dur
sende yok mu ondan allaseen dmdmdmd
ne
o çocuğun aradığı işte yazmışsın ya
abi mal misin mal taklidi mi yapiyosun ben cocuk beni sevsin istiyorum sen ne diyosun
kardeş mcı olan çocuğun kalbi yok mu bence sen taklit yapmıyosun direk mala bağlamışsın
kalbi yok mu dedim sadece kullanip atilmak istemiyorum
yavrum sende ilk günden mevzular açık mikrofon yapma koştur peşinden bağla bn mi öğretiyim dişiliğide
nasil kosturacagimi bilsem burada sorar miyim napmaliyim diyee
ne bileyim daha önce hiç sevgilin olmadı mı ya da yakın çevrendeki arkadaşlarınla ilişkisine bak yani ayrıca çocuk bu senden hoşlandı sen bu çocuktan hoşlandın aranızdaki şu anlık iletişim nedir bana bir atarlandın ama en mantıklı konuşan yorum yapan benim yani
ya atarlanmadim da oyle bi konustun ki ne diyim
İşte yani öyle o kadar da şey yazmış buna cevap vermemişsin aynı şeyleri mi sorayım sen bana bir takip et adamakıllı konuşalım
aramizdaki iliski cok farkli ayni okuldayiz son senemiz kendisi benimle tanisti yanima falan oturdu bahcede ara ara konuşuyorduk oyle bi ara evlerimizin yolu ayniydi yanima falan geliyodu beraber yuruyoduk ama bugun cok farkli davranmaya basladi
gonderdim
Hoşlanıyor senden
emin miyiz bugun de opucuk falan atti ama beni dusurmeye calisiyo gibi geliyo
Yani ne yalicak
beni dusurup sonra hadi ordan cekme olasiligi cok yuksek gibi
Bencede
tesekkurler