Sevgili değiliz benim sevgimden emin olamadı ya da ondan hic hoşlanmadığımı düşündü ama kendisi çok sevdi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana hâlâ aşık olabilir
Ama biliyormusın sanki hala unutamadı gibi
Ama ilgisi baya azaldı sanki
İlgisinin azalmasının seninle ilgisi olduğunu düşünmüyorum, başka sorunları vardır. Mesela ben sevdiğim kız için hiçbir şey yapmıyorum artık çünkü tükendim ve bugün istifamı verdim. Sevdiğim kızı o şirkette bırakarak üstelik 😐
admin bu sözü hiç sevmedim 😬
www.instagram.com/.../?igshid=MjM0N2Q2NDBjYg==
Pek fena olmadı gibi ama inanmam genelde umarım beni hala seviyordur
Peki sen hala seviyor musun
evet 🫠
Sen baya bıdık birisine benziyorsun ya KS'de arkadaş olarak eklemek çok isterim 😊
hesabın gizli
sanmıyorum. Heves bitmiş
Belki de sevmeye devam ediyordur
Yorumların içten beni huzurlandiriyo biliyormusun mavisever🖤 keşke öyle olsa
Tombiş beni arkadaş olarak eklemeyecek misin?
Gerçekten sevseydi ilgisi bitmezdi
Ama çok arkamdan koştu uğraştı ama ben sevdiğim halde zerre kadar umutlandırmadım o yüzden olabilirmi
Neden umutlandırmadın?
Hiç bir fikrim yok keşke umutlandırsaydım ama hala bişi ler olduğunu hissediyorum
Ya o umutlandırmadığın çocuk bulunduğunuz ortamı tamamen terk ettiyse benim gibi?
Okulda ama o
olsun zaman çabuk geçiyor
Benimki de aynı iş yeriydi
Peki sen okulda bir kızı anlattığım gibi sevseydin ama cevrenizde güzel kızlar dolu başkasına gidermiydin sonuçta kızda ilgi gostermemiş
Bugün istifa dilekçemi verirken 2 saat boş boş bir koltuğun üstünde beklemek zorunda kaldım ve sayısız önümden kız geçti. Hepsinin ayrı fiziksel özellikleri vardı fakat insan sevince gözü sadece 1 kişiyi arıyormuş. Ne kadar boş bir şey olduğunu anladım. Aslında o ortamı güzel kılan, sevmemi sağlayan, önemli hale getiren şey onu görmekmiş. Onun oradan geçmesiymiş, onunla karşılaşmakmış. Onsuz o kocaman şirket bana bomboş ve anlamsız geldi. Çok fazla insan vardı fakat benim için hiçkimse yoktu.
İşte yüreği fikri senin gibi erkek az bulunur ama sonuçta okul ortamı sürekli güzel kızlar geçiyo önünden ve sürekli aynı ortamdalar kaybetmekten korkuyorum
Admin aynı şey onun için de geçerli. Sayısız erkek var aynı ortamda
Ah bilmiyorum haklısın ama bir tane çok şüpheliyim. Neden beni unutmaya çalışıyorsunki eskilerde önünden geçince o heyecanı yüzünde açıkça giriyorum ama şu an yok artık beni görmezden geliyo arasira arkasına dönüp kız bakıyo çok üzgünüm
Yani senden vazgeçtiğini mi söylüyorsun?
⁵işte bunları yapıyor emin değilim
Bir erkek olarak sence
Bak amacı sadece yatağa atmak olan erkek kızın peşinde kene gibi gezinir, amacına ulaşana kadar bırakmaz. Antalya'da öyle brolarım vardı ve yaptıkları şeyi yanlış bulduğumu defalarca söylediğim halde sen karışma diyorlardı. Gerçekten seven birisi çabaladıkça kızdan hiçbir umut görmezse vazgeçer. Çünkü daha fazlası rahatsız etmeye girer ve adam gibi seven insan bu duruma düşmek istemez
Ki maalesef o öyle oldu ama bu aralar dediğim gibi sanki o şüphelendiğim kıza ilgili gibi sence açılmalımıyım
başka bir kıza ilgisi mi var yoksa seni gıcık etmek mi istiyor 😂
Allahım bende orada kaldım ama ben pencereden izliyorum arasira kafa çevirip ona bakıyo ordan beni gormiyorum ıf😂
Sen onun önünde zamanında başkasıyla flört ettin mi? Onun hıncını çıkartıyordur 😒
Etmedim hiç bir şey girmedim ama sanki gerçekten bu aralar bi hoslantı var gibi
Acılsam diyorum işin işten geçtimi yoksa hala seviyomu bilmiyorum
Başka bir kıza ilgisi yoktur ama senin öyle sanman için iyi rol yapıyordur
Asıl o benim sevgime inanıyor mu yoksa zamanla değiştiğimi mi düşünüyor?
Zamanla...
Zamanla her insan değişirdi derlerdi inanmazdım ama öyle oluyormuş admin. Kendimi tanıyamaz hale gelmiştim ki sorunun ben değil, bulunduğum ortam olduğunu anladım. Bu yüzden zamanında sevdiğim kızı görürken heyecanlanırken şimdi eminim donuk donuk bakıyorumdur ona çünkü beni onlar zaman içinde tüketti, enerjimi aldı.
Peki diyelim sen çok sevdin ama o hiç umutlandırmadı tüm enerjini zamanla kaybettin ve yeni bir sanki gözüne aldı ve eski sevdiğin sana açıldı o açılırsa çıkar mısın mutlu olurmusun hani erkeksin ya anlarsın kabul edermisin bidaha o kızı düşünürmüsün?
Cümlen çok karışık olmuş bence 😂
sevişin geçer
O öyle bi çocuk degil
pipisi mi yok
Reel mı sanal mı
Okulda
Hıc gorusuldu mu basbasa
Hayır galiba benden adım bekliyordu ama ben o fırsatları kaçırdım * hala bişi ler olduğunu hissediyorum
Daha ıyısıylr gorusuyor demekkı
Sanmıyorum