Hiç kız ortamım yok tanıdığım kız yok dışarı çık demeyin dışarı çıkınca bir şey değişmiyor sadece millet kızlarla gezip dolaşırken onları görüp dahada acı çekiyorum benim hiçbir zaman sevgilim olmayacak mı hiçbir zMan kız ortamım olmayacakmı hiçbir zaman kızlarla bende gezmicekmiyim bundan sonra yaşamamın bir anlamı kalmadı doğrumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılBu tür duygusal durumlar zor olabilir ve anladığım kadarıyla bu durum sizi oldukça rahatsız ediyor. İşte bu durumla başa çıkmanıza yardımcı olabilecek bazı öneriler:
Kendinize Odaklanın: Kendinizi geliştirmeye odaklanın. Yeni bir hobi edinin, spor yapın, kitap okuyun veya yeni bir dil öğrenin. Kendinizi geliştirmek, özgüveninizi artırabilir ve daha çekici hale gelebilirsiniz.
Sosyal Çevrenizi Genişletin: Farklı sosyal çevrelerde yer almak, yeni insanlarla tanışmanıza ve potansiyel partnerlerle karşılaşma şansınızı artırabilir.
İletişim Becerilerinizi Geliştirin: İyi iletişim becerileri, başkalarıyla etkili bir şekilde bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Bu, bir ilişki kurma şansınızı artırabilir.
Sabırlı Olun: Herkesin aşkı farklı zamanlarda bulduğunu unutmayın. Kendinize baskı yapmayın ve doğru kişinin gelmesini bekleyin.
Profesyonel Yardım Alın: Eğer bu durum günlük yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa, bir uzmana danışmayı düşünebilirsiniz. Bir psikolog veya danışman, bu tür duygusal zorluklarla başa çıkmanıza yardımcı olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Selim saçmalama. 20 yaşındasın ve şanssız bir dönemde değilsin. Ben senin yaşındayken arkadaşlarım kız uğruna bir birlerini döner gibi doğrardı. Şimdi kızlar buraya hayvan gibi soruyor sizce amacı ne? Bundan olur mu? Şundan olur mu? Ne demek istedi vs?
Sabırlı ol biraz. Lütfen bedenine yani fiziğine iyi bak. Zihnen akıl yönünden kendini geliştir. En az bir kaç hobin olsun. Yabancı dilini geliştir. Bunlar kadınlar için değil Selim. Bunlar senin kaliteli bir insan olman için. Kaliteyi herkes sever dostum. Herkesin içine kimleri koymak istersen koy. Kız arkadaşı olmayan insanın olamayacak diye bir kuralı yoktur. Eksiği olabilir ve ya yanlış çevre ve ortama sahip olabilir. Birde bu açıdan değerlendir. Ama lütfen bir daha boşuna mı yaşıyorum diye düşünme.
Başarılar.119 Yorumla- +1 yıl
Kız ortamım yok tanıdığım kız yok nasıl ılıcak bu iş evet boşuna yaşıyorum çünkü çok onur kırıcı bir durum Benim için elime kız eli değmedi hiç öpüşmedim bende öpüşmek istiyorum ama hiç olmayacak biliyorum bunu bilerek yaşamak koyuyor bana
- +1 yıl
Hahahah saçmalama ne alakası var. Kendini geliştirmezsen bu sorunun cevabı EVET zaten boşuna yaşayacaksın. Ama kendini geliştirir yukarıda yazdıklarımın %5'ini yaparsan kendin de göreceksin farklılığı. Kız ortamı nasıl yapılır onu bile bilmiyorsun bahse girerim. Kendini geliştirirsen bunu da öğreneceksin. Saçma saçma konuşma ve düşünme lütfen. 20 yaşındasın 45 değil
- +1 yıl
Evden çıkmıyorum asosyalim nasıl kız ortamı yapıcam abi çıldırıyorum öpüşmek istiyorum bir Kızla hiç öpü3
- +1 yıl
Tamam abi evden çıkıyorum arada zaten ama nereye gidicem işte sadece yürüş yapıp geri geliyorum ne olacak benim halim yürüyüş yaparak hşçbirşey olmuyor
- +1 yıl
Ya önce ağlak ağlak yazma ya. Yürüyüşe nereye gidiyorsun? Sığır gibi düz yolda yürüyüp geliyor musun?
Git aslanım bir cafeye eline bir kitap al. Söyle kahveni kitabını oku. Çevrene bak. Kaliteli zaman geçirmeyi öğren. Senin gibi gençlerin takıldığı yerleri bul. Hay allahım ya. Biraz aklını kullan lütfen yaa - +1 yıl
Cafeye gitmeye düşünüyorum ama Cafeye gidince kahvemi içip geri gelicem eve bir şey değişmiyecek üstelik cafede kızlarla konuşan erkekleri görüp dahada moralim bozulucak
- +1 yıl
Selim. Öncelikle öpüşme hayaliyle evden çıkma. Bak neredeyse oğlum yaşındasın gidip oğlumu dövücem senin yüzünden :D :D :D şaka şaka. Sen iyi güzel vakit geçirmek için çık evden. Unut öpüşmeyi bir şeyi ne kadar takarsan o kada uzaklaşır senden. Saçmalama. Sen kitabını oku. Muhabbetini yap yaşıtlarınla bu ortam olarak döner sana. Sabırlı ol kelimesi burada devreye giriyor.
- +1 yıl
Abi tamam ok dediklerini yapıcam ama şunu anlamadım ben tek başıma oturup kitap okuyup kahvemi içince VS nasıl ortamım olucak afedersin
- +1 yıl
Tm abi sabırlı olucam abi burada bazı kişilerde bana bakımlı ol her zaman sonra kendi kendinle mutlu ol dediler bunlarıda yapayımmı
- +1 yıl
Abi bir şey daha sorucam ama utanıyorum sorabilirmiyim?
- +1 yıl
Hiç öpüşmedim ya ben daha önce hiç sevişmedim bunu düşününce moralim bozuluyor bende bir gün bir kızla öpüşüp sevişebilecekmiyim?
- +1 yıl
Abi cafede kız ortamımda olur mu sence yoksa sadece erkekmi
- +1 yıl
Tm abi
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, daha çok gençsiniz yani önünüzde çok uzun süreler var. Evet, sizi çok iyi anlıyorum yani insan kız arkadaşı olsun gerçekten istiyor. Biraz zamana bırakın ve ortamlara girmeye gayret edin. Er ya da geç çıkacaktır karşınıza. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
01 Yorumla- +1 yıl
Ortamım yok tanıdığım kız yok
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılOlur dert etme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılbence olur öz güven yap
00 Yorumla
+1 yılNefes aldığın müddetçe olur. İsyan etme ,, kıçına pamuk tıkıyınca o zaman böyle şeyleri dert etmezsin. Ne büyük sorun demiii sevgili yapamamak
02 Yorumla- +1 yıl
20 yaşındayım
- +1 yıl
Elime kız eli değmedi diyorum daha ne diyeyim hiç öpüşmedim diyorum çok onur kırıcı bir durum
şu arkadaşa birisi tow atabilir mi lütfen?

yeter artık
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibi sevgilisiyle birlikte olanları görünce çok kıskanıyorum onları benimde sevgilim yok maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşında en büyük derdin kendini geliştirmek olmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
15 yaşındaki çocukların bile kolunda kız var benim elime kız eli değmiyecekmi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbiz daha büyük dertlerle uğraşıyoruz sevgilide neymiş karın mı doyuruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSelim acele etme oğlum hepsi olacak bu sitede son 1 ayda soruyu soran benim bildiğim 4. Elemansin. Acele etme hayatını kur karı kız kolay
04 Yorumla- +1 yıl
şu an istiyorum sevgili gençliğim bitince sevgili istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBitmez okulunu oku hepsi olur
- +1 yıl
Elime kız eli değicekmi bir kızla öpüşecekmiyim?
Cevap sahibi+1 yılSkip atarsın bile mnk
Gizli Üye(36-45)+1 yıloğlum evden çıkmazsan o işler nasıl olacak? git iş bul çalış dışarda ol okula git bir sürü seçenek var
016 Yorumla- +1 yıl
Çalışıyorum zaten bir işte sabah akşam iş ev iş ev pazar günü tatil oda evdeyim çıksam nereye gidicem ben kız istiyorum kız ortamı istiyorum öpüşmek sevişmek istiyorum ama hiçbir zaman bu istediklerimin olmayacağını bildiğim için kendimi çok kötü hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılöpüşmek ve sonraki adımlar çok sonra sen önce arkadaş edin
- +1 yıl
İşteki herkes 30 üzeri kişiler ve erkek hepsi kızları nerede bulucam iş dışında
- +1 yıl
Benim elime kız eli değicekmi yani bende bir kızla öpüşecekmiyim? Bunu söyle bana bunun hiç olmayacağını biliyorum o yüzden yaşama isteğim kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılhobi edin
- +1 yıl
Hobi olmaz bana ortam söyle hobi edinecek vaktim yok
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirdesin?
- +1 yıl
Elime kız eli değicekmi değmicekmi onu söyle bir Kızla sevişecekmiyim
- +1 yıl
İstanbul
- +1 yıl
Kız istiyorum abi yemin ederim hayatı kaçırdım bir kızla sevişmedim daha ya bir kızı alıp dakikalarca dudağına yapışmak istiyorum çıldırıcam
Cevap sahibi+1 yılbisiklete bin facebook a bak İstanbul'da bisiklete binen milyon tane grup var. Eurosport ta bisiklet yarışı anlatan abiler de biniyor bunlardan biri Aşçı Arda Türkmen
- +1 yıl
Tamam bisiklet olayı tm sen bana şunu söyle elime kız eli değicekmi değmicekmi onu söyle bir Kızla sevişmeyeceksem neden yaşıyorum boşa yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılyeter sus seni düt
Cevap sahibi+1 yıls. kkerim
- +1 yıl
Abi boşa yaşıyorum gençliğim gidiyor yaw
- +1 yıl
Sevişmedim diyorum hiç sevişmedim hiç elime kzo eli değmedi diyorum
bizde hic görmedik kiz nedir burada gördüm o derece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende kız , arkadaş yapmalısın en saglıklısı geç kaldın acil bul 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yapıcam işte tandığım kız yok kız ortamım yok 😢
Cevap sahibi+1 yılİlla tanıdık olacak diye bir şey yok git tanış
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben de 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım sevgilim olmadı
00 Yorumlabakimini yap sporuna git yani kendine bakan erkekleri sever kizlar ozguvenli ol falan pisirik olursan icine kapanik olursan yalniz kalirsin
053 Yorumla- +1 yıl
Spora gidecek vaktim yok işten eve evden işe gidiyorum
- +1 yıl
Sadece pazar günü boşum oda evdeyim bakımsız biriyim
- +1 yıl
Kız ortamı istiyorum knk ben kızların olduğu ortam ve kızlarla konuşmak istiyorum sorun kızların olmaması
- +1 yıl
Ortamım olmadığı için kızlarla bir araya gelmediğim için ne yapıcam ben
- +1 yıl
Kız yok kız yok
- +1 yıl
Bakım olarak ne yapmalıyım
- +1 yıl
Bakımı halletik diyelim kızlarla nerede tanışıcam sokaktan geçen kıza çıkma teklifi edixek halim yokya kızlarla nerede tanışıcam söylesene
- +1 yıl
Sivilcem yok çok şükür tipimde gayet iyi sadece bakım gerek bana
- +1 yıl
Sanaldan denedim hiö olmadı kimse mesajıma cevap bile vermedi erkek arkadaşım yok hiç arkadaşım yok aslında 1 2 tane var onlarda kız arkadaşlaro yok zaten saplar görüşmüyoruz zaten
- +1 yıl
Kızlarla tanışamıcaksam o zaman bakımın ne anlamı var
- +1 yıl
Kız lazım kız kız ortamı lazım kız yoksa saçımı neden tarayayım neden parfüm sıkayım
- +1 yıl
Yani bakımlı olup kendi kendime mutlu olursam benimde olur kız ortamım sevgilim değilmi
- +1 yıl
Knk bir konu var o konu yüzünden hiç yaşama hevesim kalmadı o konuda şu hiç öpüşmedim sevişmedim bir kızla bunu düşününce çok kötü oluyorum bunu nasıl aşıcam
- +1 yıl
Görmedim
- +1 yıl
Tamam bakımlı olucam bundan sonra 7 aydır berbere gitmiyorum zaten saç sakal karışmış mağara adamı gibi oldum şu an
- +1 yıl
kiz meselesini takmicaksin abi opusmeyi sevismeyi falan takma yani sen dusundukce kiz aradikca falan hayatina biri gelmez hani soyle bi sey vardir sen bi seyi cok istersin olmaz vazgecersin olur karsina kiz bi gun aniden cikar zaten asklar boyle aniden olur sen aradikca cikmaz karsina
- +1 yıl
Bakımlı olmasına olurum kendine kendime mutlu olurum dışarı çıkarım cafeye giderim inşallah benimde kız ortamım olur
- +1 yıl
Knk bende bir kızla öpüşecekmiyim sence bende o duyguyu tadacakmıyım bundan dolayı mutsuzum
- +1 yıl
Şöyle bir şey var ben cafeye gittim diyelim bakımımı yaptım güzelce herkes kendi arkadaş grubuyla otururken ben tek başıma cafede oturup ne yapabilirimki hiçbir şey
- +1 yıl
Varda onla gitsem ne olucak bana kız lazım kız arkadaşlar lazım
- +1 yıl
Galiba olmayacak kardeşim
- +1 yıl
En iyisi kabullenmem hiç kız ortamım olmayacak hiç öpüşmeyeceğim biliyorum lanet olsun böyle dünyaya 😢
- +1 yıl
Durup durırken, cafede oturan tanımadığımızz kızlarla ne konuşıcaz ayrıca o benden daha kötü durumda daha asosyal konuşmasını bilmez bak konu açmak VS değil mesele mesele durup dururken cafede tanımadığımoz kızlarla nasıl konuşucaz
- +1 yıl
Knk öpüşmek istiyorum diyorum sevişmek istiyorum diyorum millet sevişiyor öpüşüyor ben yapamıyorum nasıl karamsar olmayayım
- +1 yıl
Knk öpüşmek istiyorum diyorum beni dinlemiyorsun galiba millet sevişiyor öpüşüyor ben ne yapıcam ya off 😢
- +1 yıl
Gidip erkeğimi öpeyim iyimsin sen ya
- +1 yıl
Cafede durup dururken bir kızla tanışmaya çalışırsam sapık damgası yerim kesin
- +1 yıl
Kimseyle tanışmaya çalışmadan kendi kendime mutlu olsam olmazmı
- +1 yıl
Bende bir gün sevişecekmiyim söyle?
- +1 yıl
Çok yakışıklıyım iş yerinde hep öyle diyorlar omegle varya görüntülü konuşma uygulaması oradan kızlar bana çok yakışıklı falan dediler utandım kapattım sonra liseli kızlar yakışıklı dedi kapattım yanlarında erkek varken
- +1 yıl
Bakalım ne olucak kendi kendime mutlu olucam bende öpüşücem biliyorum bende bir kızla sevişicem kendime güveniyorum sadece bakımlı olucam düzenli berbere gidicem sabah evden çıkmadan saçımı tarıcam şekil vericem yüzüme bakım yapıcam güzelce giyinicem parfümümü sıkıcam gerisi Allahını izniyle gelir
- +1 yıl
Benden değerli kimse yok ben kendimi seveyimki insanlarda beni sevsin çıkayım insanların arasına karışayım cafeye gideyim pastaneye gideyim gezeyim kendime yeni kıyafetler alayım tamamdır kız gelir sabreyim
- +1 yıl
Bakımlı ol çok önemli
+1 yılErkeklerin böyle şeylere üzülmeleri canım olduklarının kanıtı ağla sen nasıl sevgilin olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadığı için mutlu olmamı nasıl beklersin sadece her genç gibi sevgilim olsun kız ortamım olsun sosyalleşmeyi istiyorum çok bir şey istemiyorum
+1 yılDaha yaşın genç, eminim olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç olmayacak biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. daha yaşın genç olur elbet
010 Yorumla- +1 yıl
20 yaşındayım 15 yaşındakilerin bile var
- +1 yıl
Kuz eli değmedi elime
- +1 yıl
Kız ortamım yok ortama gitmiyorum arkadaşım yok işten eve evden işe gidiyorum ortamım yokki ne yapıcam ben tanıdığım bir kız bile yok o derece
- +1 yıl
Ne yapıcam ben ortam nedir nasıl kurulur bilmiyorum tek başıma dışarı çıkıncada kendimi kötü hissediyorum herkesin kolunda kız varken benim tek başıma yürümem kanıma dokunuyor
- +1 yıl
Arkadaş nasıl edinicem onu bilmiyorum işte arkadaş edinebşlsem buraya bu soruyu sormazdım zaten dışarı çıktım mesela ne yapıcam cafede oturan erkeklerle kızların yanına gidip merhabalar diyip oturucakmıyım hayır tabikide
- +1 yıl
Yok işyerinde herkes 30 üzeri
+1 yılKral beğendiğin kişiye adım at
01 Yorumla- +1 yıl
Tanıdığım kız yok kız ortamım yok arkadaşım bile yok kız hangi kızdan bahsediyorsun evden çıkmıyorum çünkü arkadaşım ve ortamım yok yoldan geçen kıza bebeğim öpüşelim diyeyim istersen
E cokkkk iyiiiii nikah basilir mckskfjd
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKardeşim kaç yaşındasın daha sanki 30 yaşındasın
02 Yorumla- +1 yıl
20 yaşındayım ama dayanamıyorum benden küçüklerin bile yanında kız var
- +1 yıl
Benim elime kız eli değmiyecekmi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de olmadı ama ölünecek bir şey değil skskjs
00 Yorumla
+1 yılÇık sosyalleş
03 Yorumla- +1 yıl
Çıksam nereye gidicem nerede sosyalleşicem kızlarla nerede tanışıcam söyle
- +1 yıl
Çıkmayı biliyorum nereye gidicem onu bilmiyorum sevişmek istiyorum öpüşmek bir kızla ama hiçbir zaman bir kızla öpüşmeyeceğimi biliyorum bu dahada kötü hissettiriuor
- +1 yıl
Ben de yapmadım yani bilmiyorum
+1 yılHerkesle konuş çık gez
01 Yorumla- +1 yıl
Nereye gidicem işte sorun orada hiç arkadaşım yok ortamım yok tanıdığım kız yok kızlarla nerede tanışıcam bilmiyorum sokakta gördüğüm kıza canım gel öpüşelim diyemiceğime göre benim hayatım bitti
+1 yılolmasın çok gerekli degil
02 Yorumla- +1 yıl
İstiyorum sosyalleşip hayatımı yaşamak istiyorum kızlarla oturup gülmek eğlenmek ama bunların hiçbir zaman olmayacağını bilerek yaşamak en kötüsü
- +1 yıl
sosyalleşmek için kızlara ihtiyacın yok git spor yap yabancı dil öğren kankalarinla gez gerisi çorap söküğü gibi gelir burada aglama
+1 yılİlla olacak relax…
10 Yorumlayoook
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende yap
00 Yorumla
+1 yılaaaa selım sen bensın abla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUygulama kullan eşleşme uygulamalari
02 Yorumla- +1 yıl
Denedim hepsini olmadı reelde bulmam lazım
Cevap sahibi+1 yılBak biri yorumda nikah basılır demiş yürü ona
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇirkin sen olmax
00 Yorumla
+1 yılBence gizli gaysın
019 Yorumla- +1 yıl
Kız ortamım yok tanıdığım kız yok evden çıkmıyorum çıksam nereye gidicem arkadaşım yok
- +1 yıl
Biraz sosyallesip arkadaş edindinmeyi deneyebilirsin
- +1 yıl
İşte nasıl sosyalleşicem nasıl arkadaş edinicem evden çıktım diyelim nereye gidicem bilmiyorum
- +1 yıl
Çalışıyormusun ya da üni okuyormusun?
- +1 yıl
şu an çalışıyorum seneye üniversite gidicem
- +1 yıl
Çalıştığın yerde insanlar vardır diye düşünüyorum biraz onlarla sosyalles öğle yemeklerine beraber çıkabilirsin birileriyle
- +1 yıl
30 üzeri herkes bizim işyerinde kadında erkekte kız yok yani
- +1 yıl
Hiç öpüşmeyecekmiyim elime kız eli değmicekmi 😢?
- +1 yıl
Seneye üniversiteye gidince Eminimki hayatına bisürü insan girer okul olmazsa arkadaş ortamı kurmak zor ya çok çevresi olan biriyle arkadaş olacaksın ya da okulda insanlarla tanısıcasın
- +1 yıl
Kader yalnız ölüp gitmezsin sabret biraz dua et ya da instadan kızlara yaz maksat muhabbet
- +1 yıl
Saol anladım peki ben hiç öpüşmeyecekmiyim onu söyle bana çok istiyorum bir kızı öpmek ne demek onu bilmek istiyorum
- +1 yıl
Bir kızla elele tutuşmak istiyorum
- +1 yıl
Tabikide öpüsürsün ama ilk o kişiyi bul
- +1 yıl
Nasıl bulucam ben
- +1 yıl
Bu zamana kadar gelmediyse bundan sonra gelmez milleti kızlarla elele görünce kendimi öldüresim geliyor
- +1 yıl
Karşına çıkar doğru zamanda ben 18 yaşındayım 12 erkek girdi hayatıma ve çok pişmanım çoğuna ve sayamıcagım kadar flört date işin içinden çıkılmaz bence doğru kişi olsun ciddi ilişkin olsun evlilik düşün
- +1 yıl
Evliliği düşünmüyorum ben sevgili istiyorum kardeşim öpüşmek sevişmek istiyorum hiç flörtüm bile olmadı benim çok eziğim ben 😢
- +1 yıl
Senin kararın
- +1 yıl
Hep yalnızmı olıcam ben ya bende flörtüm olsun sonra ayrılayım sonra başka olsun istiyorum
Dışarı çıkmalısın
03 Yorumla- +1 yıl
Abi dışarı çıkıp nereye gidicem işte sorun orada en fazla yürüyüş yapıp geliyorum o kadar sosyalleşmek istiyorum
- +1 yıl
şu an işte çalışıyorum zaten ama işten eve evden işe işteki herkes 30 yaş üstü kişiler konuşmakta sorun yok herkesle konuşurum sorun ortamım olmaması mesela bir kıza teklif etmek istiyorum ama tanıdığım kız yok sadece pazar günleri boşum oda evdeyim sosyalleşmek istiyorum bir şey sorucam ben hiçbir kızla sevişmiyecekmiyim öpüşmeyecekmiyim hiç elime kız eli değmiyecekmi?
+1 yılevdesin demek
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ne yapmalıyım nasıl ortamım olmalı nasıl kız arkadaşlarım olmalı bilmiyorum çok umutsuzum
Gizli Üye(36-45)+1 yılDerdini öpeyim 😂
00 Yorumla
+1 yılmaşallah
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hiç elime kız eli değmedi millet kızlarla konuşup gülüp sosyalleşirken ben evde oturuyorum 😢?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler