Seviyorum ama korkuyorumda nası geçecek?

7 aydır devam eden bi ilişkim var erkek arkadaşımın hayatı çok sıkıntılı bu yüzden ben ister istemez olmayacak ayrılalım kafasına giriyorum ama bırakmıyor beni. bi yanım evlenmekten korkuyo bana aileme sıçrar diye ama bi yanımda onsuz kalmaktan korkuyo.. ailem dışında tek o var pek arkadaşım yok. O giderse tek ne yaparım bu hayatta bilemiyorum psikolojimin iyi olduğunuda düşünmüyorum.. kendisi doğulu ben istanbuldayım ve istanbuldan başka bi şehire gitmek istemiyorum işim burada düzenim burada ama o hep başka şehirlere gidip çalışan birisi ve onun gelmesi dhaa mantıklı geliyor ona kalsın kabulde etti başta ama hem anasından ayrılmak istemiyor babası vefat etmiş eve o bakıyor. Hemde anası hakkımı helal etmem diyormuş.. Benden zaman istedi ikna etmek için bendr verdim 6 7 ay kadar.. Ben şu an İlerlemeden ayrılmamızın iyi olduğunu düşünüyorum ama dedim ya yalnızlıktan ve onsuzluktan çok korkuyorum. Bana diyolar başkasını tanırsın seversin ama ben yeni birini tanımak için cesaretsizim artık çok aldatıldım kandırıldım bi o bana tek kadınmışım gibi hissettirdi belkide ondan bu yüzden gidemiyorum.. Siz olsanız ne yapardınız kızlar..

Seviyorum ama korkuyorumda nası geçecek?