Aşk İlişkileri İş tamam aş tamam eş neden yok? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayır güzelde bir cocugum kas var boy var maşallah bana Güncellemeler+1 yıl Neyse Güncellemeler+1 yıl Kaldık yine İş tamam aş tamam eş neden yok? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Zamanı gelmemiştir üzülme gelir zamanı geldiği zaman.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaçında olcak djdj40 ında. Mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğru zamanda doğru insanlar karşılaşmamışsındır 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Yaş oldu 28 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zamana bir şey yapamıyoruz geçiyor maalesef. Neden eş yok diye düşünüp adım atarsan üzülürsun bence Yorumla Soran +1 yıl Kardeş çürüdüm tek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman ne diyim gizlenmeden sor sana yürürler Yorumla Soran +1 yıl Kim yürücwk allah aşkına sjjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emin ol burada çok insan vardır yürücek, kdjdhs olmazsa bana haber ver Yorumla Soran +1 yıl Verincw ne olcak😂🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 başka Bir yol buluruz Yorumla Soran +1 yıl Bul yol hadi kdkf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden bu depresyon havasi Yorumla Soran +1 yıl Çünkü depresyondayım sevgilim bile olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin olsun diye mi Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abi eşi böyle bi yerde ararsan olmaz tabi git gerçekte beğendiğin birine adım at görüş 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekte çevremde kız yok ki sjdjd hep erkek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten çevrene havadan düşmeyecek kız, tanış konuş adım at Yorumla Soran +1 yıl Tanışacak ortam yok diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayyyy tanışacak ortam derken, sosyal medyadan dene abi Yorumla Soran +1 yıl Sosyal medyadan kız bulunmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Havadan düşsün sana kız o zaman Yorumla Soran +1 yıl Düşşün Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bende aynı soruyu kendime soruyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. eşsiz bir insan olduğun için, 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah bana Yorumla
theNitroZeuss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl boş ver olmasın, hiçbiri güvenilir değil. 0 0 Yorumla
constellationnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl görücü usulü 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapcam galiba Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Bilmiyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Oo mersinli Yorumla sadecekimmm +1 yıl Aha yine mi sen Yorumla Soran +1 yıl Evet tanımadın mı kdjc Yorumla sadecekimmm +1 yıl Mersinli diyince tanıdım Yorumla Soran +1 yıl He djdjd tantuni sözün vardı Yorumla sadecekimmm +1 yıl Ne sözmüş arkadaş Yorumla Soran +1 yıl Unutmam ben dnjd Yorumla
Çekmeceocağı Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Talip mi arıyorsun xksnx 0 1 Yorumla Soran +1 yıl burada değil Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kısmet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kısmet kısmet Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Kısmet. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne diyim o zaman çirkinsin ondan mı diyim askerimühendis Yorumla Soran +1 yıl Bilmiom Yorumla Edameda06 +1 yıl Ücülme ponçik şey Yorumla Soran +1 yıl Üzülüom yav sıkıldım tek olmaktan Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Yorumla Soran +1 yıl Emohiler niye gözükmüyor yav Yorumla Soran +1 yıl Sen ne ara sevgili yaptın hızlısın ga Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. bulursun inş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Huy? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Huyumda sağlam herkes öyle der Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kader kısmet o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zamanı gelmemiştir üzülme gelir zamanı geldiği zaman..
Kaçında olcak djdj40 ında. Mı
Doğru zamanda doğru insanlar karşılaşmamışsındır
Yaş oldu 28
Zamana bir şey yapamıyoruz geçiyor maalesef. Neden eş yok diye düşünüp adım atarsan üzülürsun bence
Kardeş çürüdüm tek
O zaman ne diyim gizlenmeden sor sana yürürler
Kim yürücwk allah aşkına sjjd
Emin ol burada çok insan vardır yürücek, kdjdhs olmazsa bana haber ver
Verincw ne olcak😂🤣
😂😂 başka Bir yol buluruz
Bul yol hadi kdkf
Neden bu depresyon havasi
Çünkü depresyondayım sevgilim bile olmadı
Sevgilin olsun diye mi
Aynen
Abi eşi böyle bi yerde ararsan olmaz tabi git gerçekte beğendiğin birine adım at görüş
Gerçekte çevremde kız yok ki sjdjd hep erkek
Zaten çevrene havadan düşmeyecek kız, tanış konuş adım at
Tanışacak ortam yok diyorum
Ayyyy tanışacak ortam derken, sosyal medyadan dene abi
Sosyal medyadan kız bulunmaz
Havadan düşsün sana kız o zaman
Düşşün
Bende aynı soruyu kendime soruyorum
Sor
eşsiz bir insan olduğun için,
Maşallah bana
boş ver olmasın, hiçbiri güvenilir değil.
çirkinsin o yüzden birader
görücü usulü
Öyle yapcam galiba
Bilmiyorum
Oo mersinli
Aha yine mi sen
Evet tanımadın mı kdjc
Mersinli diyince tanıdım
He djdjd tantuni sözün vardı
Ne sözmüş arkadaş
Unutmam ben dnjd
Talip mi arıyorsun xksnx