Ben dış görünüşe önem vermiyorum bu kadar zaten resmini görüyoruz bu yeter önemli olan anlaşabilmek ve uyumlu olmak bunlar olmazsa görünüşün ne önemi var ki.
kendi açımdan öyle buluştuğumda eski sevgilimde şimdikide fotoğraftakinden daha güzelmişsin demişti yani fotoğrafta kötü çıktığımıda düşünmüyorum gerçi ama...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Ben karşılıklı elektriğe odaklanıyorum bazen konuşurken samimi gelen canlıda daha soğuk ve farklı biri olabiliyo karşılıklı hissiyat önemli bence
Ben dış görünüşe önem vermiyorum bu kadar zaten resmini görüyoruz bu yeter önemli olan anlaşabilmek ve uyumlu olmak bunlar olmazsa görünüşün ne önemi var ki.
Bele oluyorum
Umarim gorundugu gibidir diye düşünürüm. Ya da umarim olduğu gibi gorunuyordur. Mevlana gibi konustum resmen 😂
Teşekkür ederim cevap İçin
Acaba düşündüğüm gibi mi çıkacak ya da makyaj güzeli mi diye düşünerek buluşmaya gittiklerine yemin edebilirim ama kanıtlamayam 😂😂
Mütevazı mi kibirli mi en çok merak ettiğim şey ama öyle çok kişiyle tanismadim
Beklediğim gibi çıktı veya çıkmadı diye düşünürüm yarım saat süzerim sonrasında beğenirsem keyfini cikaririm
Ne düşüneceğimi bilemedim 😂
Sonuçta insan yani bu, iki insanın bir araya gelmesi kadar doğal ne olabilir ki.
yanlış masaya oturdunuz ben birini bekliyordumda
Ne gördüğüme bağlı ama benim başıma geldi aşık oldum
Bazen hayal kırıklığı olabiliyor , bazen ise tam tersi.
Merak, bazen hayal kırıklığı, bazen hayranlık
Of ya biriyle wp den konuluyoruz reelde birbirimiz görüyoruz ama 0 konuşma…
kendi açımdan öyle buluştuğumda eski sevgilimde şimdikide fotoğraftakinden daha güzelmişsin demişti yani fotoğrafta kötü çıktığımıda düşünmüyorum gerçi ama...
95% i sosyal medyadakinden farklı görünüyor. Nasıl yapıyorlar anlamiyorum ama öyle 😂 ben reelde görüşmediğim birine tanıyorum demem zaten.
Yani göründüğü gibi mi değil mi diye değerlendiririm ilk sonrasına bakariz
Normal bir şekilde neyse o olur değişen farklı bir şey olmaz , zaten reele kadar geldiyse çoğu şey aşılmış demek.
valla daha önce hiç sevgilim veya kız arkadaşım olmadigi için bilmiyorum nasıl bir duygu olduğunu
Azcık saygınız olsun yorumları okudum midem bulandı karşınızdaki insan kim olursa olsun saygı çerçevesini bozmayın gençlik
Ona samimi bir sekilde güven veririm sonrda onu severim tabi begenirsek birbirimizi
Gonlum kaydiysa yani cidden sevdiysem gorsellik onemli degil
Yapmacık hal ve hareketler yapmaması dışında hiçbir şey
Hayal kırıklığı yaşıyorum genelde
Neden
Heyecan hissederim herhalde
Fotolar uyuşmadığı için genelde tanıyamıyorım
Hiç öyle bir tecrübem olmadı
Ah bu filtrelerin gözü kör olsun..
Filtreleri bulana saygilar 😅
Ne zaman yataga atarim acaba diyir buyuk cogunluk
Keyfini çıkarıyorum ne düşüncem baska
Değilsin bence
? Ne
Yanlış yere yazmışım
ilginç detay verirmisin
Ne bileyim knk bilsem sormazdım
reesl görüşme amaconm ne
normal bir şekilde karşılar oturur sohbet ederim.
Şaşkınlık olur
enerjisi önemli
Karşılıklı olmalı
Ne dusuncez ki normal yanii
Elektrik almak ve karşılıklı saygı onemli
Pek bisey dusunmem
Yuh dedim
Anaa bu bu muymuş lan diyorum 😂
Ama kendini de beğenmiyorsun
Haklı mıyım beğenmemekte?
hicbir sey
Hayal kıeıklığı
Ne düşüneyim?
Bilmiyorum işte ondan soruyorum ben olsam herhalde ilk fotodakilere benziyor mu diye düşünürüm
Biriyle buluştu isem tipi için buluşmam
Ne alaka fotodakilere benzemesi illa yakışıklı olduğı anlamına gelmez ki
Özür dilerim peki
Muhabbet ederiz
Beğenir
Görmüş olduğumu
Normal ne düşüneyim