Güncellemeler
+1 yıl
Siz siz olun size saygısızlik yapan bir insanı affedip yeniden hayatınıza almayın keşke de almasaymisim cidden değmezmiş
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdı konuştuk yaptığı şeyleri söyledim bir saygısızca tavırlara giriyor ki tam rezalet ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Al benden de okadar, dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyorlar. En kıl olduğum tipler.
Evet ya bende sogudum bu yüzden son zamanlarda azarlamaya da başlamıştı arkadaşım diye de yani
S.. iktiri cekiyorum genelde oylekerine ahahah
Bende takipten falan çıktım ne yaparsa yapsın artık önceden bir saygısızlik yaptı zaten affettim ama artık yeter
İyi yaptın salla
merhamet saygı ılgı varsa bır erkekte tıp pnemsız
Erkekler öyledir böyledir diyorsa kesinlikle onun yüzünden bitmiştir ilişkileri. Normal biri değil ve bu tip insanları dışlamak lazım...
Benim anlamadığım benim yüzüme karşı öyle diyor uzun ilişkiden çıkıp 1 hafta geçmeden başka biriyle konuşması ironik duruyor yoksa beni ilgilendirmez aşk hayatı ama çelişiyor dediği şeyle
Ezik bir insan hiç tahammül edemem. Olayı cinsiyete indirgeyip genel şahıs karakterini görmezden geliyor ve bunu indirgedikten sonra da yine o cinsiyete sahip bireylerle takılıyor bir de bunu uzun ilişkiden çıkıp yapıyor 😂 daha karakteri oturmamış birisi ve büyük ihtimsl konuştuğu kişiyi de eski sevgilisi yazsa bırakır kısacası kullanmak için konuşur. Kendisi karaktersiz birisi uzak durmak lazım.
Zaten sogudum ya mesaj attigimda görüldü atıp bıraktı hikaye koymuş sonra. Bir de azarlıyordu beni ara ara
Engelle geç başka insan mı yok arkadaş olacak
Zaten takipten falan çıkardım kendisini bilmiyorum ya son zamanlarda soğudum bir kere de milletin içinde gülmüştü bir kaç saygısızla ama ben insan gibi affetmistim bir de
Affetmek aynı hatayi bir kere daha yapma fırsatı verir. Affetmeyeceksin ve farklı arkadaş edineceksin. Gereksiz boş kisiler için kendini sıkmaya darlamaya gerek yok.
Bir de küfür eder gibi baktı mesajıma sonra 3 4 dakika sonra hikaye koydu madem istemiyorsun söyle bana yalvarıyordu bırakma sne benim en iyi arkadaşımsin falan diye zamaninda bu insanlar cidden dönek
Manipüle etmeye çalışıyor seni inanma dostum bir inanırsın iki inanırsın derken onun etkisi altında bir hayat sürmek zorunda kalırsın. Gerek yok kendin emin bir şekilde kesin bir ifadeyle onunla arkadaş olmak istemediğini ve onun sana zarar verdiğinden bahset. Daha da yaklaşamaz.
Bir de bırakmaya çalışınca ağladım falan diyor. Dun yaptığı şeyle son noktayı koydu zaten soğudum kendisinden. Yarin okulda derim sorarsa da büyük ihtimalle veya yazarsa
Ağlamak en büyük manipüle yöntemlerinden biri. Kendini uzak tut kendini geliştirmeye bak. O tip insanlar seni her zaman geri çeker...
Bende herkesi kendim gibi iyi niyetli zannediyorum ondan oluyor hep
Evet ve iyi niyeti de suistimal ediyorlar. Nereden biliyorsun diye sorma...
Cidden ya insanlarin çoğu çıkarcı iyi şeyleri de oldu ama kırıcı şeyleri de daha ağır basmaya başladı son zamanlarda soğuttu kendinden. Mesela o gün milletin içinde azarladı beni çocuğuyum sanki
Yanlış insanları hayatımıza sokuyoruz. En ufak hatada her şey için teşekkürler sizinle daha fazla arkadaş kalamam diyip vedalaşmak gerekiyor. Bunu kendine benimsetebilirsen üzülmezsin...
Evet ya cidden insan gibi yaklaştım bende suç. Affettikten sonra muhabbette devam etmemem lazımmıştı aslında
Hata demeyelim kötü bir tecrübe kazandın. Ama bunu iyi şekilde kullanıp gelecek hayatında daha iyi insanlar karşına ciksr ya da kötü biri çıktımı tavrın ne olmalı öğrenmiş oldun 😊
Profil fotosunu değiştirmiş insan bir sorar neden çıktın bir şey mi oldu diye cidden değişik bu insanlar fazla anlam yüklememeyi öğrenmek gerek bunu öğrendim
Size de teşekkür ederim tavsiyeleriniz için umarım gönlünüzce olur her şey
Bak önemsemiyor işte onun için sen de onu takip etmeyi bırak hayatına bak her şey gönlünce olsun😊 mutlu bir yaşam dilerim
Ne kadar saygısızmis var ya yaptığı saygısızliklari söyledim bana senin neden arkadaşın olmadığını anladım falan dedi cidden iğrenç ya
Kaç yaşında bu ya kimdir de seni ezmeye çalışıyor kendince
25 yaşından büyük üniversiteden sınıf arkadaşımdi kendisi ya sinirimi bozdu
15 yaşında sandım hshsnans ergen gibi tavırları. boş ver cizgini çizdin işine baksın bulaşmasın sana daha.
Verdim zaten bir de gelmiş dediğim şeyleri kimseye deme diyor bir de tam komedi demem zaten de
Bir de kırıcı konuştu o kadar insan bir özür diler ya ne kadar saygısız insanlar var
Guvenmiyorsa neden anlatmış kafasız hshxhanxjs boş ver deme zaten onun seviyesine dusmene değmez
Bırak ya dilemezse dilemesin boş ver boş insanı
Valla ya şaka gibi olmuş bu millet. Yaptigi şeyi söylüyorum tavır yapıyor 😂
Kusura bakmayın sizinde başınızı şişirmiş oldum iyi akşamlar size
Yok estağfurullah güzel muhabbet oldu 😅 size de iyi akşamlar bir şey olursa yazarsınız
Cidden arkadaşım dediğim kişiden böyle şey görmek üzdü ya ama iyi oldu yüzünü gördüm. Bir kere de hastanedeyim sınav haftasıydi gelmiş bana aman sınava da çalış demişti. Cidden sürekli kullanıyor insanlar ☹️
Geçmiş olsun öncelikle. Evet sizin için bir deneyim oldu ve kendinizi güzel bir şekilde geliştirmiş oldunuz. İsterseniz takip atabilirsiniz istediğiniz zaman dinlerim ben sizi boş vakitlerimde sıkılıyorum kpss çalışırken 😅
Ne mezunusunuz ki
Psikoloji mezunuyum siz?
Bende sağlık bölümü okuyorum
Başarılar dilerim 😊
Psikoloji ilgi çekici ya kitap okurken falan psikoloji okuyorum hatta not falan çıkarıyorum defterime seviyorum
Teşekkür ederim ☺️
Mesleğimi seviyorum severek de yapacağım da işte atansam hshsjsj
Umarım atanirsiniz
İnşallah bakalım emek veriyoruz 😅 karşılığını da alırız herhalde
Alırsınız bence ya çalışıyorsaniz sınava
İnşallah bakalım bshshsh siz de canınızı sıkmayın sizin için iyi oldu gereksiz bir insan çıktı hayatınızdan
Evet ya ama söylediğim şeyi yüzüme vurması üzdü ama alıştım ben ya yarabandı oluyorum ya kırılıyorum böylesi daha hayırlıdır büyük ihtimalle. Siz TSlisiniz herhalde
Kırıla kırıla kırılmamayı öğreneceksiniz. Evet fanatik Trabzonsporluyum😁
Fanatik Beşiktaşlıyım Avrupadan da var tuttuğum takım ama bu sene üzdü Beşiktaş ya
Beni keyiflendirdi besiktas 😂😂 Avrupa'dan kim?
Yeniden kusura bakmayın sizinde başınızı şişirmiş oldum
Inter , Chelsea, Barcelona, Dortmund
Benim sismez de hdhsjd buraya mentlr alakasız muhabbet oluyor bdhshshs diyecekler nereden konu buraya geldi.
Ben PSV, Nottingham, Real Zaragoza ve Leverkusen
Leverkusen de wirtz diye bir çocuk var çok efsane ama sakatlık olayı olmuştu bir ara
Hakimsiniz futbola baya 😂
Evet ya psikolojik olarak çöküş dönemimde en iyi arkadaşım oldu benim. Daha güçlü oluyorum seviyorum ilham kaynağı oluyor benim için
Snooker tavsiye ederim o da baya eğlenceli
Bilmem denerim bir ara teşekkür ederim cidden size ders çalışacaksaniz meşgul etmeyeyim sizi iyi akşamlar yeniden kusura bakmayın lütfen vaktinizi aldığım için
Önemli değil dediğim gibi takip atarsanız sohbet edebiliriz boş vakitlerimde. Sohbetiniz güzeldi. Hayırlı akşamlar dilerim😊
Olur böyle şeyler herkes farklı karakter
Salla
Yaşı kaç