Asla duymam o ilişki bitmiştir benim için
Bir şans veririm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şans verilmemeli. Zaten güven sarsılmıştır, olaylar unutulmuyor. Sadece kadınlar ilişkiyi kolay koparamıyor fazla ödün verdiler diye. Ama mutlaka affedildiğini gören yine yapar. Bu sorun da annelerde gizli. İhanete meylli olma çocukken annelerin hayır demelirine rağmen yumuşayıp oğluşlarının hatalarını bağışlamaktan kaynaklanıyor. Bir de oğluma falanca kızı filanca kızı alayım der anneler. Kızlara da mal muamelesi ederler sanki pazarda meyve alıyorlar. Yani özellik, bir fark yok, fark yalnız statüde falan gibi kızın avantajlarında var. O anneleri de aynı şekilde seçmişlerdir. Bunlar da büyüdüğünde kolay ihanet eder hatta ihanet gibi kabul etmezler çoğu hata diye isimlendirir sanki kazara bir eşya kırmış gibi. Sonuçta çoğu kadın geri kabul ediyor diye kaybetme korkusu kıymet bilme oluşmuyor bile erkeklerde. Cehalet işte...
İmkansız diyecegim ama kimse buyuk konuşmasın. Ben birini çok seviyordum memleketine gitmişti aramız biraz bozuktu eski sevgilisine yazmış bu aldatmayla es değer. normalde hayatta affetmem affetmemem gerekirdi ama affetmiştim ve iliskiye devam etmiştim.
Yani ya bu çok değişik bir mevzu şimdi yanına güven duymam dersin hayat sana öyle bir vurur ki öyle bir vurur ki feleğin şaşar sonra affedersin güven duyarsın sonra günün biri gelir ya ben bu kıza nasıl güven duydum geri dersin.
Bir şans daha veririm diyen kişi sayısını görünce bu sitenin komünitesinden bir kez daha ürktüm. Arkadaşlar siz nasıl kafalar yaşıyorsunuz acaba? Duygusal erozyonun telafisi olmaz.
Cevap
105Cevap
Seven aldatmaz, aldatıyorsa beni sevmiyordur. İkinci şansa gerek yok.
Aldatan insanı ne kadar çok seversem seveyim, aşkından gebereyim isterse farketmez, affetmem.
Asla duymam o ilişki bitmiştir benim için.. beni aldatan kadın zaten hem karakteri yoktur bu yüzden de güvenmem hem de beni aldattığı için bana olan sevgisine hiç bir şekilde inanmam ben
Ne kadar seviyor olursam olayım sevmenin de bir çizgisi vardır ve böyle birisine asla güvenmem ve şans tanımam.
Beni seviyorsa aldatamaz zaten kıskandırmaya calıstırır belki ama aldatamaz sever beni zaten benim sevdiğim
Gerçekten seven kıskandırmak için bile hayatında biri varken başka birine yavşamaz...
Güvenmeyerek bir şans verdim. İlişkim bitti dedi. 3 hafta sonra öğrendim ki hala devam ediyor. Yine bitirdim hastaneye kaldırdılar. Yalvar yakar yine barıştık. Yeni hamlesini bekliyorum. Muhtemelen yine aldatır. Bunu neden kabul ediyorum bilmiyorum. Biz bitince darmaduman oluyor. Ben vijdan yapıyorum sanırım. Nolacak böyle?
Güven yerle bir olur , nasıl inşa edebilir ki bitmiştir
Aldatmissa kaybetmeyi göze almış artık değerin yok yani daha niye ugrasim ln gururum yokmu benim artık kendileri zaman kaybindan başka bişi değildir byyby diyorum
eskiden çok seviyorsam kabul ederim bi şans veririm derdim ama maalesef böyle şeyleri affetmek sadece sana saygısızlık yapmayı daha çok fazlalastiriyo bi kere yapan sürekli yapar zaten karşı taraf da sürekli affedilecegini bildiği için asla şans vermeyin derim
Asla ikinci şansı aldatan birine vermem, ben ona sadık kalacağım o beni aptal yerine koyacak, böyle konular çok sindirime dokunuyor hiç başıma gelmedi inşallah da gelmez...
Ben istiyorum ki gözümüz birbirimizden başkasını görmesin. Aldatırsa çok soğurum eskisi gibi olmaz hiçbir şey
Dizilerden filmlerden görüp de aldatmayı normal bir şey olarak görmeyin aldatmak dünyanın en iğrenç hareketlerinden biridir
Kız ya da erkek farketmez. Nasıl ki aldatanlar aldatıyorum diyemez, Affetmem diyenlerin yüzde 95 i affeder. Sadece dile getiremez diyemez.

Asla duymam.
Elbette mesela beni yeniden aldatacağına dair bir inancım olur o konuda güvenirim yapan bir daha yapar çünkü
alismis oluyor.. neden sans vereyim'ki? Bir insan aldatmayi birak oncelik ile kendi bedenine saygi duymali.. bu kadar basit yani.
Şans verende var vermeyende var vermem desekte o anki durum neyi gösterir kimse bilemez büyük konuşmamak gerekir
Böyle bir suç işlemiş birini affetmek ona yapılan bir büyüklük ama o bundan anlamaz, tekrarı gelicektir.
Hayır. Güvenimi kazanmak zaten zordur. Bir de aldatmadan sonra guvenme ihtimali ortadan kalkıyor zaten. Güvenemem, güvenmedim de
Aldatan insanın kendine saygısı yoktur. Asla affedilmez. Bu affederim diyenleri anlayamıyorum
Beni aldatan birine yeniden güveneceğim 🙄 ben, ben güveneceğim aynen "yol orada yürü git ben seni tanımıyorum etmiyorum sen kimsin" derim
Duyamam.. Midem almaz.
Bir kere yapan bidaha yapar. Göz göre göre bunu kendime yapamam..
Bir kere yapan bir kez daha neden yapmasın? Yapmayacağının garantisini nasıl verebilir?
uzatmaları oynamamın skoru değiştirme ihtimali olmaz bence
Ben genelde sebebini merak ederim. Affedilecek şeyler vardır affedilmeyecek şeyler vardır
Bune kardeşim bu çocuk oyuncağını 1 defa aldatırsa her defasında aldatır ASLA Güven duymam
Güvenmem ama beb de onu kullanıp atmak için tekrar beraber olabilirim
Hayır, beni aldattığı için kendisini uzaya yollarım.
ASLA!! güven olmadığı gibi şans da vermem. ne münasebet. yolu açık olsun benden uzak dursun.
Bence aldatmak bile affedilebilir eğer gerçekten pişman olunduğu gorunduyse
Bu nasıl soru, tabiki güvenmem aldatmış beni adam daha neyine güvenicem
Yeniden güvenebilmesi için insanın eşek olması gerek
Gözümün görmeyeceği yerlere doğru yol alması çok iyi olur 😃
Aldatan kişiye şans veren gururunu hiçe sayandır, bir kere aldatan yine yapar.
Hiç tanımamış gibi, hiç o doğmamış gibidir benim için 😊
Eğer aldatilmama rağmen 2. bir şans verirsem vardır bi intikamım net
Bir kere yapan yine yapar. Bu şüpheyle devam edemem.
Asla
Güvenimi kırması yeter aldatmaya gerek kalmaz
duyarım tabi. bir daha aldatsın canı saolsun sevdiceğim 😥
Ben kıskanç biriyim kesinlikle bir daha yüzüne bile bakmam
Asla. Bu durumda 2. şansı veren insan da kibar tabirle enayidir.
Aldatma düzeyine bağlı. Bazı insanlar karşı cinsle konuşmayı aldatmaktan saymıyor mesela
Güven duymam ama çok seviyorsam devam edebilirim. Fakat asla unutmam ve herşeyden şüphe duyarım. O ilişkiden de hayır gelmez. Düşmanımın başına gelmesin.. Hiç kimsenin aldatılmayı hakettiğini düşünmüyorum. Sevgin azaldıysa sktr git be kardeşim.!.
Çok zor ya hep şüphelenirim ve bu beni bitirir zamanla.
İyi akşamlar...
HAYIR!!!
İstemedim de zaten bitti!!!
NET!
Bir şans daha vereyim de boynuzları bu sefer daha fazla soksun
Yeniden birlikte olurum ama umrumda da olmaz eskisi gibi
Benden gidenleri bir daha güven duymam çok zor ve hatta imkansızdır.
Hayır güvenemem..
Bir şeyi bir kere yapması bir daha yapabileceği anlamına gelir. Kimse kimseyi yanlışlıkla aldatmaz. İstemeseydi yapmazdı. Yaptı çünkü istedi. Bugün yaptıysa yarında yapar.
İhanet ediyosa zaten beni sevmemiştir ihanete uğradım zaten beni sevmeyen birinide biraktim layigina güle güle der ardıma bile bakmam 😀
Çok karısı olan adam iyi adamdır ben genede aldatmaya katiyyen karşıyım tabikide nazarından esirgesin bu huyumu severim.
Şans veririm diyen ayakta uyutulur her seferinde de aldatilir
Aldatan birdaha aldatır. Hiçbir mazereti olamaz böyle bir durumun.
Ona güvenmeyi bırak sonrasında gelecek olana nasıl güvenilecek
her şeyi zamanla affedebilirsin ama ihanetin hiçbir türlüsünün affı olmaz
Güven tek kullanımlıktır..
Bu gibi bi durumda tekrar güven duyabilen birisi olabileceğini sanmıyorum
Ben hayati cehennem ederim o adama bu yüzden af etmem ayrılırım
Direk bitmiştir hatta döverim öyle çıkardım öyle sinirlerimki Allah'tan yaşamadım😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?