Cok bi hikaye yok ya sosyal medya uzerinden bikac yil once yazistik sonra sildik birbirimizi simdi tekrar konusmaya basladik bu sefer daha ciddiyiz ikimizde
olur normaldir çünkü beyin bağ kurmak istiyor duyguların da biraz varsa artmasına neden oluyor
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen ya msl yazin biriyle konusuyodum bu durumu yasadim sonra sohbeti bitirdim normallestim simdi biriyle tanisma asamasindayiz cinsel konular konusmuyoruz sadece arada gelsene oldugum yere falan diyo ve yine ayni durumu yasiyorum istek durumu artio
Bazen ciddiyetinden supheleniyorum bana yanimagel falan dio bende şakayapio sandim ciddi diyomus sonra nasi boyle bisey dersin dedim kotu bi niyetle dememiş
Bu biraz arzu meselesi. Zaten sende olan bişi ortaya çıkıyor. Yani senin libidon az değil sadece sen bunu hayatında biri yokken ortaya çıkarmıyorsun örnek vereyim benimle bir süre konuştuktan sonra bile bu arzu ortaya çıkacaktır
Ama bu durumdan hoslanmiyorum sonucta yanimda degil helalim degil dolayisiyla bisey yasayamiosun istekli istekli durup kaliosun hic sevmiyorum bu durumu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İstek her zaman vardır aşk ile ilgisi yok
İstek her zaman var ama bunu kontrol edebilmek önemli, edemeyince zaten sapık abaza sınıfına giriyorsun
Hımm güzel soru oluyorsa ıyı bır seydır.. Yukselıylrsun ona demekkı
Ama zor durumda birkio insani
Evt çok zor. E yaş kaç bellı yaşta her türlü olacak o durumlar .. Nasıl baş ediyor sun
Hayatimda biri yokken sorun olmuyo gayet sakin
Hımm flört mu var şu an.. Sana ne yapıyor kı çocuk
Flort sayilmaz konustugum birisi diyim birbirimizi tanimaya calisiyoruz bisey yapmiyo aslinda bazen yanima gel falan dio sdc
Boyle demesine sinir oluyorum aslinda ciddi dusunen biri dememeli ama kotu bi niyetle demiomus falan
Humm nasıl tanıstımızmortamınız ne yazsana mesajla
Cok bi hikaye yok ya sosyal medya uzerinden bikac yil once yazistik sonra sildik birbirimizi simdi tekrar konusmaya basladik bu sefer daha ciddiyiz ikimizde
Hımm sanal ortam yanı
olur normaldir çünkü beyin bağ kurmak istiyor duyguların da biraz varsa artmasına neden oluyor
Aynen ya msl yazin biriyle konusuyodum bu durumu yasadim sonra sohbeti bitirdim normallestim simdi biriyle tanisma asamasindayiz cinsel konular konusmuyoruz sadece arada gelsene oldugum yere falan diyo ve yine ayni durumu yasiyorum istek durumu artio
normaldir fazla kaptirmadan sonunu bilerek tadını çıkartmaya devam canını sıktı mi yolu ver yorma kendini
Ben ciddi niyetle konusuyorum aslinda
yine de temkinli dengeli davranmak iyidir sonrasında üzülmezsin
Ya elbette
Bazen ciddiyetinden supheleniyorum bana yanimagel falan dio bende şakayapio sandim ciddi diyomus sonra nasi boyle bisey dersin dedim kotu bi niyetle dememiş
Ne dedi şaka yaptım takılıyorum sana mı dedi :d
Hayir ben nasil boyle bisey diyosun dedigimde nasil istersen algila ben kotu niyetle demedim ben cikiyorum ii gcl dedi
anladım görüldü atıp biraksaydin
Sen nasil yorumladin bu durumu? Ben inanmak istedim ve uzatmadim
burada misin
Fazla yorumları görmüyorum direkt yazan olduğu için
Buradan nasıl söyleyeyim mesele uzun gider
Peki
ulsrsan dertleşelim yazamiyorum açıkça engel veriyor site
boş ver
Şahsen bende oluyor. Libidom fazla olunca istekte çok oluyor
Ama normalinde daha sakinken hayatina biri girince artıs oluyo neden bu
Bu biraz arzu meselesi. Zaten sende olan bişi ortaya çıkıyor. Yani senin libidon az değil sadece sen bunu hayatında biri yokken ortaya çıkarmıyorsun örnek vereyim benimle bir süre konuştuktan sonra bile bu arzu ortaya çıkacaktır
Ben de olmuştu ama akrep olarak zaten istekli biriyim ya
En sevdiğim akrep kadını😍
O kişiyi istemekten dolayı bi arzuda oluyor, sende de mi aynı?
Evet neden boyle oluyo
Hoşlandığın kişiye dokunmak istiyor insan çünkü
Konusmamak en iyisi galiba
Sevgili olma ihtimaliniz yok mu?
Ben flortun ilerisine gitmiyorum
Neden peki?
Haramdan uzak durmak icin
Evlenip o zevki yaşamayı istemez misin
Istiyorum elbettede kisi konusunda sıkıntı
Kaç yaşındasın?
Yazmim buraya
Yaştan ne olacak ya :D
Olsun
Evlenince sık bir cinsel hayat ister misin?
Sanirim evet
Her fırsatta, sık sık sevişme ve seks ile geçen bir gün, çok tatmin edici olurdu :)
Öyle :)
Evlilik düşünüyor musun?
Dusunuyorum ama o dogru kisi mi bilmiyorum bazi soru isaretlerim var
Gizliden çıksam mesaj atar mısın?
Hmm n3den boyle bisey istedin
Burada rahat konuşamıyosun pek o yüzden, sorun olmaz ama çıkım mı gizliden?
Peki
Çık
Çıktım
Hemde nasıl varys şu an var mesela ksç gündür tavan
konu cinsellikse tabi ki de
Hayir flortunuzle normal sohbet ediyosunuz falan oyle biseyden bahsediyorum
eğer libidom yüksekse ve o an için resimlerine bakıyorsam yükselirim.
Ben genel olarak istek durumu artiyo daha istekli oluyosun mu anlaminda sordum
hayır olmaz diye tahmin ediyorum.
Burcun ne
Evet bu durum yaşanıyor.
O konular konusulursa olur evet
Cinsel konular konusulmuyo ya
Normal konuşulsa da bir şekilde aklımıza cinsellik geliyor bundan dolayı da istek artıyor
Aynen konusmamak mi lazim napmak
Yani konuşmadan da olmaz ki konuşmak lazim
Ama bu durumdan hoslanmiyorum sonucta yanimda degil helalim degil dolayisiyla bisey yasayamiosun istekli istekli durup kaliosun hic sevmiyorum bu durumu
Ozaman konuşmayacaksin... Uygun birisini bulup hemen nikahı kiymalisin
Iste o uygun birini bulma yolunda tanisiyoruz heralde
evett
Bence istek olur konuştuğun biri olursa
Evet bende sohbeti kestim o yuzden
Niye kestin birini istemiyormusun
Ben yanliz daha mutluyum sanirim
Yanlizlik güzel bende kendimle zaman geçirmeyi seviyorum kendi ile barışık olan biri hayatına kolay kolay kimseyi alamıyor
Aynen hayatima girenler beni mutsuz ediyor boyle iyim ya kendime yetiyorum ben
:) ohh mis gibi hayat nerde yaşıyorsun
Maalesef evet insanın aklı karışıyor 😅
Niye oluyo bu
Olur tabi
Elbette artış oluyor
maalesef :(
Aslında iyi
Yani evli olsam evet ama bekarken zir
Zor*
Eklesene konuşalım
Tebrik ederim