Sizce neden olmuyor olabilir?

Öncelikle kusura bakmayın biraz karışık yazmışım. Kaç yaşına geldim bir kere bile benden hoşlanılmadı. Yok yani kimse beğenmiyor hoşlanmıyor sevmiyor yapayalnız kaldım. Sebebini anlamıyorum. Çok güzel değilim biliyorum ama ne çirkinler seviliyor. Biraz kilom var ama veriyorum yine de insanlar 100 kilo olup seviliyor sorunun bu olduğunu da sanmıyorum. İnternetten ne zaman biriyle tanışsam beni çok eğlenceli benimle konuşmayı keyifli buluyorlar. Kafamın uyduğu kişiler konuşmalarımı sevip sürekli flört etmeye benimle ilişki yaşamaya çalışırken gerçek hayatta bir erkekle öyle uzun uzun konuşamıyorum bile. Sanki dış görünüşüme göre yargılayıp hiç yaklaşmıyor gibiler. Oysaki biraz çekingen de olsam çok neşeli biriyim, mizah anlayışım da çok sevilir komik eğlenceli rahat bulunurum genelde. burada tek tek özellik saymak istemiyorum ama tek tek baktığımda bi çok güzel özelliğim varken bu kadar mı sevilcek bir şans verilcek bi insan değilim. Cnselik desen onu da zamanı gelince sevdiğim insanla doya doya yaşamayı istiyorum zaten çok yüksek bir insanım ve gençliğimi böyle birini sevmeden öpmeden harcamaktan da bıktım. Bi gün 30 yaşında hala sevgilisi olmayan biri olarak bulcağım kendimi diye çok korkuyorum. Bu erkekler benden ne istiyor beni niye istemiyor ben gerçekten bıktım üstüne üstlük bu onaylanmamışlığın verdiği özgüven problemlerinden de bıktım. Kendimi artık sevilmeye değmeyen biri gibi görüyorum kendimi sürekli senin de nasibinde kimse yokmuş diye ikna etmeye çalışıyorum ama çok kırgınım her şeye. Dışarda birini beğenir gibi bile olamıyorum içimden ne güzel kızlar var sana mı bakıcak aptal mısın diye düşünüp önüme dönüyorum. Sizce sebebi ne neyi yanlış yapıyorum? Acaba kabul etmek ve kariyerime odaklanmak en doğrusu mu olur? Zaten yıllardır kendimi avutup durdum önce okul önce bu diye diye. Zamanı gelince olur dedim ama o zamanın asla gelmeyeceği gerçeğiyle yavaş yavaş yüzleşmeye başladım artık.

Sizce neden olmuyor olabilir?