Yeni sevgilime babamın mesleği hakkında yalan söyledim ne yapmalıyım?

Ben özel bir üniversitede hukuk okuyorum sevgilimde aynı şekilde ama mühendislikte. Daha 3 hafta öncesinde tanıştık ve ondan sonra hep buluştuk. Hemen samimileştik ve neredeyse ruh eşim gibi bir şey o da aynısını düşünüyor. Çok mutluyuz ve hep birbirimizle buluşmak istiyoruz. Ben babamın mesleğiyle alakalı hiç daha öncesinde çekinmemiştim çünkü gurur duyuyordum babamla babasından sıfır destekle geldiği düzeyle özellikle. Ancak küçükken yapılan yani ortaokulda ve lisede aşağılayıcı durumlara denk gelince bu soru bende hep travma oldu ki hep özel okullarda büyümüş bir insanım ama o zamanlarda onlar üstümde ne varsa kesin çakmadır gözüyle bakmaya başlamıştılar ki değildi bu yüzden bende bu soru travmadır. Ben çocukluğumdan beri kalamışta oturan bir insanım durumumuz da iyi. Ama bu soru özellikle yaş aldığımızda ailenin ekonomik düzeyini kafada tartmak için soruluyormuş algısı yarattığı için bende geçmişte yaşadığım zorbalıklardan ötürü hep geçiştirdim çünkü babamın mesleğini icra edenlerin ekonomik düzeyiyle aslında zıt bir durumdayız yani çoğu mühendisten çok kazandığı zamanlar olmuştu. Neyse iki gün öncesine kadar da bu konu açılmamıştı aramızda çünkü ilişkimizi iki gün önce başlattık. Kendisi babası müteahhit olduğundan flört döneminde bile o tarz konuları bana anlatıyodu. Ben de çoğu insanın aksine arada uçurum olabilecek ilişkileri sevmiyorum bana göre davul bile dengi dengine. Arkadaş çevresinde hep ceo'nun çocuğu, restoran zincirleri olan insanlar var. Bu da beni bir tık rahatsız etti açıkcası belki de travmadan dolayıdır bilmiyorum. Babam aile durumlarından dolayı istediği bölümü okuyamamış onun için kuaför olmak durumunda kalmış. Ancak dükkanımızın semti güzel bir yerde. Ve ben iki gün önce bana sorduğunda tam söylemek isterken bir anda babamın okumak istediği bölümü söyledim ancak o söylediğim bölümü hiç babamın hayatında yapmadığını söyledim. Yani okumuş ama yapmamış şeklinde. Asıl mesleğini de diyemedim. Yeni olduğumuz için yalan söylemek ekstra beni üzüyor. Hayatından çıkmakla kalmak arasında gidip geliyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Yeni sevgilime babamın mesleği hakkında yalan söyledim ne yapmalıyım?