Erkek arkadaşıma ailemle ilgili yalan söyledim ne yapmalıyım?

Meraba arkadaşlar cok güzel ciddi yolunca giden bir ilişkim var benim annemle babam 3 sene önce ayrıldı.. annem ise biriyle tanıştı bi imam nikahlı olarak yaşıyor..ben pek sıcak bakmasamda olan oldu sürekli bize gelmiyor bizde kalmiyor zaten annemde bir fabrikada çalışıyor sorun surda ben erkek arkadaşıma anneme imam nikahlı biriyle babamdan ayrıldıkdan sonra yaşadıgını söylemedm sakladım ikimz yaşıyorz annem çalışıyor dedim ailem hakkında kötü düşünür diye söyleyemedim ailesi beni istemez diye belkide. ama şimdi korkuyorum iş ciddiye bindigi aileler girdigi zaman bunlar elbetteki ortaya cıkacak sizce ne yapmalym şimdi tutupta söylemem de artık. anlatamam da iyice kötü olr herşey siz olsanız ne yapardınız..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar su anda anlatamam. yapamam bunu tutupda cıkıp karşısına su an için söylesem o zaman iyice yanlış anlayacak saklamanın sebebi neydi diyecek resmi nikahda yok aradaa o yüzden dost hayatı gibi algılanacak biliyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bende anlatmak isterim ama olan oldu yaptgm bir hata kabul ediyorum.. ben eminimki diyecekti. o adamla sen aynı evde nasıl yaşıyorsun sen bir genç kızsn söyle böyle.. yada annem hakkında kötü düşünecek diye korktum buna dayanamazdm gecenlerde ben damat gelsem size annenle babanı kesin barıştırrm dedi sizce böyle bir durumdayken nasıl söyleyeyim...
Erkek arkadaşıma ailemle ilgili yalan söyledim ne yapmalıyım?