Kocam telefonunu elletmiyor diye ayrıldım, şu an bu haldeyim ama hala yazıyor. Derdi ne?

Telefonu gizlersen beni aldatırsan bu evlilik sürmez dedim. tamam bidaha asla karışmam al bak istediğin zaman dedi söz verdi tekrar barıştık.. kısa süre sonra bir kaç gündür yine aynı davranışı yapmaya başladı. vermiyor telefonu ve geçen akşam sat 12 de bir kadın aradı kapattı. bu sabah yakaladim tolete girip 1 sat çıkmıyor telefonla.. çıkınca kavga ettim aldım baktım iki numarayla 4 dakika konuşmuş tam aramaya bastım o numarayı. elimden telefonu aldı ve yüzüme tükürüp hakaret eti. bana saldırdı eşyalarını topladı evden çıktı. dış kapıyı geriye kadar açık brakmis. daha gitmiyor tekrar içeri girip bana bagariyor. çık diyorum içere zorla girmeye çalıştı yanımdaki adamla komşu onu çıkarmaya çalışırken beni itti gözüm cikacakti az kalsın. şu an bu haldeyim ve bana yazıyor seni hep seveceğim falan saçma mesajlar bu adamın derdi ne anlamıyorum
Kocam telefonunu elletmiyor diye ayrıldım, şu an  bu haldeyim ama hala yazıyor. Derdi ne?
Kocam telefonunu elletmiyor diye ayrıldım, şu an bu haldeyim ama hala yazıyor. Derdi ne?