Sizce neden olabilir sebeplerini yazar mısınız
Kıskanıyordur
Sevmiyordur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce neden olabilir sebeplerini yazar mısınız
Ben gizli saklı olan her şeye karşıyım ve bu gibi durumların da pek bir açıklaması yok o yüzden kimse kendini avutmasın bir erkek hayatını bir kadını aldıysa seviyorsa kimseye söylemekten de göstermekten de geri kalmaz çekinmez kıskançlık falan bunları geçelim arkadaşlar kalkıp biz çırılçıplak fotoğraflarını paylaşsın demiyoruz günde yüzlerce kişinin gördüğü yüzünü paylaşmasından pek bir sakınca geleceğini zannetmiyorum
Bende pek zannetmiyorum
kesinlikle
Kıskanmak ve sevmemekle ilgili bir durum değil. Herkesin yaptığını yapmak istemiyordur belki.. belki seni sadece kendine sakliyordur. Bu kadar kötü düşünmeye maalesef dünyanın çivisi çıktığından insan mecbur kalıyor en kötü ihtimali düşünmeye de yani biraz daha yapıcı düşünüp bizzat ona da sorabilirsin.. belki kendince aşırı haklı bir sebebi vardır bilemeyiz.
Ya şimdi çoğu kişi sevmez paylaşmayı bnimde iki üç tane ciddi ilişkim oldu hiç paylasmadim kalp anahtar tarih hiçbirini koymadım sevmiyorum ya böyle şeyleri bazı erkeklerde böyle hemen art niyet aramayin
Çok teşekkür ederim
Yani bence de kıskanıyordur hayır şunu anlamıyorum niye yani ben illa sevgilime de eşimi sosyal medyada paylaşacağım ki hatta Ben evlensem sosyal medya bile kullanmak istemem yani bu paylaşım merakı ya da milletin beğendirme merakı nedir?
Üstelik sanki el alemin sevgilisine karısını beğenen erkeklerin birçoğu gerçekten iyi niyetle mi beğendiğini düşünüyorsunuz
Erkek psikolojisini bilemediğim için sordum teşekkür ederim cevabınız için
Erkek psikolojisi diyerek genelleme yapmak da doğru değil çünkü eğer erkek aynı değil
Cevap
35Cevap
Sevgilisini niye paylaşsın ki zaten?
Seviyordur, ben kıskanırım
Sevmiyordur bence.. yani neden gizliyor ki seven insan sevdiği ile mutlu olduğu resimleri anıları paylaşmak ister tabi ki de.. yani kişisel tercih ama kıskançlık değil sevgi meselesi olarak bakıyorum ben kıskanan insan yine kıskanı zaten..
Erkek psikolojisini anlamadığım için sordum çok teşekkür ederim
Şimdi ilk olasılık ilişkisini ulu orta sosyal medyada göstermek istemiyor mahremiyet düşüncesi olabilir fakat bu olasılık kaç dersen yüzde 10 filan derim. İkincisi ise başka birisinin yürüme ihtimali veya başka birilerine yürüme ihtimali ortadan kalkmasın engel teşkil etmesin diye sevgilisini koymuyor sevgilim var imajı vermek istemiyor olabilir. Bu %70 lik bir ihtimal :D Geri kalan % 20 ihtimal de diğer sebeplerden ötürü diyebilirim :D
İlişkiyi Herkes biliyorsa peki
Ya şöyle diyeyim adam tanımadığı random kadınları eklemiyorsa bir sorun yok
peki mesela sevgilisi ile olan fotoğrafları diğer ortak arkadaşlar paylastiysa ama o fotoğrafları kendi storysine koymadiysa bile? ve çekilen fotoğraflarda elini tutmamış ve elini onun omzuna dahi atmamış ise?
Adam belki onu düşünmemiş olabilir elini tutayım yaslanayım gibisinden bu çok ayırt edici bir özellik olamaz, şundan biraz emin olabilirim eğer kadın adamın elini tutup sarılarak vs foto çekmek istiyorsa adam ise bir bahane bulup bunu reddediyorsa, kasıtlı olarak öyle görünmek istemiyorsa o zaman bir şeyler karıştırıyor olabilir.
peki o ikisinin fotoğraflarıni arkadaşları paylaşıyor (çünkü arkadaşları da çıkmış) ama adam özel olarak bu fotoğrafları storysine bile eklemiyorsa
Bunu yapan senin erkek arkadaşın mı😂
değil 😆
Biri için mi soruyorsun 😂
evet bi arkadaşım için ahahhaha
Ya şimdi şöyle diyeyim bazıları vardır hiç hikaye atmaz o zaman arkadaşları atsa bile o atmak istemiyor olabilir zaten atmadığından dolayı fakat normalde hikaye atan, arkadaşlarıyla hikaye atan etiketleyen vs davranışlarda bulunuyorsa ancak sevgilisiyle kasıtlı olarak sanki sevgili gibi değil de arkadaş gibi görünecek pozlar veren ilişkide olduğunu kasıtlı olarak saklayacak hareketlerde bulunuyorsa bir haltlar karıştırıyor olabilir
bana biraz öyle geliyor
sevgilisiyle olan fotoğrafları kendi profilinde hiç paylasmamis, hatta toplu bir masa fotoğrafı var, onu bile paylasmamis. fotografta kendi olduğu için bile paylasmamis. kısacası içinde sevgilisinin olmadığı iki fotoğrafı paylaşmış sadece. mekanda eğlenirken de sanki video ve fotoğraf çekildiği için dikkatli olmuş ya uzak olmuş ya da yan yanaysa elini tutma elini omzuna atma vb davranislarda bulunmamis gibi. bir de şey dikkatimi çekti, yan yanayken sanki fotoğraflarda kendi vücudunu sevgilisininkini kapatacak şekilde konumlandirmaya çalışmış. kızcağız arkadan kafasını uzatmış mesela zorla. adam biraz geri cekileyim de sevgilim de çıksın dememis yani. ya iliskilerinde adamin istek ve beklentileri ön planda ya da bilinçaltında sevgilisini istemiyor gibi algiladim. o yüzden fotograflarda onu olabildigince kucultuyor, kendisi daha fazla yer kaplıyor gibi. yani sevgilisi ne kadar fotoğrafta görünüyorsa onun hayatinda da geleceginde de o kadar yer kaplıyor gibi. veya adam o kadar yer kaplamasıni istiyor gibi, fazla değil. bilmiyorum benim bu cikarimlarim ne kadar doğru
Şimdi bir kere sevgilisini istememek bilinçaltı olayı değil, bilinçle alakalı o anlık bir şeydir. Eğer hiçbir kadını istemiyorum derse o bilinçaltı travmalara bağlı bir şey olabilir. Bilinçaltı durum değildir geniş bir perspektiftir, mesela bir erkeğin tüm kız arkadaşları anaç tavırlıysa bu erkek küçüklüğünden beri yoğun anne sevgisi almıştır bilinçaltı bunu kodlamıştır, yaşı kaç olursa olsun böyle sevilmek isteyebilir. O yüzden bu fotoğraf olayına bilinçaltıyla alakalı bir çıkarım yapmak pek doğru değil, ayrıca ben şöyle diyeyim bir erkek bir kadını istemiyorsa gerek dürüstlük ile gerek bahane ile terk eder onunla olmak istemez o yüzden böyle bir durum da olduğunu sanmıyorum. Bu bahsettiğin durumun adamın kadını konumlandırmayla alakalı olduğunu sanmıyorum. Dediğim gibi bu adam çapkın gibi izlenim veriyorsa flörtöz gibiyse sevgilisi olduğunu göstermeden kaçamak konuşmalar ilişkiler yaşıyor olabilir he o da net diyemem şimdi bu kadar bilgiyle. Bu bahsettiğin senin yakın arkadaşınsa henüz net bir şey yokken böyle böyle deyip sevgilin seni aldatıyor tarzı şeyler söyleme belki haklı olabilirsin içten içe ama yarın öbür gün adam bir manipüle eder seninle konuşmanı keser o istedi diye :D O yüzden arkadaşın için soruyorsan çok çok emin kesin şeyler yoksa hiç bulaşma bence.
manipule eder agagsh 😆😆😆
bu arkadaşlar niye böyle ya? üniversite arkadaşım vardı, bir gün metroda gördük birbirimizi, numaralarımızı aldık, görüşüyorduk. nişanlısı vardı, benimle görüşmesini istemiyormuş diye görüşmeyi kesti. tamam ben de söylememesi gereken yerde düşüncelerimi söylemiş olabilirim, şimdiki ben söylemezdi zaten. ama hak etmedim yani bunu sonuçta buyuyecektim daha. hemen arkadaşlığı kesmeyi hak ettim mi? dediğim de şu, nişanlısı evlendikten sonra calismayacaksin falan diyordu ona. ben de orada fikrimi beyan ettim! hadi ben suçluyum fikrimi açık açık söylediğim için, nişanlısı niye her şeyi benim yanımda söylüyor? 3. şahısların yanında söylenmeyecek şeyler vardır yani. neyse onlar da çocuktu, o yüzden öyle yaptılar. hadi affettim 😅😅😅 acaba evlilikleri ne durumdadır? arkadaşım mutlu mudur? umarım mutludur.. 😇
Ya tamam paylaşmayı sevmeyen erkek olabilir kıskandığı için ama en azından ne bileyim kız arkadaşının çok net belli olmadığı bir fotoğrafta olsa koyar en azından yani hayatında birinin olduğunu belli etmek en doğrusu tamamen gizlilikten yanaysa ben orada pek iyi niyet aramam el ele bir fotoğraf koyup altına güzel sözler yazıp paylaşmakta mı kıskanmaya dahil bence bu bahane başı boş gözükmeyen isteyen erkekler de çok var maalesef
Teşekkür ediyorum
Kıskanıyordur.. Seven insan kıskanır paylaşmak istemez..
eğer o kız kendi profilinde fotoğraflarını paylaşıyorsa, buna bir şey demiyor ama kendi profilinde bir şey paylaşmiyorsa sevmiyordur bence. mütemadiyen kizlara istek atip sıcak konuşmalar yapıyordur..
Bi foto atar başa sabitlerim gerisini getirmem görmelerini istemezdim ben
Teşekkür ederim
Yüzünü paylaşmaya bilir kıskandığı için okey , ellerinizin resmini ve s, İkinize ait birşeyler sabitleye bilir. Size dair hiç bir şey yoksa, aklı eskide ve senle ilişkisi bilinsin istemiyor.
Kıskanmak ve sevmemek ile alakası yoktur bence, sadece kendi istemiyordur çok çabuk davranmak istemiyordur veya çapkın birisi dediğin gibidir sevmiyordur
Sahibim var başım bağlı demek
Aynı zamanda bak bu benim sevdiğim kadın demek var
Ayrıca kıskançlığın sahiplenmekle arasında bir fark var ( ben sevgimi götererek övünmeyi tercih ederim )
Kıskançlıkla veya sevmekle ilgisi yok bu bas baya kompleksliktir. Sağlıklı bir erkek düşüncesi sevdiği kadını kısıtlamaz
Sürekli bir paylaşım yapma taraftarı değilim. Bir kez ilan eder, arada da bir kaç anımızı paylaşırım.
Ya da her şeyi sosyal medyada sergileme ihtiyacı duymuyordur?
Sevgi bununla ölçülemez.
Güvenmiyorsanız o ayrı tabi. Güven vermeyen insanla beraberken şüphe aklınızdan hiç eksik olmaz.
Doğru çok haklısın
Paylasmasin bende sevmem ama bu adamın sevgilisi var imajida versin... belli etsin yani.. hiç bir şey yapmiyorsa.. diğerlerine ayıp olur diye düşünürüm ben.. oteki kismetleri kaçmasın falan filan.
Tarih atsa da yeterli mi
Atsin tabi.. birde el ele fotonuz da olur elini kiskanmasin
Daha iyisini bulduğunda Terkedecek olan erkek modeli
Gizlemek sevgiden değildir bi haltlar karıştırdığı içindir 👌
Kesin başka flörtleri var ya da gizli saklı olmayı seviyordur
Yakıskamıyordur ya da başka bir ilişki daha yürütüyordur bilinsin isyemiyordur
Herkese ilan etmiyorsa öylesine bir şey yaşıyordur.
Benim demenin yoludur ilan etmek kısmen de olsa.
İlişkiyi herkes bilip kıskanıyorum deyip paylaşmıyorsa peki
Kıskanıyor diyenlere bakma. Kesinlikle bahane ya. Seven paylaşır, bunun kıskanclıkla ne ilgisi var o zaman dışarıda da el ele gezmesinler? En azından baş harfini profiline falan yazsın. Öbür türlü, arayışta derim ben.
Ben de paylaşmam , neden sevgilimi insanlara gösteriyorum ki? Ben görsem yeter herkes kendi sevgilisine baksın.
Kıskanıyor muhtemelen ama bu kısıtlamaya giriyor ben istemezdim
Teşekkür ediyorum
Rica ederim 🙏
Yani sürekli olöasa da ara sıra paylaşması lazım... Benimki evliyiz falan diyor çogu kıza
Me güzel
abartı olmadıkca paylaşım olabilir arada bir nadiren falan ama kesin paylaşmıyorsa garşiptir
Emin olun sevse, en azından bir tane profiline koyar kimse ne yazar ne eder erkekler sevmez böyle şeyleri şansları kapanır.
Doğru söylüyorsun
Kıskanan erkek paylaşmaz hiç bir yerde, hiçbir şekilde paylaşmaz...
yeteri kadar değer vermemesindendir
Paylasmamak doğru olan bence
Nefret ediyor.
Bence ikinci bir hayatı vardır
Merhaba. Özgüvensiz erkektir✨️
kadının tutumuna göre değişir
Saçmalık ya kıskanma olayı varsa saçma yani
Sosyal medyayı umursamıyordur mesela :)
Çok kıskançtır
İkiside olabilir
@herhangibir1 akrabalr var paylasamama seno
seviyordur ve yakınları görmesin diye gizliyordur
İlişki gizlenmezz gizliyorsa sevmiyordur
İlişkimizi herkes biliyor ama kendisi kıskandığını iddia ediyor
Gercek seven adam öyle sevgilisini sosyal medyada paylasmaz gercekten seviyor seni
@yellowwman teşekkür ederim
Kıskanıyordur
#Hükümdar
İkisi de olabilir
kıskanır. üstelik neden paylaşsın🤷♂️
Erkek psikolojisi nasıl bilmiyorum
bende isremem. reklam etmenin ne anlamı var. üstelik nazar değer
Kıskanıyordur
Kıskanıyordur sevgi ve kıskanmak ayrı şeyler
Ewt kıskanır
Kıskançlık
Seviyordur